- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #15.221
Söylemese bile aşağı yukarı bacak arasını gösterirse görürsün zaten. Benimde söylemedi ama ben zaten gördüm erkek di mi deyince bakalim dedi bakti bakti evet dediAy ağzından bal damlıyorYarın randevum bakalım söyleyecek mi
Ben hiç anlamıyorum ultrasondanSöylemese bile aşağı yukarı bacak arasını gösterirse görürsün zaten. Benimde söylemedi ama ben zaten gördüm erkek di mi deyince bakalim dedi bakti bakti evet dedi
Benim gorumcemin adida Mehpare 15 yaşında evde herkes mehpoş diyo ,okulda cevrede herkes anlamini soruyo daha once hic duymadik muhabbetleri cok oluyor tabiYa bu saatte uyandım aklıma bir kız ismi geldi size sorayım komik mi sizce kulğa nasıl geliyor?Aypare- Anlamı Ay parçası, Ay gibi güzel
Aynı anlama geliyor diye biliyorum ama mehpare de teyze ismi gibi eski isimlerdenBenim gorumcemin adida Mehpare 15 yaşında evde herkes mehpoş diyo ,okulda cevrede herkes anlamini soruyo daha once hic duymadik muhabbetleri cok oluyor tabi
Kız benim ikiz göbeğimi atıyım mı şuan 13 haftalık bu kadar varYusrackfatma kız bir ay sonra senden böylemi olucan acaba, ikiz bebeklere hamile yaaa 4 aylıkmış baya büyümüş
Benimki kocaman oldu attım resimKızlar 13. Haftasında olup göbeği çıkan var mıbende hiç belli olmuyor. İnstada bazılarını gördüm oldukça belli olmuş karınları
İkiz olunca normal bence çok güzel amaKız benim ikiz göbeğimi atıyım mı şuan 13 haftalık bu kadar varnormalde 13.haftada 1.700 Gr almışım..ben çok şişiçem kızımda hiç göbeğim yoktu
Gayet normal bence. Yalnız çok klasik bir şey Dicem göbeğin tam erkek bebek göbeğiKızlar 13.haftaya girdim ya şimdi bide ben hiç kusmadımçok şükür devamlı yedim..1.700 Gr fazla mı? Dikkat etmeli miyim
Kız malesef ya bende erkek istiyorum ama doktor ikisinide kıza benziyor dedi..Gayet normal bence. Yalnız çok klasik bir şey Dicem göbeğin tam erkek bebek göbeği
Geçmiş olsun bence bir test yaptırın doktr ona göre bir tedavi uygular geçmiyorsa sıkıntı gibi...Nabersiniz kızlar? Gribi atlatamadım gitti kuru öksürük kaldı sürekli öksürüyorum gidip testte yaptırmadım valla çocukların okul neredeyse komple aynı durumda oradan bana taşıdılar. Ağzımın tadı yok hamileliğimin başından beri sudan tiksindim su içemiyorum tadı çok kötü geliyor midem bulanıyor birkaç marka denedim aynı. Çoğu şeyin tadı kötü geliyor gerçi hatta acı geliyor. Hiç keyfim yok valla hava güzel bir çıkıp yürüsem diyorum canım istemiyor evde ye yat ye yat ne olacak halim bilmem yemeyince de midem bulanıyor. Zaman da geçmiyor ooff oofff
Burun akıntısı boğaz ağrısı vs geçti bir öksürük kaldı birkaç arkadaşım da aynı hamile olunca covid bile olsan ilaç vermiyorlar acaba bu yeni delta falan mı oldum diyorum ama sanmıyorum eşimde bişey yok ateşim de yok sadece öksürük hep evdeyim zaten kimseye bulaştırma ihtimalim yok çocuklarda da birşey yok okula göndermesem okulda hepsi bu durumda onlardan geldi zaten tam sınav zamanı göndermemezlikte yapamam eşim de genelde evden çalışıyor. Geçecek inşallah ama zorlandım 10 gün sonra da dr a gitcem umarım bebemde iyidir.Geçmiş olsun bence bir test yaptırın doktr ona göre bir tedavi uygular geçmiyorsa sıkıntı gibi...
Ayyyy aman çok tatlı çıkmış amaKız benim ikiz göbeğimi atıyım mı şuan 13 haftalık bu kadar varnormalde 13.haftada 1.700 Gr almışım..ben çok şişiçem kızımda hiç göbeğim yoktu
ben de aynı şekilde hiç su içemiyorum acı geliyor tadı genel olarak da ağzımdaki acı tattan kurtulmak için devamlı atıştırıyorum özellikle tuzlu fıstık leblebi fındık elma çok iyi geliyor şimdiden 2 kilo aldım hem mide bulantısını hemde acı tadı idare edeyim derken kilo aldım maalesef umarım bir an önce yerine gelir ağzımızın tadıNabersiniz kızlar? Gribi atlatamadım gitti kuru öksürük kaldı sürekli öksürüyorum gidip testte yaptırmadım valla çocukların okul neredeyse komple aynı durumda oradan bana taşıdılar. Ağzımın tadı yok hamileliğimin başından beri sudan tiksindim su içemiyorum tadı çok kötü geliyor midem bulanıyor birkaç marka denedim aynı. Çoğu şeyin tadı kötü geliyor gerçi hatta acı geliyor. Hiç keyfim yok valla hava güzel bir çıkıp yürüsem diyorum canım istemiyor evde ye yat ye yat ne olacak halim bilmem yemeyince de midem bulanıyor. Zaman da geçmiyor ooff oofff
Keşke kızsaydın ben doktora muayeneye geldim asistanına değil diye.. en uyuz olduğum şey yaaaa.
Sonra insanlar neden doktrlra kızıyorrr diyolar
Özele gidecegim ama aklımda devlet daha iyi olur diye düşünüyordum o zamana özele gideyim
Bir daha tövbe gitmem zaten o hastaneye sırf kadın hastanesi diye gittim hani daha deneyimli uzman olurlar diyeZübeyde Hanım için genel yorumlar hep olumsuz ne yazık ki. Bulabilirsen sehir hastanesine devam et. Zaten özele paket alırsan bile takibin yapılır.
Sağlıkla gelsin canımİnşallah canımAllah bağışlasın canım. İnsan olmayana özeniyor sanki benim ilk olucak nasıpse bizde isim konusunu hiç konuşmuyoruz aklımızda da isim yok cinsiyet belli olunca buluruz elbet bir isim
Evet öyle aypare daha bebeksi bi düşün bakalimAynı anlama geliyor diye biliyorum ama mehpare de teyze ismi gibi eski isimlerden
Benim hiç kıpırdamıyorBir daha tövbe gitmem zaten o hastaneye sırf kadın hastanesi diye gittim hani daha deneyimli uzman olurlar diye
Kizlar her gittimde bebek kıpır kıpır oluyordu ama bu sefer hiç hareket etmeden arkası dönük durdu kız enseyi ölçmek için baya da uğraştı neredeyse 4 dk falan bakti hiç kıpırtı olmadı korktum kalbi atıyor mu dedim evet atıyor dedi uyuyordur demi ilk kez öyle görünce yavrum iyidir demi ?? Ultrasonda hareketsiz uyuyor gören oldu mu acaba ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?