• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bu konuyu baya araştırdım. Aslında 11+5 te çıkıntı olması kızda da mümkün diyor ama doktor bu erkek cikintisi kızda böyle olmaz dedi bende bariz gördüm şehir dışındayım evde resimler yoksa atardım.bacak arasından bakınca dolu. Ama işte umut ediyorum yoksa doktor deneyimli baya.
Canım kızımın ultrason fotosunu attım. %70 erkek dediler nuba gore
O zaman doktor cinsiyet söylememişti daha. Yani erken suan bence

Bende o çıkıntılı gördüm aaa erkek mi dedim doktorum bu haftalarda vajina dudaklarıda böyle görünüyor dedi. Ama ben kendimi erkeğe şartlamıştım ki örneklere baktım.
Kız ama baya pipi gibi çıkıntılı. Etrafı tam oluşmadığı için öyle oluyormuş.
Etkilememek için yazmamıştım O gün ama ben hala bir umudun olduğuna inanıyorum niyeyse 😍
Ayyyy öylemiiiii kızdada p’pi gibi çıkıntı olabiliyomu 😀 bak şimdi heyecanlandım🥰🥰

Ayyyy öylemiiiii kızdada p’pi gibi çıkıntı olabiliyomu 😀 bak şimdi heyecanlandım🥰🥰
Evet doktor bana Bi tane gösterdi bak bu kız ultrasonu dedi, bacak arası ortasında resmen pipi gibi bir çıkıntı.
Ben içimden baya baya erkek gibi desem de doktor acele etme bekleyelim diyince tamam dedim. 1 hafta sonrasında zaten göstermedi asla açmadı belki daha belirgin derdik, ocak ortasında randevum onda kesin öğrenirim sanırım 16hafta olacak neredeyse

Evet doktor bana Bi tane gösterdi bak bu kız ultrasonu dedi, bacak arası ortasında resmen pipi gibi bir çıkıntı.
Ben içimden baya baya erkek gibi desem de doktor acele etme bekleyelim diyince tamam dedim. 1 hafta sonrasında zaten göstermedi asla açmadı belki daha belirgin derdik, ocak ortasında randevum onda kesin öğrenirim sanırım 16hafta olacak neredeyse
Ayyy merak ettim bakalım , benim kuzenimdede varmış öyle p’pi giymiş erkeğe benziyo dedi 1ay sonra kız çıktı, şişmiş ozaman orası belli etmemiş 🥰🥰🥰

E o zaman yapmasaydın canim kusura bakma yani. Onu görmedim bunu olarak görmedim.

Şunu da unutma kimseye güvenip cocuk yapılmaz.
Burda kimse birilerine güvenmedi

İnsanlara niçin kızdın orası da gercekten enteresan

" hayattaki tek başarısı doğurmak olan aciz kadınlar " nedir yahu!
Herkesin hayat bakışı ayrıdır.

Evde kızıp burada patlamak enteresan
Kimse kusura bakmasın valla
Yorumuna katılıyorum canım aynen öyle kimse kimseye güvenip çocuk yapmayacak.. Hadi oldu da çevreye güvendik yaptık yarının ne getireceği belli olmaz annem bakacak rahatlığıyla çocuk yaparsan sonra allah korusun annen rahatsızlansa o da bakıma muhtaç olsa kime ne diyebilirsin ki? Yani şöyle bir arkaya yaslanıp sakin olmak önce rabbimin vermiş olduğu hediyeye şükretmek sonra her zorluğun yanında bir kolaylık olduğunu düşünmeye çalışmak lazım. Herşeyden önce "sağlık" olsun.. O melek bir doğsun mesela zaten bebek kendini çok sevdiren birşey. Anneanneler, babaanneler çok seviyor torunlarını.. Havada kaparlar. Önce onlara allah can sağlığı versin. Benim annemde asla bakamam bana göre çocuk yapmayın derdi.. Şuan o kadar seviyor ki.. Ablamın ikiz gibi peş peşe doğan çocuklarına bakıyor. Hayata yeniden tutunma sebebim diyor onlar için.. Yani büyük konuşmamak kendimizi boş yere üzmemek lazım. Doğmamış çocuğa don biçmek saçma yani hele bir gelsin sağlıkla dünyaya.. Pozitif düşünüp etrafımıza da iyi enerji verirsek herşey güzel olur diye düşünüyorum ❤

Ya bu saatte uyandım aklıma bir kız ismi geldi size sorayım komik mi sizce kulğa nasıl geliyor? 😂 Aypare- Anlamı Ay parçası, Ay gibi güzel

Kizlar sizde de var mı yoksa benim cevrem mi böyle? Eşim de annem de çocuk yap çocuk yap diye diretti simdi de kiviriyorlar .eşim 2 gün yardım ettin 3.gun benim gibi yardım eden bulunmaz diyor .yaptığı bir şey de yok .anneme de diyorum soğuklarda gelir bizde kalırsınız diye sizde kalacak yer yok diyor .lafa geldi mi yap yap yap diyenler is ciddiye bindi mi kaçtı gitti. Iyiki bunlara güvenip 4.5 yıl çocuk yapmamışım 😡😡😡
Benim kaynanam canımı yedi ilk çocukta tedavi görmüştük hemen olmamıştı ne laflar söyledi sonunda oldu ve asla bakmadı bir kere ağzına biberon tutmamıştır yani o derece lohusayken tek başıma oturdum evde güya lohusa yalnız kalmaz doğumdan 1 gün önce tek başıma temizliğimi yaptım perde yıkadım astım hastaneden geldim dikişli halimle ev topladım çamaşır yıkadım hiçbir sorunumuzda yok yani lafta çok sever.
Eşim diğer ikisinde pek bişey yapmadı zaten işleri yoğundu anası gibi de tembel ondan bekleyene kadar kendim yapıyodum bunda ediyor çünkü onun dikkatsizliği yüzünden hamile kaldım zaten sinirliyim bu konuda ve yetişemiyorum 2 çocuk yemek temizlik vs zorlanıyorum.

Günaydınlar kızlaar,

Öncelikle 2022 bizim yılımız, hiç eksilmeden, hep çoğalarak muhteeşem bir sene olmasını diliyorum herkese..

Bu hafta heyecanım 2 kat. Şu panorama testini yaptıran da yaptırmayan da pişman :emir_bebek: bu cumaya kadar sonucum çıkacak... Bugün tam 9. günüm ve14 gün dediler. yani cuma sooon.. hadi hayırlısı inşallah.

Günaydınlar kızlaar,

Öncelikle 2022 bizim yılımız, hiç eksilmeden, hep çoğalarak muhteeşem bir sene olmasını diliyorum herkese..

Bu hafta heyecanım 2 kat. Şu panorama testini yaptıran da yaptırmayan da pişman :emir_bebek: bu cumaya kadar sonucum çıkacak... Bugün tam 9. günüm ve14 gün dediler. yani cuma sooon.. hadi hayırlısı inşallah.
Amin amin inşaallah canım.

Günaydın kizlar ,
Ankara etlik zubeyde de ikili tarama yaptırdım bugün. Özellikle riskli gebelik de beğenilen bir dr diye araştırıp can tekin istender e aldım randevuyu başkalarında "asistan bakıyor " yazıyor mhrs de ama bunda yazmiyordu. Neyse gittim bugün odada kendisi yoktu asistanı vardı çok genç deneyimsiz bir kızcağız baya ölçmeye ugrasti her seferinde farklı sonuçlar çıktı icerde oturan sekretere bile bi şeyler soruyor siz düşünün.. sırf doğum hastanesi diye hani kadın doğum alanında uzman olurlar diye gittim bin pişman oldum... kan verdim 10 güne çıkacak bakalım ama ense kalınlığı ne onu bile bilmiyorum bi öyle olctu bi böyle sinirlerim bozuldu .. güya başkentte bir kadın hastanesine gittim kizlar BAŞKENT de ... şaka gibi ya bu adam bana mı denk gelmedi ikili için gidip can tekin iskender e bizzat görünen var mi ?? Pıhtı dozunu falan soracaktım hep kaldı

Günaydın kizlar ,
Ankara etlik zubeyde de ikili tarama yaptırdım bugün. Özellikle riskli gebelik de beğenilen bir dr diye araştırıp can tekin istender e aldım randevuyu başkalarında "asistan bakıyor " yazıyor mhrs de ama bunda yazmiyordu. Neyse gittim bugün odada kendisi yoktu asistanı vardı çok genç deneyimsiz bir kızcağız baya ölçmeye ugrasti her seferinde farklı sonuçlar çıktı icerde oturan sekretere bile bi şeyler soruyor siz düşünün.. sırf doğum hastanesi diye hani kadın doğum alanında uzman olurlar diye gittim bin pişman oldum... kan verdim 10 güne çıkacak bakalım ama ense kalınlığı ne onu bile bilmiyorum bi öyle olctu bi böyle sinirlerim bozuldu .. güya başkentte bir kadın hastanesine gittim kizlar BAŞKENT de ... şaka gibi ya bu adam bana mı denk gelmedi ikili için gidip can tekin iskender e bizzat görünen var mi ?? Pıhtı dozunu falan soracaktım hep kaldı
Keşke kızsaydın ben doktora muayeneye geldim asistanına değil diye.. en uyuz olduğum şey yaaaa.
Sonra insanlar neden doktrlra kızıyorrr diyolar 🤦🏼‍♀️

Ya bu saatte uyandım aklıma bir kız ismi geldi size sorayım komik mi sizce kulğa nasıl geliyor? 😂 Aypare- Anlamı Ay parçası, Ay gibi güzel
Pâre yi uzatmadan söyleyen dangolozlar çıkmazsa güzel☺️
Bizim isimler hazır ama yazamam tanıyanlar şak diye aha bu o derler😅

Back