• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Cinsiyet konusunda eminim artık bu arada tüm hislerim ve belirtilerim kız dese de bence kendimi kandırmak bu alışma süreci yoksa bir değişim beklemiyorum. Böyle böyle sürece alışıyorum sadece.
Not: tabiki önceligim sağlıklı olması. Bu konuda duyar yemek istemiyorum.

Bu konuyu baya araştırdım. Aslında 11+5 te çıkıntı olması kızda da mümkün diyor ama doktor bu erkek cikintisi kızda böyle olmaz dedi bende bariz gördüm şehir dışındayım evde resimler yoksa atardım.bacak arasından bakınca dolu. Ama işte umut ediyorum yoksa doktor deneyimli baya.
Anladım, attığın resimlerde pek belli değil o zaman o çıkıntısı falan.rabbim gonlundekini nasip etsin inşallah sağlıkla 🤗Haziran grubuna bakıyorum arada hala belli olmayanlar var ordada bayağı 😳kesinleşmesi uzun zaman alcak herhalde🤔

Anladım, attığın resimlerde pek belli değil o zaman o çıkıntısı falan.rabbim gonlundekini nasip etsin inşallah sağlıkla 🤗Haziran grubuna bakıyorum arada hala belli olmayanlar var ordada bayağı 😳kesinleşmesi uzun zaman alcak herhalde🤔
Aslında yandan bakınca belli değil gerçekten düz haklısın diğerlerinde de öyle iki bacak arasından bakınca çıkıntı var bariz. Baya inceledi 10 dk eski doktorum hani yanılma olur belki falan dedi hatta sonrada bu erkek cıkıntisi fbtl mucize gerek dedi😇

Cinsiyet konusunda eminim artık bu arada tüm hislerim ve belirtilerim kız dese de bence kendimi kandırmak bu alışma süreci yoksa bir değişim beklemiyorum. Böyle böyle sürece alışıyorum sadece.
Not: tabiki önceligim sağlıklı olması. Bu konuda duyar yemek istemiyorum.
Duyar kasicak bisey yok burda bnce anne babanın içinden geçen bir cinsiyet olabilir doğal yani.2 tane oğlun vardı yanlış bilmiyorsam 3.cuyu içinden kız geçirmen demek sağlığını ikinci plana atıyorsun demek değildir elbette.benim ilk çocuğum ama benimde içimden geçen kız tabiki öncelik her zaman sağlıklı olması o tartışılmaz bile 🤗boşver insanları, insanlar hep konuscak bişey bulur.

Duyar kasicak bisey yok burda bnce anne babanın içinden geçen bir cinsiyet olabilir doğal yani.2 tane oğlun vardı yanlış bilmiyorsam 3.cuyu içinden kız geçirmen demek sağlığını ikinci plana atıyorsun demek değildir elbette.benim ilk çocuğum ama benimde içimden geçen kız tabiki öncelik her zaman sağlıklı olması o tartışılmaz bile 🤗boşver insanları, insanlar hep konuscak bişey bulur.
Burasi sosyal alan olunca ee kimliklerde belli değil emin ol birileri çıkıp biz ne zorluklarla diye başlıyor cümleye. Evet 2 oğlum var ve hep ilkinden beri kız hayal ettim. Ondan biraz zor oldu alışmam. Ve hatta 2 kızım olsa bunu yine kız isterdim. Ama kısmet Allah büyüktür bir mucize olur belki🥰😃😀

Burasi sosyal alan olunca ee kimliklerde belli değil emin ol birileri çıkıp biz ne zorluklarla diye başlıyor cümleye. Evet 2 oğlum var ve hep ilkinden beri kız hayal ettim. Ondan biraz zor oldu alışmam. Ve hatta 2 kızım olsa bunu yine kız isterdim. Ama kısmet Allah büyüktür bir mucize olur belki🥰😃😀
Boşver desinler salla gitsin 😅😅😅kimse kimsenin içini ne yaşadığını bilemezki hangimiz hamgimizi tanıyoruz surda.insallah mucizeler seni bulur 🌺

Dikkat et bol sıvı tüket canım. Bulantı bende, prilamı iki güne bire düşürdüm ilk gün berbat geçti sonra ki gün alıştı sanki vücudum. Ekşime yanma devam. Kötü koku hassasiyeti de devam ediyor. İdare edecek düzeye geldim. Umarım senin de bu hafta düzelir şu bulantı. Öksürdükçe de artıyor bulantı olmasa da kusma isteği geliyor. Çok geçmiş olsun

Ay geniz akıntısı varsa sabahki o öksürme bende öğürmeye dönüşüyor. Sonra da mide bulantısı.. Hastayken sabah öksürmekten korkuyorum. Aklıma geldikçe bile kötü oluyorum 😣

Bu konuyu baya araştırdım. Aslında 11+5 te çıkıntı olması kızda da mümkün diyor ama doktor bu erkek cikintisi kızda böyle olmaz dedi bende bariz gördüm şehir dışındayım evde resimler yoksa atardım.bacak arasından bakınca dolu. Ama işte umut ediyorum yoksa doktor deneyimli baya.
Bende o çıkıntılı gördüm aaa erkek mi dedim doktorum bu haftalarda vajina dudaklarıda böyle görünüyor dedi. Ama ben kendimi erkeğe şartlamıştım ki örneklere baktım.
Kız ama baya pipi gibi çıkıntılı. Etrafı tam oluşmadığı için öyle oluyormuş.
Etkilememek için yazmamıştım O gün ama ben hala bir umudun olduğuna inanıyorum niyeyse 😍

Benimle aynı hafta olanların cinsiyetleri belli olmaya başlamış🥰 Çok heyecanlıyım, korkarak başladığım bu yolda zaman hızlı geçmiyor kabul... Ama yine de kalbim pır pır... Biz kesin olsun diye cinsiyeti 4 - 4 bucuk gibi öğrenme kararı aldık. 😇 O yüzden belli olanların merakla yorumlarını okuyorum 🤣🤣

Kızlar bugün bel ağrısı kasık ağrısı sanki regl olucakmışım gibi ağrım oldu uzanıyorum biraz hafifledi ama anlamayandım normal midir? 11+1 bugün

Benim geçen hafta akşam vakti öyle regl sancısı gibi bir ağrı oldu bir süre. Ertesi gün akıntıyla beraber lekelenme oldu. Doktor çok olmadıkça lekelenme normal dediği için çok takılmadım. Devam etmedi.
O haftalarda rahim genişliyor, plasenta gelişiyor falan derken bilmediğimiz şeyler oluyor. Bence normal böyle ağrılar rahat ol..

Back