- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
- #15.141
AminErken öğrenilen cinsiyetler bazen değişebiliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AminErken öğrenilen cinsiyetler bazen değişebiliyor
Yarın doktora gidicem ben de.
Bence erkek senin ki. İkra genelde haklı çıkıyor. Doktor bana kesin erkek demese kız dedi diye inanırdımYarın doktora gidicem ben de.
Bence erkek senin ki. İkra genelde haklı çıkıyor. Doktor bana kesin erkek demese kız dedi diye inanırdım
Nasıl bir yardım bekliyorsunuzz hiç çocuğa bakmadann direk çalışmak mı, çünkü anneyle bebek biraz vakit geçirmeli, ve o çocuğun ananeye babaneye değil daha çok sana ihtiyacı olucak. Neden böyle düşündün anlamadım. Annende çalılmaya başlayınca elbet bakar benceYa ben onlara kızıyorum. Ben anne olmak kolay mı dediğimde zor çok zor dediğimde bana hep yardım ederiz dediler .yoksa ben de biliyorum zor olduğunu. Ben bakarım ben ederim diyen kadın şimdi yan çiziyor. Napiyim ben bu çocuğu 4 aylıkken bakiciya mi bırakıyim .buna çok kızıyorum
Bence biraz sakin ol. İnsan düşündükçe daha çok kuruyor kızıyor ee buda ne eşine ne annene ya da başkasına yansıyor direk bebeğin hissediyor hiç gerek yok.Hamile olduğum için değil valla duygusallık değil. Hiç de duygusal biri olmadım. Kendi çocuğum olunca ona bunu anlatacağım. Kesinlikle kendisi %100 istemiyorsa yapmasın. Çünkü anladım ki bu çocuğa hep ben bakicam .Ben bunu söylediğimde eşim de annem de sen korkma biz hep bakarız dediler .Ben dedim bak anne ben bakamam bu çocuğa çalışıyorum. Ücretsiz izin alamam .soğuk var kış var .gelir kalırım ben Hep dedi .eşime de dedim .bak benim bünyem hassas ,midem rahatsız. Ben kolay geciremem,ki şimdi bunu dibine kadar yaşıyorum. Sen yeter ki hamile kal ben yaparım dedi .onlara güvenip mi yaptım evet .2.cocuk istemiyorum .Bu yavrum doğsun yeter bana .Hem spiral taktircam hem doğum kontrol hapı kullanicam .çok sinirliyim
Evet attim kız dedi direk.Sen ikra ya attın mı ?
İkra kimSen ikra ya attın mı ?
Nub teorisi diye bir sayfa varİkra kim
Yoksa yoncambenim in dediği gibi profiline mi girdi de yorumladı acaba
Benimde aklıma geldi ama ben doktor kesin erkek dedi hatta değişmez dedi diye mesaj attım sonra ona attım baktıysa bilr erkek derdi banabide anket konusu var %80 tutturmuş ben kesin %20 olurumYoksa yoncambenim in dediği gibi profiline mi girdi de yorumladı acaba
Eğer sadece ikiliyse gerek yok. Ben tsh vs verdim o yüzden aç gittim ama yoksa tok oluyormuş.İyi aksamlar herkese. Yarin sabah ikili tarama testim var. Sormayi unutmusum. Ac karnina mi gidilmesi gerekir ? Kan veriliyor ya emin olamadim.
Sen de ortaya lafı atıp
Doktor kesin dedi demi sana cinsiyetin için, kendinde gordunmu gösterdi mi sanada ultrasonda.attığın resime bakdim da gercekden resimde hiç belli değil erkek diye cokda anlamam ama nuba göre acı dik oluyormuş ya düz gibi duruyor sanki seninki.Benimde aklıma geldi ama ben doktor kesin erkek dedi hatta değişmez dedi diye mesaj attım sonra ona attım baktıysa bilr erkek derdi banabide anket konusu var %80 tutturmuş ben kesin %20 olurum
Hiç önemi yok. Bol bol ye öyle git bebişin hareketli olsun belki cinsiyet öğrenirsinİyi aksamlar herkese. Yarin sabah ikili tarama testim var. Sormayi unutmusum. Ac karnina mi gidilmesi gerekir ? Kan veriliyor ya emin olamadim.
Baska test vermicem sanirim. İkili test icin aldiklari kanda tokluk - aclik aranmiyorsa o benim icin onemliydi. Bebegin hareketleri cikolata yenilirse daha net gozukuyor denildigi icin. Farketmiyor ac /tok olmak dediniz tesekkurler cevap icin.Eğer sadece ikiliyse gerek yok. Ben tsh vs verdim o yüzden aç gittim ama yoksa tok oluyormuş.
Bu konuyu baya araştırdım. Aslında 11+5 te çıkıntı olması kızda da mümkün diyor ama doktor bu erkek cikintisi kızda böyle olmaz dedi bende bariz gördüm şehir dışındayım evde resimler yoksa atardım.bacak arasından bakınca dolu. Ama işte umut ediyorum yoksa doktor deneyimli baya.Doktor kesin dedi demi sana cinsiyetin için, kendinde gordunmu gösterdi mi sanada ultrasonda.attığın resime bakdim da gercekden resimde hiç belli değil erkek diye cokda anlamam ama nuba göre acı dik oluyormuş ya düz gibi duruyor sanki seninki.
12+6 olcam yarin bakalim cinsiyet icin yorum yapar mi bilmiyorum. tesekkurler cevap icinHiç önemi yok. Bol bol ye öyle git bebişin hareketli olsun belki cinsiyet öğrenirsin