- 30 Mart 2020
- 7.880
- 15.718
- 198
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #13.981
Kiz daha haftan ufak değişir geneldeBebek erkek kızlar. Biraz kabullenip yazacağım
Ikra meyra hariç, yorum yapanlar kız dedi. Hayırlısı olsun. Sağlıkla gelsin deNedense bana kız gibi geldi ama belli olmazbenimde içime sanki erkeğe alışmam gerek hissi doğmaya basladi doktor kontrolü öncesi bakalim hayırlısı
Haftaya salı aynı mesajı ben yazacağım muhtemelenBebek erkek kızlar. Biraz kabullenip yazacağım
Degisir belki yahuBebek erkek kızlar. Biraz kabullenip yazacağım
Hayır ben erkek demiştimIkra meyra hariç, yorum yapanlar kız dedi. Hayırlısı olsun. Sağlıkla gelsin de
Bu haftalarda cok yanılma oluyor canim.Bebek erkek kızlar. Biraz kabullenip yazacağım
Kimse diş problemi yaşamamış sanırımmmPek günaymayan bir günden hepinize merhaba... Bütün gece kusma, baş ve diş ağrısı ile sabaha kadar süründüm.. Sonra acilde parol serum taktırdım. Şimdi daha iyiyim doktora yazdım henüz görmedi size sorayım dedim başına gelen vardır belki.. 12. Haftada diş tedavisi mümkün mü sizce dişçiye gitmezsem bu diş beni süründürecek
Resim bekliyoruz ikrayada at degisir belki yaBebek erkek kızlar. Biraz kabullenip yazacağım
Çok teşekkür ederim ne yapcam bilmiyorum
Ya daha kesin değildir benceBebek erkek kızlar. Biraz kabullenip yazacağım
Bi arladasta agriyan yere sarimsak ezip koymustu bebek daha küçük fiye mudahale olunmuyor dişe bide tuzlu suyla gargara yap hatta tuz bas o bolgeye iyi gelir insallahÇok teşekkür ederim ne yapcam bilmiyorum
Bence bir diş hekimine direkt git sen.Kimse diş problemi yaşamamış sanırımmm
Kızım alerjik astımÇok geçmiş olsun. Bize de sık tekrarladığı için immünolojiye görünün dedi. En kısa zamanda gitmemiz gerekiyor. Sık sık havalandırıyorum evi. Hatta haftasonu kv geldi. Çok soğuk çocuğu üşütüyorsunuz böyle dedi durdu. Eviniz 22-23 derece. Oğlumda hiç sevmez sıcağı zaten.
Ay seni unuttumHayır ben erkek demiştim
MaşallahEvetttttt çıktım bendeeeee bebişim herşeyi normal çıktı ense burun normal seviyelerdekan tahlili verdim haftaya alıcam , bebiş bi yüz üstü yattı bi poposunh döndü uğraştırdı bizi kendini göstermek için normalda 12+0 m 12+6 çıktı orda 6,3 cm olmuş boyu uzun dedi
Cinsiyettede tahmin yürüttü daha emin olmamakla ERKEK DEDİ2 haftaya daha net olur dedi..
kaderimiz galiba kızlar kızı göremicez
Eki Görüntüle 2977703 Eki Görüntüle 2977704 Eki Görüntüle 2977706
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?