Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
fbtl'e ikra meyra ne dedi o baya biliyo bu işi. Haftalar daha erken bence hiç sormamak daha iyi bu haftalarda. Benim gitmeme daha 15 gün var gidince de sormayacağım kızsa ne kadar geç öğrensem o kadar iyi erkekse de tam kesin görsün

Kimse diş problemi yaşamamış sanırımmm

Ben de şu panorama testin sonucunu heyecanla bekliyorum. Öncelikle sağlıklı olduğunu, sonra da cinsiyetini net olarak öğreneceğiz. Doktor %85 kız demişti ama %15'lik kısım için meraktayım

Eşim "sus, kızım olacak benim" diyor :) Ama net öğrensek ne güzel olur en azından bir şeyler almaya başlayabiliriz ufak tefek de olsa...

Kızım alerjik astım
Kayınvalide ne zaman gelse tartışırım kendisiyle bu konuyla ilgili.

En son " karışma artık, bu yasına ben getirdim sen getirmedin" dedim. Ara sıra mırıldanıyor ama anlamıyorlar niyeyse..

Evetttttt çıktım bendeeeee bebişim herşeyi normal çıktı ense burun normal seviyelerdekan tahlili verdim haftaya alıcam , bebiş bi yüz üstü yattı bi poposunh döndü uğraştırdı bizi kendini göstermek için normalda 12+0 m 12+6 çıktı orda 6,3 cm olmuş boyu uzun dedi
Cinsiyettede tahmin yürüttü daha emin olmamakla ERKEK DEDİ2 haftaya daha net olur dedi..
kaderimiz galiba kızlar kızı göremicez

Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…