Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Videoyu izlerken neyi dikkat ettim bakalım tahmin yuruttugum şey doğru çıkacak mı

Eklentiler

• Screenshot_20211228-121253_Gallery.jpg
    Screenshot_20211228-121253_Gallery.jpg
    63,6 KB · Görüntüleme: 91
  • Screenshot_20211228-120956_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20211228-120956_Samsung Internet.jpg
    71,1 KB · Görüntüleme: 87
Evetttttt çıktım bendeeeee bebişim herşeyi normal çıktı ense burun normal seviyelerde🥰🥰🥰kan tahlili verdim haftaya alıcam , bebiş bi yüz üstü yattı bi poposunh döndü😂😂 uğraştırdı bizi kendini göstermek için normalda 12+0 m 12+6 çıktı orda 6,3 cm olmuş boyu uzun dedi 🥰🥰
Cinsiyettede tahmin yürüttü daha emin olmamakla ERKEK DEDİ🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😂😂2 haftaya daha net olur dedi..
kaderimiz galiba kızlar kızı göremicez😂
Eki Görüntüle 2977703 Eki Görüntüle 2977704 Eki Görüntüle 2977706
Gözün aydın hadi bakalım😍
Yasa ben kabul etmiyorum kız olsun benim ki😂😂😂😂 banane banane
Dur bakalım canim
Belki olmaz o işler 😀
Ben erken diyorum genelde.

Evetttttt çıktım bendeeeee bebişim herşeyi normal çıktı ense burun normal seviyelerde🥰🥰🥰kan tahlili verdim haftaya alıcam , bebiş bi yüz üstü yattı bi poposunh döndü😂😂 uğraştırdı bizi kendini göstermek için normalda 12+0 m 12+6 çıktı orda 6,3 cm olmuş boyu uzun dedi 🥰🥰
Cinsiyettede tahmin yürüttü daha emin olmamakla ERKEK DEDİ🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😂😂2 haftaya daha net olur dedi..
kaderimiz galiba kızlar kızı göremicez😂
Eki Görüntüle 2977703 Eki Görüntüle 2977704 Eki Görüntüle 2977706
Canıım çok sevindim maşallahh 😍😍 Görünce heyecanlandım bizim aramızda 1 gün var ama ben randevuyu geç bulabildim haftaya gidicem bende 😇

Çok teşekkür ederim ne yapcam bilmiyorum 😔
Sarımsağı ezip tuzla karıştırıp ağrıyan dişine pamukla sürebilirsin canım. Çok fazla yakıyor ama iltihap falan varsa geçiriyor. Benim doktorum diş hekimine gitmeme izin vermediği için ben bu şekilde atlatmıştım. Çok geçmiş olsun

Canıım çok sevindim maşallahh 😍😍 Görünce heyecanlandım bizim aramızda 1 gün var ama ben randevuyu geç bulabildim haftaya gidicem bende 😇
Ayyy nasıl hareket ediyo bir görsen çok tatlı , sende görücen öyle hareket edişini🥰🥰 geçmiyo cidden zaman gelene kadar ,bolsun belki cinsiyet tahmini yapar sanasa geç gittiğin için dahada büyür🥰🥰

Back