- 9 Temmuz 2021
- 11.416
- 24.267
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
- #14.001
2haftaya değişir diye ümid ediyorumYasa ben kabul etmiyorum kız olsun benim ki banane banane
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2haftaya değişir diye ümid ediyorumYasa ben kabul etmiyorum kız olsun benim ki banane banane
Hadi bakalım inşallah istediğin olsun. Bence kesin değildir henüz.2haftaya değişir diye ümid ediyorum
Sana erkek bana kız. Kız isteme kız erkek isteyene erkek yeni yıl dileğimiz bu olsun.Şu erkek haberi bana da nasip olsa
sizindemi oğlunuz vardı benimde oğlum vardı buda erkek inanılmaz kız olduğuna şartlanmıştım öyle hissettik eşimde bende ama erkekmişBebek erkek kızlar. Biraz kabullenip yazacağım
inşallah sizede nasip olur bende kız haberi çok bekledim dualar ettim ama buda erkek çıktı hemde kesin nipt testi sonucuŞu erkek haberi bana da nasip olsa
Sağol canım herşeyi deniyim artıkBi arladasta agriyan yere sarimsak ezip koymustu bebek daha küçük fiye mudahale olunmuyor dişe bide tuzlu suyla gargara yap hatta tuz bas o bolgeye iyi gelir insallah
Gitmesine gidiyim de yanlış birşey yaparsak kadın doğumcuya sormadan gitmiyim dedim doktorumda yoğun herhalde dönüş yapmadı banaBence bir diş hekimine direkt git sen.
Gözün aydın hadi bakalımEvetttttt çıktım bendeeeee bebişim herşeyi normal çıktı ense burun normal seviyelerdekan tahlili verdim haftaya alıcam , bebiş bi yüz üstü yattı bi poposunh döndü uğraştırdı bizi kendini göstermek için normalda 12+0 m 12+6 çıktı orda 6,3 cm olmuş boyu uzun dedi
Cinsiyettede tahmin yürüttü daha emin olmamakla ERKEK DEDİ2 haftaya daha net olur dedi..
kaderimiz galiba kızlar kızı göremicez
Eki Görüntüle 2977703 Eki Görüntüle 2977704 Eki Görüntüle 2977706
Dur bakalım canimYasa ben kabul etmiyorum kız olsun benim ki banane banane
Canıım çok sevindim maşallahh Görünce heyecanlandım bizim aramızda 1 gün var ama ben randevuyu geç bulabildim haftaya gidicem bende ❤Evetttttt çıktım bendeeeee bebişim herşeyi normal çıktı ense burun normal seviyelerdekan tahlili verdim haftaya alıcam , bebiş bi yüz üstü yattı bi poposunh döndü uğraştırdı bizi kendini göstermek için normalda 12+0 m 12+6 çıktı orda 6,3 cm olmuş boyu uzun dedi
Cinsiyettede tahmin yürüttü daha emin olmamakla ERKEK DEDİ2 haftaya daha net olur dedi..
kaderimiz galiba kızlar kızı göremicez
Eki Görüntüle 2977703 Eki Görüntüle 2977704 Eki Görüntüle 2977706
Sarımsağı ezip tuzla karıştırıp ağrıyan dişine pamukla sürebilirsin canım. Çok fazla yakıyor ama iltihap falan varsa geçiriyor. Benim doktorum diş hekimine gitmeme izin vermediği için ben bu şekilde atlatmıştım. Çok geçmiş olsunÇok teşekkür ederim ne yapcam bilmiyorum
Sonunda kurtuldun mu canim?Sarımsağı ezip tuzla karıştırıp ağrıyan dişine pamukla sürebilirsin canım. Çok fazla yakıyor ama iltihap falan varsa geçiriyor. Benim doktorum diş hekimine gitmeme izin vermediği için ben bu şekilde atlatmıştım. Çok geçmiş olsun
Nane limon ve limon karabiber karışımıKızlar grip olanlar vardı iyileştiniz mi? Bende kaptım çocuklardan ya içim dışım ıhlamur oldu var mı başka öneriniz?
Evet canım şükür ağrım geçti artıkSonunda kurtuldun mu canim?
2 tane vardisizindemi oğlunuz vardı benimde oğlum vardı buda erkek inanılmaz kız olduğuna şartlanmıştım öyle hissettik eşimde bende ama erkekmiş
Ayyy nasıl hareket ediyo bir görsen çok tatlı , sende görücen öyle hareket edişini geçmiyo cidden zaman gelene kadar ,bolsun belki cinsiyet tahmini yapar sanasa geç gittiğin için dahada büyürCanıım çok sevindim maşallahh Görünce heyecanlandım bizim aramızda 1 gün var ama ben randevuyu geç bulabildim haftaya gidicem bende ❤
Kızlar teşekkür ederim güzel mesajlar için ama değişmez artık en ince noktasına kadar acti
Ya senle aramızda 4 gün var. Gerçekten kesin gördün mü Ben yarın yine gidicem doktora bakalım bu sefer ne diyecek. İnşallah benim ki de bir sürpriz yapıp erkekge dönüşmez.Kızlar teşekkür ederim güzel mesajlar için ama değişmez artık en ince noktasına kadar acti