Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
fbtl'e ikra meyra ne dedi o baya biliyo bu işi. Haftalar daha erken bence hiç sormamak daha iyi bu haftalarda. Benim gitmeme daha 15 gün var gidince de sormayacağım kızsa ne kadar geç öğrensem o kadar iyi erkekse de tam kesin görsün🙄

Pek günaymayan bir günden hepinize merhaba... Bütün gece kusma, baş ve diş ağrısı ile sabaha kadar süründüm.. Sonra acilde parol serum taktırdım. Şimdi daha iyiyim doktora yazdım henüz görmedi size sorayım dedim başına gelen vardır belki.. 12. Haftada diş tedavisi mümkün mü sizce dişçiye gitmezsem bu diş beni süründürecek😔😔😔😔
Kimse diş problemi yaşamamış sanırımmm😔

Ben de şu panorama testin sonucunu heyecanla bekliyorum. Öncelikle sağlıklı olduğunu, sonra da cinsiyetini net olarak öğreneceğiz. Doktor %85 kız demişti ama %15'lik kısım için meraktayım :KK53:

Eşim "sus, kızım olacak benim" diyor :) Ama net öğrensek ne güzel olur en azından bir şeyler almaya başlayabiliriz ufak tefek de olsa...

Çok geçmiş olsun. Bize de sık tekrarladığı için immünolojiye görünün dedi. En kısa zamanda gitmemiz gerekiyor. Sık sık havalandırıyorum evi. Hatta haftasonu kv geldi. Çok soğuk çocuğu üşütüyorsunuz böyle dedi durdu. Eviniz 22-23 derece. Oğlumda hiç sevmez sıcağı zaten.
Kızım alerjik astım
Kayınvalide ne zaman gelse tartışırım kendisiyle bu konuyla ilgili.

En son " karışma artık, bu yasına ben getirdim sen getirmedin" dedim. Ara sıra mırıldanıyor ama anlamıyorlar niyeyse..

Evetttttt çıktım bendeeeee bebişim herşeyi normal çıktı ense burun normal seviyelerde🥰🥰🥰kan tahlili verdim haftaya alıcam , bebiş bi yüz üstü yattı bi poposunh döndü😂😂 uğraştırdı bizi kendini göstermek için normalda 12+0 m 12+6 çıktı orda 6,3 cm olmuş boyu uzun dedi 🥰🥰
Cinsiyettede tahmin yürüttü daha emin olmamakla ERKEK DEDİ🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😂😂2 haftaya daha net olur dedi..
kaderimiz galiba kızlar kızı göremicez😂
FB764E3A-CFCB-4FD5-ADE7-84126D465339.jpeg
5673FBF9-93E8-4A42-9628-334D34BDD5EB.jpeg
6EBEA6A1-FB8B-404F-9737-543A08130AAE.jpeg

Evetttttt çıktım bendeeeee bebişim herşeyi normal çıktı ense burun normal seviyelerde🥰🥰🥰kan tahlili verdim haftaya alıcam , bebiş bi yüz üstü yattı bi poposunh döndü😂😂 uğraştırdı bizi kendini göstermek için normalda 12+0 m 12+6 çıktı orda 6,3 cm olmuş boyu uzun dedi 🥰🥰
Cinsiyettede tahmin yürüttü daha emin olmamakla ERKEK DEDİ🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😂😂2 haftaya daha net olur dedi..
kaderimiz galiba kızlar kızı göremicez😂
Eki Görüntüle 2977703 Eki Görüntüle 2977704 Eki Görüntüle 2977706
Maşallah 🧿🧿🧿🧿

Back