- 11 Eylül 2020
- 331
- 1.212
- 63
- 31
- Konu Sahibi yoncambenim
- #13.961
Erkek canım öğrendikCinsiyeti öğrenenler beni etiketlesin canım
![KK36 :KK36: :KK36:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk36.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek canım öğrendikCinsiyeti öğrenenler beni etiketlesin canım
Nedense bana kız gibi geldi ama belli olmazMerhaba kızlar, ben geldim doktordan. İkili test için kan verdim, ölçümlerimiz iyi çok şükür. İlerde olduğu için doktor sat ı değiştirdi.Caglunal 02 ekim olarak günceller misin? Sanırım haziran annesi olacam
. Cinsiyet öğrenmek istemediğimi biliyor, söylemedi.birkaç foto paylaşayım, belki tahmin eden olur
.
İnterntte yazdım önemli değil yazmışlarKızlar ikili testte açlık tokluk önemli mi
Hepimiz hayırlı haberlerle dönelim insaalalhAyyy ebnde hastaneye gidenlerdenim miniğimi görmeye can atıyorumbide ikili testide yaptırıcam
![]()
Tok olsan daha iyi canım hatta biraz tatlı da ye bebek hareket ettiği pozisyon değişiyor ense kalınlığı burun kemiği daha iyi görülüyorKızlar ikili testte açlık tokluk önemli mi
Doğru çok haklısın insanların canı çekse ve yiyemese ben de çok kızıyorum bu programlaraBen de yanımda bir şeyler götürüyorum. Ama işyerinde birşeyler ısıtıp kızartıp yeme gibi imkanım yok anca dışarıdan büfelerden tost falan alabilirim. Online marketleri kullanıyorum arada
Hazır çorba olayında da normalde içmem, ama canım o an öyle baharatlı domates aromalı bir şeyler çekti ki anlatamam. Yoksa koruyuculu katkı maddeli şeylere hemen yönelmem
Bir de dün akşam masterchef izlerken baklavayı öyle bir yediler ki çok canım çekti. Bizim bir gün önceden aldığımız tatlı vardı onu yedim. Ama insanlar artık ha deyince istediğini alamaz oldu. Orta gelirli düşük gelirliye dönüştü. Böyle ayan beyan göstermelerine çok sinirlendim..![]()
Arkadaşlar aklınızda olsun. Oksurunce de bebek hareket ediyor.Tok olsan daha iyi canım hatta biraz tatlı da ye bebek hareket ettiği pozisyon değişiyor ense kalınlığı burun kemiği daha iyi görülüyor
Çok geçmiş olsun. Bizimki de her enfeksiyonda hastanelik oluyor nerdeyse. Zor vallahi zor. Çinko kullandık biz bi de multivitaminlerden. Yararı oldu mu bilmiyorum tabii. Olmustur elbet.
Değil, tok karnına da oluyor benim randevum 1 bucukdaydi tok gttim haliyle.Kızlar ikili testte açlık tokluk önemli mi
Çamaşır suyuyla mutfak banyo temizliyorum ama çok detaylı değil dök fırçala durula şeklinde çok fazla maruz kalmıyorum.Peki ya çamaşır suyu canim ?
Tuvalet banyo ovma için kullanıyoruz illa ki onu kendin mi yapıyorsun dr bana uzak dur dedi sadece benim için değil tabi tüm hamileler adına. Ya aslında temizlik süpürme konusunda haklısın ama sanırım bir kaybım olduğu için korkuyorum elektrikli süpürge çekiş gücü yüksek hali da git gel uapmak için güç uygulamak gerekiyor acaba kasığımi zorlar miyim diue tedirgin oluyorum
Bişey olmaz canım o kadarcık şeydenYa ben süpürmeden değil de supurme esnasında çekiş gücü ve hali tirtigi yüzünden ileri geri yaparken baya güç uyguluyorum yoksa süpürge gitmiyor o esnada kasığımı zorlamadan korkuyorum hali değil parke olsa evet rahat ama evimin heryeri hali neredeyse
Yanlış görmüştür ben bile emindim kız olduğundanBebek erkek kızlar. Biraz kabullenip yazacağım![]()