Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hellloooo kızlar. Çok yoğun bir gün geçirince ancak girebildim asla okuyamadım ama yazayım dedim.
Temiz çıktı çok şükür doktorum cinsiyet için 4 boyutluyu bile açtı doktor ama asla asla göstermedi sıpa.
1hafta önce gittiğimde bacak arasını baya baya açmıştı bunda asla açmadı göremedik 3haftada bir gidiyorum 17sinde gittiğimde kesin öğreneceğim artık çikolatalar kekler börekler yiyip gidicem :dondurma:
Bide ben arabaya binince bulantım x2 mahvoldum ya nolucak böyle bilmiyorum
Iyi gozun aydin canim , bugun bebisler pek nazli cikti kimse cinsiyet ogrenemdi 1 kisi haric galiba🤣🤣

Aynen midemde biraz yer açılsa kazınma bulantı arası bir his geliyor. Aranmaya başlıyorum. Beynim direk oraya yoğunlaşıyor 😁
Bir de istediğim tada karar veremiyorum. Sanki işyerinde her türlü imkan önümdeymiş gibi 😂
Geçen hazır çabuk domates çorbası içtim. Normalde hazır çorba yapıp içmem 🙄

Bu kaşıntı hissi acaba çatlama mı diye düşünmedim değil 🙄
Olabilir catlamadan kaşınır. Aynı anlattigin gibi benim de kazinma bulantı yltarzi bir şey oluyor. Ben yanımda bir çanta yiyecek götürüyorum işe giderken😂 ama hazır çorba zararliymis diye içmiyorum. İş yerine tost makinesi götürdüm odama 🙈 evden tost hazırlayıp götürüyorum.

Ben ilkinde 30küsür aldım. Bunda asla almayacağım diyordum ilk 2 ayda 6 kilo almıştım son ayı +1le kapatıp şimdilik 71im umarım bende almam ya. Vermek dert değil verilir bir şekilde ama o çorap bile giyememek hali çok çok sinir bozucu 🤢
Ben de 5 kg aldım🙈 ilkinda toplam 9 kg almıştım. Ama şimdi iyi gitmiyor. Şimdiden sonra yesek yemesek bile alicaz.🙈

Anladım canım, ne güzel, cinsiyet heyecanı başlamış 🤗
Kızınız nasıl oldu en son hastaydı. Benim oğlan da hasta şimdi. Manisa’da güzel bir çocuk doktoru var mı bildiğiniz. Nebül kullanıyoruz habire. Her gidişimizde doktor bjnu yazıyor sıkıldım gerçekten bitiyor öksürük haftası bir daha nüksediyor.

Kızınız nasıl oldu en son hastaydı. Benim oğlan da hasta şimdi. Manisa’da güzel bir çocuk doktoru var mı bildiğiniz. Nebül kullanıyoruz habire. Her gidişimizde doktor bjnu yazıyor sıkıldım gerçekten bitiyor öksürük haftası bir daha nüksediyor.
Gelebiliyorsanız İzmir Görkem hanıma gelin. Benim kızımın doktoru bayılırım kendisine. Dünyanın en tatlı en güzel doktorudur.
Fonksiyonel tıpla da ilgilenir ve gerçekten ilaç son başvurduğu şeydir..

Ben de 5 kg aldım🙈 ilkinda toplam 9 kg almıştım. Ama şimdi iyi gitmiyor. Şimdiden sonra yesek yemesek bile alicaz.🙈
Hızlı gidip yavaş bitirende varmış ya bir kaç arkadaşım öyle söyledi ama şunu anladım kilo al alma ikincide elin yüzün hemen şişiyor bi değişiyor.
Yüzümden anlıyor insanlar hemencecik.

O hastalığı atlattık, geçende orta kulak iltihabı oldu. Antibiyotiği bu gün bitti, ama bu gün yine bi haller vardı gözlerinin altı çökmüştü. Yarına nasip bakalım😅 ben devlete götürüyorum ama hastalanmadigimiz ve ilaç kullanmadığımız bir boşluk bulursak alerji immünoloji bölümüne gidicez. Bir de çocuk doktoru bir arkadaşım var, geçende ona götürdüm, krup gibiydi (evet o arada krup atlattık bi de) buhar vermek yerine sık sık odayı havalandırın, ortamı soğutun dedi. Cidden çok işe yaradı. Saatte bir, iki saatte bir havalandirdik. Buharsız geçti.

O hastalığı atlattık, geçende orta kulak iltihabı oldu. Antibiyotiği bu gün bitti, ama bu gün yine bi haller vardı gözlerinin altı çökmüştü. Yarına nasip bakalım😅 ben devlete götürüyorum ama hastalanmadigimiz ve ilaç kullanmadığımız bir boşluk bulursak alerji immünoloji bölümüne gidicez. Bir de çocuk doktoru bir arkadaşım var, geçende ona götürdüm, krup gibiydi (evet o arada krup atlattık bi de) buhar vermek yerine sık sık odayı havalandırın, ortamı soğutun dedi. Cidden çok işe yaradı. Saatte bir, iki saatte bir havalandirdik. Buharsız geçti.
Çok geçmiş olsun. Bize de sık tekrarladığı için immünolojiye görünün dedi. En kısa zamanda gitmemiz gerekiyor. Sık sık havalandırıyorum evi. Hatta haftasonu kv geldi. Çok soğuk çocuğu üşütüyorsunuz böyle dedi durdu. Eviniz 22-23 derece. Oğlumda hiç sevmez sıcağı zaten.

Pek günaymayan bir günden hepinize merhaba... Bütün gece kusma, baş ve diş ağrısı ile sabaha kadar süründüm.. Sonra acilde parol serum taktırdım. Şimdi daha iyiyim doktora yazdım henüz görmedi size sorayım dedim başına gelen vardır belki.. 12. Haftada diş tedavisi mümkün mü sizce dişçiye gitmezsem bu diş beni süründürecek😔😔😔😔

Çok geçmiş olsun. Bize de sık tekrarladığı için immünolojiye görünün dedi. En kısa zamanda gitmemiz gerekiyor. Sık sık havalandırıyorum evi. Hatta haftasonu kv geldi. Çok soğuk çocuğu üşütüyorsunuz böyle dedi durdu. Eviniz 22-23 derece. Oğlumda hiç sevmez sıcağı zaten.
Alerjik çocuklara sıcak hiç iyi gelmiyo, akar ürüyor evde. Soğuğa alışkın olması güzel, üşürse bi yelek giydirmek değil mi. Bi de kimin ne söylediğine takilmayacaksin. Çok hasta olan çocukları kurtarma psikolojisi oluyor insanlarda. Çocuğun hakkında hiçbir şey bilmezler, ama senin yüzünden hasta olduğuna inanırlar. Ve hep daha iyi bir fikirleri vardır. Konuşmaya başladıklarında kafanı yavaş yavaş 30 derece kadar cevirip boş boş bak😄 deli sanıp susuyolla😁

Olabilir catlamadan kaşınır. Aynı anlattigin gibi benim de kazinma bulantı yltarzi bir şey oluyor. Ben yanımda bir çanta yiyecek götürüyorum işe giderken😂 ama hazır çorba zararliymis diye içmiyorum. İş yerine tost makinesi götürdüm odama 🙈 evden tost hazırlayıp götürüyorum.

Ben de yanımda bir şeyler götürüyorum. Ama işyerinde birşeyler ısıtıp kızartıp yeme gibi imkanım yok anca dışarıdan büfelerden tost falan alabilirim. Online marketleri kullanıyorum arada 😁
Hazır çorba olayında da normalde içmem, ama canım o an öyle baharatlı domates aromalı bir şeyler çekti ki anlatamam. Yoksa koruyuculu katkı maddeli şeylere hemen yönelmem 🤷

Bir de dün akşam masterchef izlerken baklavayı öyle bir yediler ki çok canım çekti. Bizim bir gün önceden aldığımız tatlı vardı onu yedim. Ama insanlar artık ha deyince istediğini alamaz oldu. Orta gelirli düşük gelirliye dönüştü. Böyle ayan beyan göstermelerine çok sinirlendim.. 🙄

Ben ilkinde 30küsür aldım. Bunda asla almayacağım diyordum ilk 2 ayda 6 kilo almıştım son ayı +1le kapatıp şimdilik 71im umarım bende almam ya. Vermek dert değil verilir bir şekilde ama o çorap bile giyememek hali çok çok sinir bozucu 🤢

Ben bu gebelikte kilo almadığım halde ödem yüzünden şimdiden giyinirken zorlanır oldum. Hamile taytına erkenden giriş yapacağım gibi duruyor. Gidişat fena 😁

Geçmiş olsun.
Biz krupu havasız geçiremedik. Geçiremezmişiz de zaten. Ben böyle geniz akıntısı, göz iltihabı görmedim. Hava verince burun spreyine gerek kalmadı neyseki. Mahvetti çocuğumu. Boğazı iyileşmedi yine antibiyotik içti..
Bana da bulaştı. Bana hava için ilaç vermedi tabi. Kaç gece uyuyamadım öksürükten.

Bu geçti ya yenisi ne zaman gelecek diye bakıyorum. Pekmezle, propolisle takviye yapıyorum her gün..

Alerjik çocuklara sıcak hiç iyi gelmiyo, akar ürüyor evde. Soğuğa alışkın olması güzel, üşürse bi yelek giydirmek değil mi. Bi de kimin ne söylediğine takilmayacaksin. Çok hasta olan çocukları kurtarma psikolojisi oluyor insanlarda. Çocuğun hakkında hiçbir şey bilmezler, ama senin yüzünden hasta olduğuna inanırlar. Ve hep daha iyi bir fikirleri vardır. Konuşmaya başladıklarında kafanı yavaş yavaş 30 derece kadar cevirip boş boş bak😄 deli sanıp susuyolla😁
Sorma canım. Kvye benden görünüyorlar. Kendi sanki çocuk gibi hareket ediyor. Açın kombiyi diyip durdu 🤣 en iyisi deli olmak valla ben de evlenince öğrendim erken zamanda Allah’a şükür. Şimdi beni çeksinler😅 sen Manisa’da devlete mi gidiyorsun bebiş için.

Günaydın kızlaaar. Bizim de dün randevumuz vardı, doktora girmeden bi çikolata yiyim dedim çok da ümidim yoktu hareket etmesiyle ilgili. Doktor bi açtı ultrasonu, Allahımmm balerin gibi bi hareketler zıplamalar bütün hünerlerini gösterdi 🥰🥰 Boncuğum benim pek tatlıydı ♥️🙏🏻 Asıl 2 hafta sonraki görüşme önemli dedi doktor bu ikili vs. bilgilendirdi. Benim bulantım hiç olmadı, iki şikayetim var; biri burun tıkanıklığı diğeri de bacaklarda kaşıntı ve kabarıyor kırmızı kırmızı. Kilo konusunda da 54 ile kaldım şimdi 55im, inşallah çok almadan böyle böyle ilerler. Minik çiçeğin resimlerini de koyayım teyzeleri görsün 🧿🧿 4 boyutlu olanı bi arkadaşıma gösterdim aaa burnu büyük olacak diyor:D ulan kolu o kolu diyecektim de bir şey demedim, insanlar ne acayip ya ben hayatta başkasına böyle bir şey demem velev ki öyle düşünsem bile. Neyse hiç gerilmiyoruz, boş yorumları takmıyoruz :)

Eklentiler

• 8B93A818-AEAD-4F33-8509-50A4A69254AF.jpeg
    8B93A818-AEAD-4F33-8509-50A4A69254AF.jpeg
    102,7 KB · Görüntüleme: 96
  • 4D3C6743-2FEC-4BE1-8A42-72848623AB04.jpeg
    4D3C6743-2FEC-4BE1-8A42-72848623AB04.jpeg
    67,9 KB · Görüntüleme: 90
Geçmiş olsun.
Biz krupu havasız geçiremedik. Geçiremezmişiz de zaten. Ben böyle geniz akıntısı, göz iltihabı görmedim. Hava verince burun spreyine gerek kalmadı neyseki. Mahvetti çocuğumu. Boğazı iyileşmedi yine antibiyotik içti..
Bana da bulaştı. Bana hava için ilaç vermedi tabi. Kaç gece uyuyamadım öksürükten.

Bu geçti ya yenisi ne zaman gelecek diye bakıyorum. Pekmezle, propolisle takviye yapıyorum her gün..
Çok geçmiş olsun. Bizimki de her enfeksiyonda hastanelik oluyor nerdeyse. Zor vallahi zor. Çinko kullandık biz bi de multivitaminlerden. Yararı oldu mu bilmiyorum tabii. Olmustur elbet.

Sorma canım. Kvye benden görünüyorlar. Kendi sanki çocuk gibi hareket ediyor. Açın kombiyi diyip durdu 🤣 en iyisi deli olmak valla ben de evlenince öğrendim erken zamanda Allah’a şükür. Şimdi beni çeksinler😅 sen Manisa’da devlete mi gidiyorsun bebiş için.
Bebiş için özele gidiyorum. Ilcedeyim ben, manisa merkez değil. Kızım artık büyüdü bi de yazılan ilaçlar hep aynı. O yüzden kızımı devlete götürmeye başladım.

Back