Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar dişçi konusu konuşulmuş. Ben şimdi dişçiden geldim 🤭 Ama olay şu, ben kanal tedavisine başlamıştım, doktor geçici doldu yapıp beni gönderiyordu. Artık hassasiyet geçti, gidip kalıcı dolgu yaptırayım derken, hamile olduğumu öğrendim. Geçici dolgu da sakız gibi bir şey olduğu için eridi gitti. Dişim boş, çukur gibi kaldı. Dişçimi aradım, gel yine geçici dolgu yapalım, eridikçe gelirsin hep yaparız(sakız gibi olandan), öyle 9 ay idare ederiz dedi. Uyuşturucu iğne, kanal tedavisi vs yapamayız artık dedi. Kullandığımız ilaçlar hamilelikte önerilmiyor dedi. Böyle idare edeceğim ben 😕

Evetttttt çıktım bendeeeee bebişim herşeyi normal çıktı ense burun normal seviyelerde🥰🥰🥰kan tahlili verdim haftaya alıcam , bebiş bi yüz üstü yattı bi poposunh döndü😂😂 uğraştırdı bizi kendini göstermek için normalda 12+0 m 12+6 çıktı orda 6,3 cm olmuş boyu uzun dedi 🥰🥰
Cinsiyettede tahmin yürüttü daha emin olmamakla ERKEK DEDİ🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😂😂2 haftaya daha net olur dedi..
kaderimiz galiba kızlar kızı göremicez😂
Eki Görüntüle 2977703 Eki Görüntüle 2977704 Eki Görüntüle 2977706
Hayırlı olsun canım 🥰sevindim herşeyin yolunda olmasına 🧿banada kesin olmamakla birlikte kız dedi ama bu kadar erkek olunca hep kesin degiscek gibi geliyor🤭Haziran grubuda erkek çoğunlukla hep.

Sarımsağı ezip tuzla karıştırıp ağrıyan dişine pamukla sürebilirsin canım. Çok fazla yakıyor ama iltihap falan varsa geçiriyor. Benim doktorum diş hekimine gitmeme izin vermediği için ben bu şekilde atlatmıştım. Çok geçmiş olsun
Yaaa tamam canım çok teşekkür ederim sana da geçmiş olsun ❤😇🙏

Ayyy nasıl hareket ediyo bir görsen çok tatlı , sende görücen öyle hareket edişini🥰🥰 geçmiyo cidden zaman gelene kadar ,bolsun belki cinsiyet tahmini yapar sanasa geç gittiğin için dahada büyür🥰🥰
İnşallah canım hepimiz güzel günlerini sağlıkla büyüdüklerini görelimde beklicez artık en güzel bekleyiş 😍😍

inşallah sizede nasip olur bende kız haberi çok bekledim dualar ettim ama buda erkek çıktı hemde kesin nipt testi sonucu🤦‍♀️
Hayırlısı benim 2 kızım var 3. süpriz oldu zaten zor kabullendim bari erkek olsun diyorum ama yine kız gibi de hissediyorum. Sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsunlar da aslında çokta farketmez.

Yalnız reklamda görünce bir şey farkettim. 5 yıl önce doğan çocuğuma carters tan hiç bir şey alamazdım.
Çok pahalı diye söylenirdim. Çünkü tarzını renk uyumunu falan çok beğenirdim.

Şimdi alt üst takım gördüm de 200₺ diğer markalar da ona yaklaştı zaten. Artık herkes gibisin carters :KK70:

Hayırlı olsun canım 🥰sevindim herşeyin yolunda olmasına 🧿banada kesin olmamakla birlikte kız dedi ama bu kadar erkek olunca hep kesin degiscek gibi geliyor🤭Haziran grubuda erkek çoğunlukla hep.
İnşallah değişir bakalım, ama sanki net gördüm gibi 😂😂😂 gözülüyodu belki kordon flndır😂

Evet evet çok bariz hani şüpheye mahal vermedi😅
Sağlıklı ya en önemlisi o Allah hayırlı evlat nasip etsin ne erkek çocukları var kızdan, ne kız çocukları var erkekten daha hayırlı oluyorlar.
Süs püs konusuna gelince 2 kızım var kaç kere elbise etek giydiler sayılıdır çünkü rahat değil gidilen yerler belli park avm oralara da hep taytla gidiliyor etekle elbiseyle olmuyor özel günden özel güne hatta büyük kız artık o zamanlarda bile istemiyor. Saçları taranırken acıdığı için çeşit çeşit modellere izin vermiyorlar taç saç bandı falan pek kafalarında tutmuyorlar. Hani kız bebek deyince süsleyeceğim diye bir heves geliyor ama pek öyle olmuyor doğrusu.
Anneye arkadaş yardımcı olur derseniz ileriyi bilmem ama hala totolarını bile ben siliyorum kendilerine faydaları yok😂

Back