- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 32
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #1.281
İnanma canim gerçeği yansıtmıyorYaaa birşey okudum doğrumu bilmiyorum amaaa delirdim araştırmakdan
Erkek bebek sağa, kız bebek sola yerleşiyomuş daha belli değil bizim tam amaManyak manyak şeylere bakıyorum merakdan
Benimda ikiside ağrıyo ama çok sağ
Bende duydum böyle birşeyi ama emin değilim doğru mu değil mi. Daha önce doğum yapanlara sormak gerekir tecrübelilere yaniYaaa birşey okudum doğrumu bilmiyorum amaaa delirdim araştırmakdan
Erkek bebek sağa, kız bebek sola yerleşiyomuş daha belli değil bizim tam amaManyak manyak şeylere bakıyorum merakdan
Benim bir oğlum sağda bir oğlum soldaydı, o yüzden pek inanmıyorum buna maalesefYaaa birşey okudum doğrumu bilmiyorum amaaa delirdim araştırmakdan
Bende duydum böyle birşeyi ama emin değilim doğru mu değil mi. Daha önce doğum yapanlara sormak gerekir tecrübelilere yani
Bi topikde okumuştum sonra herkes gerçek galiba fln diyolardı, çoğu çıktı fln dediler sizede bi sorayım dedimmİnanma canim gerçeği yansıtmıyor
Evet ya insan bir tane kız olunca ikincide rahat oluyorİnşallah öyledir bende biraz kızçem olsun istiyom ama böyle şey için ilerde başka çocuğum olursa, abla olsunda kardeşlerine bakar eder abla daha ayrı bişi gibi
HahahahahaEvet ya insan bir tane kız olunca ikincide rahat oluyorgerçi ben yine kız olsun istiyorum ama erkek olursa da üzülmem
Herşeyden önce sağlıklı olsun hayırlısı olsun tabikide ama benimde gönlüm kızdan yana. Rabbim neyi nasip ederse başımız gözümüz üstüne tabikideBi topikde okumuştum sonra herkes gerçek galiba fln diyolardı, çoğu çıktı fln dediler sizede bi sorayım dedimmolmaması benim işime gelir içim rahatladı
Bitene oğlum var bir de kızım olsa fena olmaz ama tabiki önemli olan olsun da sağlıklı olsun yeterli farketmez kısmet bakalım Rabbım hepimizin gönlünden geçeni bizlere nasip etsin aminnnBi topikde okumuştum sonra herkes gerçek galiba fln diyolardı, çoğu çıktı fln dediler sizede bi sorayım dedimmolmaması benim işime gelir içim rahatladı
Benim ikisinde de sürekli oldu ama kiminde geçiyormuş. Herkeste farklı oluyor belirti
Valla hafif hafif vardı ama bu gün aksama doğru iyice şiştim kaldım. Kasık batmalari, şişkinlik ve hassasiyet tavan yaptı.Benim hiç geçmedi diğer ikisinde
Benim solda basladi sabahtan beri. Bayaa da hissettiriyor.Merhaba kızlar bişi sorcam size kasık ağrınız ne tarafda oluyor siizin çoğunluklaaaa
Benim de bi kızım var. Sanki benden hep kız anası olur gibi geliyorEvet ya insan bir tane kız olunca ikincide rahat oluyorgerçi ben yine kız olsun istiyorum ama erkek olursa da üzülmem
Benimde sağ erkek hissediyoruz eşimle ama bakalımYaaa birşey okudum doğrumu bilmiyorum amaaa delirdim araştırmakdan
Merhaba canım hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsunGünaydın hanımlaraz önce yaptığım erken gebelik testinde gördüm 2.çizgiyi çok şükür bat 9 kasım. İkinci olacak nasip olursa. Ilki 6 yaşında. Konuyu günlerdir takip ediyorum içim pek ısınmıştı gruba şükür bi parçası olduk gibi
HoşbulduuumMerhaba canım hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsun
Ben de aynı hissediyorum erkek çok uzak geliyoBenim de bi kızım var. Sanki benden hep kız anası olur gibi geliyor
Ya duruyor ya da aşırı çalışıyor hormonal değişiklik oluyor ondan galiba normal yaniArkideşler sabahın köründe bu konuyu sorduğum için afedersiniz ama çok merak ettimGenelde hamileliğin ilk haftalarında bağırsak hareketleri duruyormuş belirti olarak öyle yazıyor da.. Benim gibi aksini yaşayan var mı? Normal mi merak ettim
Evet ben de kaç gndür afedersin tuvalete çıkamıyrmArkideşler sabahın köründe bu konuyu sorduğum için afedersiniz ama çok merak ettimGenelde hamileliğin ilk haftalarında bağırsak hareketleri duruyormuş belirti olarak öyle yazıyor da.. Benim gibi aksini yaşayan var mı? Normal mi merak ettim
Ya benim aşırı çalışıyor karnıma ağrı giriyor afedersin gitmeden önceYa duruyor ya da aşırı çalışıyor hormonal değişiklik oluyor ondan galiba normal yani