- 9 Ekim 2012
- 1.549
- 1.706
- Konu Sahibi yoncambenim
- #1.261
Benim de 13 temmuz.Değer çok çok iyi çıkmış. Benim 15 temmuz beklenen adet ama degerim kaç bilmiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de 13 temmuz.Değer çok çok iyi çıkmış. Benim 15 temmuz beklenen adet ama degerim kaç bilmiyorum.
Doktor da iyi dedi, 25 kasıma kasıma randevu verdiBenim de 13 temmuz.
Tebrikler, sağlıkla gelsinler İnşallahMerhabalar ben de 3 kasımda 183 betahcg ile öğrendim. Bugun bir daha test verdim 564 olmuş. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun şu süreçte.
Daha once hiç vermediniz sanırım.pembe akıntı olabiliyor arkadaşımdan falan biliyorum yerleşme diyor doktorlar kırmızıya donmedikce.degerde adet gününüze göre gayet güzel.benim 3 gün gecdi 184 bugünkü değerim.ilki 58 di doktor çok güzel dedi artış için.Kızlar iyi akşamlar, benim bugün hafif pembe bi akıntı geldi. Ama öyle çok değil peçeteye silince belli belrisiz. Biz de doktoruma yazdık kan ver yarın da gel bakayım dedi. Kan sonucum 255 çıktı. Bugün regl günüm tam daha gecikme olmadı. Sizce iyi mi? Kan vermicem dedim olana bakın
Acildeki doktor da korkma yerleşme kanamasıdır dedi. Ama ben ilkinde yaşamayınca tedirgin oldum. Yok canım vermedim hiç regl geçince vericektim şimdi mecbur kaldım. Normalde bugün regl günü. Yarın kendi doktoruma gidicem tekrar ver derse vericemDaha once hiç vermediniz sanırım.pembe akıntı olabiliyor arkadaşımdan falan biliyorum yerleşme diyor doktorlar kırmızıya donmedikce.degerde adet gününüze göre gayet güzel.benim 3 gün gecdi 184 bugünkü değerim.ilki 58 di doktor çok güzel dedi artış için.
Bugün verdiysen yarın değilde öbür gün ver canım.2 günde 1 istiyorlar ama pazara denk geliyor herhalde.danis bakalım doktorun ne önerecek.korkma bencede kırmızı olmadıkça.Acildeki doktor da korkma yerleşme kanamasıdır dedi. Ama ben ilkinde yaşamayınca tedirgin oldum. Yok canım vermedim hiç regl geçince vericektim şimdi mecbur kaldım. Normalde bugün regl günü. Yarın kendi doktoruma gidicem tekrar ver derse vericem
Bazen sağda bazen solda ama çoğunluk sağdaMerhaba kızlar bişi sorcam size kasık ağrınız ne tarafda oluyor siizin çoğunluklaaaa
Benimde bazen solda bazen sağda ama çoğunlukla soldaMerhaba kızlar bişi sorcam size kasık ağrınız ne tarafda oluyor siizin çoğunluklaaaa
Benim bazen sağda bazen solda ama çoğunlukla sağda oluyor canımMerhaba kızlar bişi sorcam size kasık ağrınız ne tarafda oluyor siizin çoğunluklaaaa
Bazen sağ bazen sol ama çoğunlukla sağ. Bir de benim kasıktan ziyade bel ağrım var.Merhaba kızlar bişi sorcam size kasık ağrınız ne tarafda oluyor siizin çoğunluklaaaa
Çok sağol canım cevap verdiğin için içim rahatladı Zaten akşam vermem gerek yine ihtiyaç olursa acile gidermBugün verdiysen yarın değilde öbür gün ver canım.2 günde 1 istiyorlar ama pazara denk geliyor herhalde.danis bakalım doktorun ne önerecek.korkma bencede kırmızı olmadıkça.
Bazen sağ bazen sol ama çoğunlukla sağ. Bir de benim kasıktan ziyade bel ağrım var.
Çok sağol canım cevap verdiğin için içim rahatladı Zaten akşam vermem gerek yine ihtiyaç olursa acile giderm
Benim bazen sağda bazen solda ama çoğunlukla sağda oluyor canım
Benimde bazen solda bazen sağda ama çoğunlukla solda
Yaaa birşey okudum doğrumu bilmiyorum amaaa delirdim araştırmakdanBazen sağda bazen solda ama çoğunluk sağda
Rica ederim canım yer yapıyor kendine korkma hiçBazen sağ bazen sol ama çoğunlukla sağ. Bir de benim kasıktan ziyade bel ağrım var.
Çok sağol canım cevap verdiğin için içim rahatladı Zaten akşam vermem gerek yine ihtiyaç olursa acile giderm
Hepiniz erkek o zaman bir benimkimi kız hayırlısı olsun inşallah yaYaaa birşey okudum doğrumu bilmiyorum amaaa delirdim araştırmakdan
Erkek bebek sağa, kız bebek sola yerleşiyomuş daha belli değil bizim tam ama Manyak manyak şeylere bakıyorum merakdan
Benimda ikiside ağrıyo ama çok sağ
Ama benim kızımda da sağ ağrırdı bence ben sağdan yumurtluyorum çoğunluklaYaaa birşey okudum doğrumu bilmiyorum amaaa delirdim araştırmakdan
Erkek bebek sağa, kız bebek sola yerleşiyomuş daha belli değil bizim tam ama Manyak manyak şeylere bakıyorum merakdan
Benimda ikiside ağrıyo ama çok sağ
Ay benim doğum günümde gelecekmiş miniş sağlıkla gelsin inşallahHayırlı sonuçların olsun canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah aynı Günlerde biri çıkması çok güzel. Kesinlikle karşılaştırma yapmak istemiyorum bu gebeliğin rakamsal konularında…ama aynı duyguları paylaşıyoruz bence bu çok güzel bir tesadüf
Benim de aynıBazen sağda bazen solda ama çoğunluk sağda
İnşallah öyledir bende biraz kızçem olsun istiyom ama böyle şey için ilerde başka çocuğum olursa, abla olsunda kardeşlerine bakar eder abla daha ayrı bişi gibiAma benim kızımda da sağ ağrırdı bence ben sağdan yumurtluyorum çoğunlukla