- 10 Mayıs 2013
- 1.586
- 1.298
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #1.241
Bende daha dr gitmedim kan testi yaptırdım bugün sadece o bencede daha geç söylemek çok daha sağlıklıSenin birde 8 yaş baya büyük. Ben beklentiye girmesinler dedim. Daha kese bile göremedim ben.
Bakalim bende test verdim bugün çıkmadı hala. Pazartesi kontrolüm kadın doğuma bide 4 yıldır korunuyorduk bırakınca hemen oldu ilk aydan şok oldum zatenBende daha dr gitmedim kan testi yaptırdım bugün sadece o bencede daha geç söylemek çok daha sağlıklı
Aynen yaa bende bendeAllahım banada bu günleri gösterdi ya hala inanamıyorum ben
2 oğlu olanların üçüncü çocuğunun erkek olma ihtimali daha yüksekmiş diye duydum. Pek inandırıcı gelmedi ama inanmak istemiyorum galibaAy evet kızı bulmak zor gibi benim yine erkek olacak hissi var ama hayırlısı
Planlıydı. 2 kızım var benim deSüpriz mi oldu planlı mıydı bizimkisi süpriz yaptı bizesağlıkla gelsinler inşallah
İnşallah öyle olurYaaahayırlı sağlıklı ikiz kızlar gelir inşallah benim oğluşlar inşallah bebek erkek olur diyip duruyorlar hayaller kuruyorlar bakalım bizimkinin cinsiyeti ne olacak
Benim de 2 kızım var, ben de diyorum ki artık şu eve mavi renk girsinBende öyle benim yine oğlum olur kesin diyorum soranlaraallah hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah hepimize büyük 8 küçük 2.5 yaşında seninkiler kaç yaşında
Bmm öncekilerde yoktu, ilk defa bu hamileliğimde varKızlar bu pms benzeri belirtiler bat geçince geçiyor mu? Benim bu 4. hamileligim bi de ama hic hatırlamıyorumŞiştim kaldım, iğne batsa puffff havalanicam.
Bizde pembe renk girsin istiyoruz çokBenim de 2 kızım var, ben de diyorum ki artık şu eve mavi renk girsin
Limon ye canım iyi geliyorDurumlar nasıl kızlarnasıl geçti gününüz. Bendeki hazımsızlık beni bitirdi yok mu öneriniz (soda dışında) yarın kontrol günüm çok heyecanlıyım bakalım ne olacak
Aynı ben. Ben de söylemeyecem o yüzden. Bizde erkek muhabbeti.Etkilenmeden rahat bir hamilelik geçirmek istiyorumBenim biri 5.5 biri 4 yaşında. Ben söylemedim daha bir sürede söylemem herhaldehatta ben kimseye söylemedim biraz ilerlesin diye. Elimden gelse direk cinsiyete söyleyeceğim kimse insaallah kız olur diyemesin etkileniyorum yoksa
Bizimde planlı değil süpriz oldu ama gündemimizde hep bi 3. Çocuk vardıBakalim bende test verdim bugün çıkmadı hala. Pazartesi kontrolüm kadın doğuma bide 4 yıldır korunuyorduk bırakınca hemen oldu ilk aydan şok oldum zaten
Amin Amin çok AminBizde pembe renk girsin istiyoruz çokAllah hepimizin gönlündekini nasip etsin
Deneyecem canım inşallah tesekkür ederimLimon ye canım iyi geliyorbulantıya da iyi geliyor benim aşırı midem bulanıyor, kusamıyorum da
İnşallah herşey gönlünce olur ilk başta hayırlı sağlıklı tabiki erkek evlat gelir inşallah benim kim duysa direk kız olur inşallah diyorBenim de 2 kızım var, ben de diyorum ki artık şu eve mavi renk girsin
Deneyecem canım inşallah tesekkür ederim
Amin cnmİnşallah herşey gönlünce olur ilk başta hayırlı sağlıklı tabiki erkek evlat gelir inşallah benim kim duysa direk kız olur inşallah diyor
Değer çok çok iyi çıkmış. Benim 15 temmuz beklenen adet ama degerim kaç bilmiyorum.Bu arada kan sonucun 2495 çıkmış.bu değerle 4+2 de kese göründü kızlar. Fikir olsun