- 22 Eylül 2021
- 986
- 1.990
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #1.301
Valla bilemiyorum ki canım bende de durum tam tersi.. leblebi falan yiyorum gün çindeEvet ben de kaç gndür afedersin tuvalete çıkamıyrmsanırm kabız oldum üstelik sürekli kayısı da yiyorum ama işe yaramadı gibi, ben bir de coraspin kullanıyorm o da yapmış olabilir mi acaba diyorum ne yapmalıyız acaba
Bendede durum ayni senin gibi onemli bisey oldugunu sanmiyorum her bunye ayni tepkiyi vermez bence ayrica hazimsizligin zorlugunu heleki riskli bi donemde oldugunu dusununce bence sansli sayilmaliyizArkideşler sabahın köründe bu konuyu sorduğum için afedersiniz ama çok merak ettimGenelde hamileliğin ilk haftalarında bağırsak hareketleri duruyormuş belirti olarak öyle yazıyor da.. Benim gibi aksini yaşayan var mı? Normal mi merak ettim
Aynen canım evet kayısı ve yeşil elmaya devam sanırımValla bilemiyorum ki canım bende de durum tam tersi.. leblebi falan yiyorum gün çindeSende lifli şeyler ye bence yeşil elma, bol su iç, hurma yiyebilirsin. Yeşil çayı doktora sorup içebilirsin belki 1 fincan falan.. Ama mutlaka sor bitki çaylarının hepsi içilmiyo diye biliyorum
Canım cep derken crp mi demek istedin tam anlamadm? Sen baksana e nabızdan falan beta sonucuna göremedin mi onu söylememesi ne sacma bilmek ister insanKızlar selam, ben ilk kanımi salı günü aile hekimliğinde vermisdim var mı yokmu diye başka seylere bakılmış orda cep yüksek cikmis 21.dokyora sordum beta HCG çıkmaya başlayınca oda çıkar dedi ama bana saçma geldi açıkçası her hamilelikte daha ilk günde olur mu ki.hic tecrübe edeniniz varmı bunu.ikinci kanimida hastanede verdim ama sonucu geç cikdi ben doktoru göremedim hemşire doktorla konusdu 10 gün sonra keseye gelsin değer guzel demis.yani doktora da soramadım o yüzden
Evet canım crp demek istedim yanlış yazmışım.hcg yi gördüm onda sorun yokda.crp yi sorma fırsatım olmadı.hcg 58 di 184 e yükselmiş 2 günde.Canımm
Canım cep derken crp mi demek istedin tam anlamadm? Sen baksana e nabızdan falan beta sonucuna göremedin mi onu söylememesi ne sacma bilmek ister insan
Canım ben de Anadolu yakasındayım doktor araştırmam lazım aynı şekilde. Sen özel mi devlet mi düşünüyorsun?Selam kızlar Anadolu ykasında olup dr tavsıyesı olan varmı ?
Canm kesyı devlette gorucem randevuda aldm ama kalp atısı ve daha sonrakı takiplerı ozel belırlı bı dr de yaptırıp onda dogum yapmak ıstıyorumCanım ben de Anadolu yakasındayım doktor araştırmam lazım aynı şekilde. Sen özel mi devlet mi düşünüyorsun?
Kaç haftalıksın tamBugun muayenem vardı kızlar. Keseyi gördük çok şükür. Ama bebek görünmez çok küçük dedi doktor var mı bebeği gören aranızda
5+4 canımKaç haftalıksın tam
Bence gozukmemesı normal ozman 10 gun sonra kalp atısı ve bebek gozukur muhtemelen5+4 canım
Kalp atışı için ne zaman gideceksn canımBugun muayenem vardı kızlar. Keseyi gördük çok şükür. Ama bebek görünmez çok küçük dedi doktor var mı bebeği gören aranızda
Hayırlı olsunnnBugun muayenem vardı kızlar. Keseyi gördük çok şükür. Ama bebek görünmez çok küçük dedi doktor var mı bebeği gören aranızda
Ayın 16 sında tekrar randevum var canımKalp atışı için ne zaman gideceksn canım
Teşekkur ederim canım ayın 16 sında tekrar randevum var o zaman hem bebeği hemde kalp atışını duyabilir miyimHayırlı olsunnnbebek 7-8. Hafta civarı anca görülür canım.
Bence duyulur canım artık 6 küsürlerde duyulabiliyor ama en net 7.haftada duyuluyorAyın 16 sında tekrar randevum var canım
Teşekkur ederim canım ayın 16 sında tekrar randevum var o zaman hem bebeği hemde kalp atışını duyabilir miyim
Bakalım inşallah duyulur canım yaBence duyulur canım artık 6 küsürlerde duyulabiliyor ama en net 7.haftada duyuluyor
3 çocuk muİlk gebeliginse çok normal canım, benim 3. Ama hala merak ediyorum
3 çocuk tam bir çılgınlık:)Ben 1 tane bile yapmaya 4 yılda ancak karar verdimİlk gebeliginse çok normal canım, benim 3. Ama hala merak ediyorum
Ben de keseyi gördüm 2 gün önce, bebek görünmedi haftaya dedi. Salı günü randevum var merakla bekliyorumBugun muayenem vardı kızlar. Keseyi gördük çok şükür. Ama bebek görünmez çok küçük dedi doktor var mı bebeği gören aranızda