- 8 Nisan 2016
- 3.453
- 5.021
- Konu Sahibi yoncambenim
- #1.221
Çok şükür ya nasıl oluşturuluyor ki o bilmiyorum hiç.Yaaaa minnoş bebiş büyüyo sendehamilelik şeyini oluştur bizim gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür ya nasıl oluşturuluyor ki o bilmiyorum hiç.Yaaaa minnoş bebiş büyüyo sendehamilelik şeyini oluştur bizim gibi
Benim alt kısımda hamilelik günlüğünü imza alanı yazıyo oraya bas gösteriyo canım tahmini doğum tarihini yazıcaksınÇok şükür ya nasıl oluşturuluyor ki o bilmiyorum hiç.
Benim ikisinde de sürekli oldu ama kiminde geçiyormuş. Herkeste farklı oluyor belirtiKızlar bu pms benzeri belirtiler bat geçince geçiyor mu? Benim bu 4. hamileligim bi de ama hic hatırlamıyorumŞiştim kaldım, iğne batsa puffff havalanicam.
Benim hiç geçmedi diğer ikisindeKızlar bu pms benzeri belirtiler bat geçince geçiyor mu? Benim bu 4. hamileligim bi de ama hic hatırlamıyorumŞiştim kaldım, iğne batsa puffff havalanicam.
Süpriz mi oldu planlı mıydı bizimkisi süpriz yaptı bize sağlıkla gelsinler inşallahBenim de 3.. Yalnız değilmişim
Ne güzel denk gelmişizbenimde iki oğlum varBenimde 3. yalnız olurum diyordum ama baya varmış 3.bekleyen. 2 oğlum var benimde 5.5 ve 4 yaşında
Ay evet kızı bulmak zor gibi benim yine erkek olacak hissi var ama hayırlısıHerkeste 2 oğlan var bende dahil bu sene kız senesi olsun o zaman dua edin benimkilerin ikisi de kız olsun ay ikisi de erkek oluyormuş 4 oğlanla naparım
Kaç yaşındalar ben sanki hep erkek olacak yine diyorum zaten o kadar alıştım ki arabalara ve savaşçı oyunlaraNe güzel denk gelmişizbenimde iki oğlum var
Yaaahayırlı sağlıklı ikiz kızlar gelir inşallah benim oğluşlar inşallah bebek erkek olur diyip duruyorlar hayaller kuruyorlar bakalım bizimkinin cinsiyeti ne olacakHerkeste 2 oğlan var bende dahil bu sene kız senesi olsun o zaman dua edin benimkilerin ikisi de kız olsun ay ikisi de erkek oluyormuş 4 oğlanla naparım
Bende öyle benim yine oğlum olur kesin diyorum soranlaraallah hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah hepimize büyük 8 küçük 2.5 yaşında seninkiler kaç yaşındaKaç yaşındalar ben sanki hep erkek olacak yine diyorum zaten o kadar alıştım ki arabalara ve savaşçı oyunlara
Ay yapamadım galiba ya kaydet diyorum kaydetmiyor sankiBenim alt kısımda hamilelik günlüğünü imza alanı yazıyo oraya bas gösteriyo canım tahmini doğum tarihini yazıcaksın
Kendi profiline gir orda aşağıya indikçe görürsün bebeğin tahmini doğum tarihi diye oraya yazınca ve alttan kaydete basınca direk çıkıyorYapdim ama oldu mu bakalım
Buldum canım buldum da kaydetmiyordu meğer çocuğum var yada yok seçeneğini secmem lazımmış ondan kabul edip kaydetmiyordu kaydedildi dedi olmusdur herhalde.Kendi profiline gir orda aşağıya indikçe görürsün bebeğin tahmini doğum tarihi diye oraya yazınca ve alttan kaydete basınca direk çıkıyor
Oldu olduAy yapamadım galiba ya kaydet diyorum kaydetmiyor sanki
Allahım banada bu günleri gösterdi ya hala inanamıyorum benOldu oldu
Benim biri 5.5 biri 4 yaşında. Ben söylemedim daha bir sürede söylemem herhalde hatta ben kimseye söylemedim biraz ilerlesin diye. Elimden gelse direk cinsiyete söyleyeceğim kimse insaallah kız olur diyemesin etkileniyorum yoksaBende öyle benim yine oğlum olur kesin diyorum soranlaraallah hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah hepimize büyük 8 küçük 2.5 yaşında seninkiler kaç yaşında
O kadar haklısın ki normalde bende senin gibi düşünüyordum ama arkadaşımla mesajlaştık ordan oğlu görmüş bizim oğluşlarda arkadaş olunca mecbur söyledim artık bendeBenim biri 5.5 biri 4 yaşında. Ben söylemedim daha bir sürede söylemem herhalde hatta ben kimseye söylemedim biraz ilerlesin diye. Elimden gelse direk cinsiyete söyleyeceğim kimse insaallah kız olur diyemesin etkileniyorum yoksa
Senin birde 8 yaş baya büyük. Ben beklentiye girmesinler dedim. Daha kese bile göremedim ben.O kadar haklısın ki normalde bende senin gibi düşünüyordum ama arkadaşımla mesajlaştık ordan oğlu görmüş bizim oğluşlarda arkadaş olunca mecbur söyledim artık bende