MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.443
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #1.201
Allah bağışlasınSeninkiler kaç yaşında
Yaaa ne minnaklar hepsi birlikte büyücek ne güzel ikiz mi geliyor gerçektenAllah bağışlasınbüyük 2 ay sonra 4 yaşına girecek, küçük 7 aylık:) benimkiler de erkek İnşallah ikizler kız olur
Tabi bu sürede anne yani ben çökeceğimYaaa ne minnaklar hepsi birlikte büyücek ne güzel ikiz mi geliyor gerçekten
Sağlıkla gelsinler inşallah ne güzel tabiki zor kolay değil yardımcı olabilecek birileri var mıTabi bu sürede anne yani ben çökeceğimevettt ikizlermiş tüm çocuklarımız sağlıkla büyüsünler inşallah
Ay hayırlı olsun çok iyi değerlerMerhabalarrr bende 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu , adet gecikmesiyle sağlık ocağında kan verdim 3 kasımda 1070 gördüm değeri
Dün hastaneye gittim ama değer daha çok yüksek değil diye ultrasonla bakmadı bile doktorBugün ki değerim 2253 çıktı
Değerlerin yükselme oranları iyimi sizce?Tahmini ne zaman kese görünür
Annem var bakıcımız var ama yeter mi bilmem, kalabalık daha kötü oluyor bazenSağlıkla gelsinler inşallah ne güzel tabiki zor kolay değil yardımcı olabilecek birileri var mı
Çok teşekkür ederimmmAy hayırlı olsun çok iyi değerler
Aslında 1000 i geçince görülüyor genelde kese,vajinal yolla bakabilirdi ama sonra kalp atışları ile beraber duyarsın daha iyi olur
Aaa çok iyi yardımsız mümkünatı yok zatenAnnem var bakıcımız var ama yeter mi bilmem, kalabalık daha kötü oluyor bazen
Pazartesi salı görürsün canım ultrosonla bizde ozman gidicezMerhabalarrr bende 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu , adet gecikmesiyle sağlık ocağında kan verdim 3 kasımda 1070 gördüm değeri
Dün hastaneye gittim ama değer daha çok yüksek değil diye ultrasonla bakmadı bile doktorBugün ki değerim 2253 çıktı
Değerlerin yükselme oranları iyimi sizce?Tahmini ne zaman kese görünür
Yaaaaa çok sevindimBen dr a gittim bugğn kızlar. 4+2 küçük bir kese göründü.. Kan da aldılar, o da akşama çıkar. Darısı başınıza
Ay hadi inşallah hayırlısıyla görelim şu minikleriPazartesi salı görürsün canım ultrosonla bizde ozman gidicez
İlk gebeliginse çok normal canım, benim 3. Ama hala merak ediyorum
Benimde 3. Olacak nasipse
Benimde 3. yalnız olurum diyordum ama baya varmış 3.bekleyen. 2 oğlum var benimde 5.5 ve 4 yaşındaYaaaaa çok sevindim
Canım sonucum cikdi 58 di Çarşamba günü bugün ki değerim 184Nezman çıkıcakmış sonuç canım
Yaaaa minnoş bebiş büyüyoCanım sonucum cikdi 58 di Çarşamba günü bugün ki değerim 184doktor 10 gün sonra kese için gel dedi.