- 24 Haziran 2013
- 1.356
- 3.892
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #102.261
Valla kork bence de, oluyormuşBnde çok korkuyorum normalde evlat tedavi ve kontrol eşliğünde oldu ama korkuyorum 2.ye olursa diye. Bnmde düzensiz adetim, eşimin sperm sayısı düşük ama yine de korkuyorum.
Cinsiyet ne hissediyorsunValla kork bence de, oluyormuşdikkatli olun bencilsin insanlara nasıl söylesem diye düşünmeyin sonra
Evdeki bebiş erkek olduğundan mıdır nedir bu da erkek gibi geliyor. 2 oğlan itişe kakışa büyürler ikiz gibi diyorum.Cinsiyet ne hissediyorsun
Hayirlisi olsun saglikla gelsin hanenizeEvdeki bebiş erkek olduğundan mıdır nedir bu da erkek gibi geliyor. 2 oğlan itişe kakışa büyürler ikiz gibi diyorum.
İlk çocuğum kız, ikincide de kız olsun istemiştik aslında, ne bileyim sevdik biz kız çocuk anne babası olmayıdaha erkek çocuk deneyimlemedigimizden öyle istedik, ama sonra oglus doğunca baktık ki oğlan da pek seviliyormuş şimdi ikisi de dünya tatlısı geliyor, iki cinsiyete de seviniriz. Ama içime erkek doğuyor, hayır olsun
Bnmki de kahvaltı yapmıyor sütle geçiştiriyor, yemek yiyor akşamları öğlenleri de meyve felan karışık. Ama şöyle deyim ki acayip memeci. Emiyor, istiyo.Kızlar bebisleriniz ek gıdayı yeterince yiyor mu? Benimki kahvaltı yapıyor ama sonrasında ne yapsam beğenmiyor.
Benimki de meme delisiBnmki de kahvaltı yapmıyor sütle geçiştiriyor, yemek yiyor akşamları öğlenleri de meyve felan karışık. Ama şöyle deyim ki acayip memeci. Emiyor, istiyo.
Bn başlayamadım işe bakanım yok, bakıcı yada güvenemedim. Kıymayı şehriyeli çorba yapınca bebek irmiğiyle felan yapınca yiyor. Sade zor. Yemrk zorunda kansız çıktı, demiri de çok düşük çıktı ilaçla ve etle savaşıyotum görsenn ...Benimki de meme delisişimdi bi de süt iznim 1.5 saate indi, 4e kadar işteyim. Eve geliş falan 4.30u buluyo. İyice delirdi, sabaha kadar yapışıyor.
Kıyma yedirebiliyor musun peki?
Bence bizimkinin de düşük demiri. Bir kaç güne saglik ocağında bakacaklar, belli olur. Benim de değişik tarifler bulmam lazım. Bu gün az araştırayım.Bn başlayamadım işe bakanım yok, bakıcı yada güvenemedim. Kıymayı şehriyeli çorba yapınca bebek irmiğiyle felan yapınca yiyor. Sade zor. Yemrk zorunda kansız çıktı, demiri de çok düşük çıktı ilaçla ve etle savaşıyotum görsenn ...
Çok zorlandım yeminle. Devletin verdiği ilaçlar dokundu ferrozinc ve ferrosanol. İkisini d2 içince kustu ama öyle böyle değil koca adam gibi. Özel dokunmuyor o da yavaş ilerletiyo. Bestiron plus kullandım şurup olarak şimdide bestiron stick geçtim. Stüc olan toz halinde yemek karıştır ver ama mübarek anlıyor tadı da o kadar güzel olmasına rağmen.Bence bizimkinin de düşük demiri. Bir kaç güne saglik ocağında bakacaklar, belli olur. Benim de değişik tarifler bulmam lazım. Bu gün az araştırayım.
Onlar ne fena, hepsi gurmeÇok zorlandım yeminle. Devletin verdiği ilaçlar dokundu ferrozinc ve ferrosanol. İkisini d2 içince kustu ama öyle böyle değil koca adam gibi. Özel dokunmuyor o da yavaş ilerletiyo. Bestiron plus kullandım şurup olarak şimdide bestiron stick geçtim. Stüc olan toz halinde yemek karıştır ver ama mübarek anlıyor tadı da o kadar güzel olmasına rağmen.
Aynen bide şimd sizin ikğnci yolda Rabbim yardımcınız olsun. Meslek neydi bu arada? Bebişe küm bakıyor anneniz mi?Onlar ne fena, hepsi gurmeilaçlar bizimkine de dokundu ilk verdiğimizde. Sonradan ara verdik, markayı değiştirdik falan ama hep atlayarak kullandık. Ek gıdaya da naz ediyo, zor vallahi. Sabır lazım bolca.
3 gün bakıcı, 2 gün annem. Bakıcı olarak güvenebileceğim 1 kişi buldum.o da sadece 3 gün müsaittiAynen bide şimd sizin ikğnci yolda Rabbim yardımcınız olsun. Meslek neydi bu arada? Bebişe küm bakıyor anneniz mi?
Seninde güzel anneAnneler gününüz kutlu olsun güzel annelerim
Ben külotu giydirirken ayakda giydiriyorum öyle denedin mi hiç.. açıkcası çok eziyeyeti yok alt alınırken, arada belkiKızlaaar sizin bebenizde altını değiştirirken ağliyor mu katıla katıla, hatta altını değiştirmediği oluyor mu? Ben çok sıkıntıdayımen son külot bez aldım dizimde yatarak değiştiriyorum anlatılmaz yaşanır boyutunda hele ki. Bu demir ilacın dan sonra büyük abdest yaparken yaşadığı devamlı zorlanması ne kdar kayısı desteği atsam da iyice nefret ettii...
Külot bezle rahat ettim zaten ayakta giydirdiğüm için. Ama altını açıp temizleyene kadar ortalığı ayağa kaldırıyoBen külotu giydirirken ayakda giydiriyorum öyle denedin mi hiç.. açıkcası çok eziyeyeti yok alt alınırken, arada belki