2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bizim daha dislerimiz cikmadi , belirtide yok huzursuzda degil sicaklara kalcaz bu gidişle ve delip gececek gibi
Bizimde ilk diste salya harici bi belirti yoktu huzursuzluk ateş vs. Salyada çok uzun zamandır var olduğundan hiç anlamadım. Ama ikincide acısını çıkardı

Kızlar selam oğlanın birinci yaş günü için kendime elbise ve oğlana takım arıyorum sizin aklınızda bişey var mı ufaktan planlara başladım ben

Kızlar selam oğlanın birinci yaş günü için kendime elbise ve oğlana takım arıyorum sizin aklınızda bişey var mı ufaktan planlara başladım ben
Konsept hazırladım konsepte uygun balon zinciri vs. Mama sandalyesine de tutu yaptım tabi benimki kız o sebeple. Bebisle takim elbiseye vaktim olmadı konsept renklerinde şifon elbise giydik ikimizde dişler de anca çıktığı için birazda dis buğdayı yaptık ikisi bir arada çıkardık. Bide makas kalem kitap tarak vs sıralıyolar ya dis bugdayinda, onu da yaptık hepsi bir oldu

Marksı ne? Başladı mı ev içinde felan tutuanrak yürümeye. Görümcem bunu almıştı 2 sene önce. Bnde sizlerinde görüşünü alayım dedim. Artık dışarı çıkıyoruz, alışsın en azından.

Eklentiler

• Screenshot_2023-05-05-14-29-54-215_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    60,2 KB · Görüntüleme: 41
Ben basit bi ayakkabi aldım e bebekten pek yürümediği ama ayakta durduğu için. Birde ayak numarası 18-19 minik hala boğaz kizmi dar cirtli ayakkabı aldım. Ama yaza bunlardan alcam bende trendyoldan takip ettiğim bi kac instamom da bebeklerine bunlardan veya adidas alıyor araştırmalar bu iki marka üzerinde yogunlastirdim adidas fazla pahalı tam bağımsız yürüyor olsa yine alicam da şuan için gerek duymuyorum oyuzden vicco tercihim benimde

Anladım teşekkürler. Çorap işine yeni yeni alıştık, çevreye yoğunlaştıkça çorabı unuttu. Kanepelere tırmanmaya başladı, kenarlarında yürüyor kendince. Bnde ayakkabı alayım dedim en azından tabanı otursun alışsın diye.

Bizimkide tırmanıyor ayakta duruyor sıralama henüz pek yok elinden tutarsam yada ilk arabam var ona tutunarak yürüyor yürümeye çalışıyor yani. İyi dusunmussun bende aklıma tekrar gelmişken sipariş vereyim ayaklarınız kaç numara

Daha bakmadım ki. Herhalde ölçüp alıyor muşuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…