-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #102.301
Ay konu geçer mi hiç sıkıntı sürdükçe böyle sizinkileri de duyup öğrenmeye ihtiyacım oluyor vallahi. Aynen alt değiştirme zaten zulüm habire kaçıyor ben alıp yatiriyorum o yine kaçıyor sonra da kızıp ağlıyor. Zaten hiç durmadan düşüyor kafa koruyucu aldım bi nebze hafifletiyor darbeyi artık hep böyle mi olacak yoksa daha sıkıntılı günler kapıda mi bilemiyorumBana bildirim gelmemiş bi. Bakıyım dediydim gördüm ki. Bi konu var. Kaçırmayım hemen.gerçi higeç kaldım merak etme gulumsebebek bnmki de öyle. Hatta bugün kfasını dolaba vurdu yavaşca çıkannsea hoşuna gitti üst üste tekrarladı ve şiddetli şekilde. Tutamıyorum inanki. Alt değişmeye gelince resmen akrobasi yapar gibiyiz. En son elimde değil am trt çocuk reklamını sevde ona dikkatini. Veriyor bnde onu açıp onu izlerken değişiyorum yoksa elimde değil tutamıyorum. İlla kendi istedikleri olacak. Yoksa çıngar ı basıyorlar... Ve öyle öğreniyorlar ağlayarak bişi yaptırmyı
Bnmkide öyle zırt ğırt popo üstüne. Bide neymiş kendini dengede tutmaya çalışıyor deniyor arada tabi sonra hoop popo üzerine sert bi oturuşAy konu geçer mi hiç sıkıntı sürdükçe böyle sizinkileri de duyup öğrenmeye ihtiyacım oluyor vallahi. Aynen alt değiştirme zaten zulüm habire kaçıyor ben alıp yatiriyorum o yine kaçıyor sonra da kızıp ağlıyor. Zaten hiç durmadan düşüyor kafa koruyucu aldım bi nebze hafifletiyor darbeyi artık hep böyle mi olacak yoksa daha sıkıntılı günler kapıda mi bilemiyorum
Benimki direk kafayı vuruyor keşke popo üstü düşseBnmkide öyle zırt ğırt popo üstüne. Bide neymiş kendini dengede tutmaya çalışıyor deniyor arada tabi sonra hoop popo üzerine sert bi oturuş
Koltuklara tutunarak dueuyor ya da dizimize. Ama yavaş yavaş kendini dengelemeye çalışıyor. 3-4 saniye dueuyor bi deniyo sonra hop popo yerde. Ya da bi yerlerden tutuyorBenimki direk kafayı vuruyor keşke popo üstü düşsedesteksiz ayakta durabiliyormu
Aynen biyerlere tutunarak ayakta duruyor benimki de sonra küt yerKoltuklara tutunarak dueuyor ya da dizimize. Ama yavaş yavaş kendini dengelemeye çalışıyor. 3-4 saniye dueuyor bi deniyo sonra hop popo yerde. Ya da bi yerlerden tutuyor
Aynen inşallah.Aynen biyerlere tutunarak ayakta duruyor benimki de sonra küt yerkendilerini nezaman hazır hissederlerse ozaman desteksiz de duracaklar inşallah
Ay bizde işte aynen böyle sonra denge kaybı. Evdeki köşesi sivri olanlari, orta sehpami, tekli koltuğun birini bile kaldırdım alan açılsın ona diye hala gidip tehlikeli yerlerde oynuyor. Engeller mantıklı amaEki Görüntüle 3253513
Böyleyiz masanın ayağındayız ya ya da tv dolabında. Bnmde engellerim. Onları da devirim kendine oyun yapıyor.Eki Görüntüle 3253515
Vallha misafir gelecek naıl toplayacam aniden diye aklım şaşıyoAy bizde işte aynen böyle sonra denge kaybı. Evdeki köşesi sivri olanlari, orta sehpami, tekli koltuğun birini bile kaldırdım alan açılsın ona diye hala gidip tehlikeli yerlerde oynuyor. Engeller mantıklı ama
Yok normal ince uzun kollu gecelik takımını giydiriyorum okadar üstünüde örtürmüyo hiç. Asla sıcağı sevmiyorKızlar bebişleri gece üzerine hala tulum mu giydirip yatırıyonuz.? Havalar malum kış gibi değil sıcak
Doğal gaz yakıyor musunuz eviniz kaç derece? Bnmkşde sevmiyor sıcak çok sık uyanıyo aceba ondna mı? Ben yakmıyorum doğal gazı sabaha karşı çok az serin oluyo üşür zannediyorum ama en garibi de uzun olarak o vakitte uyuyor. Belki de sıcaklaması gittiği içindir. Şu an bende bir ışık yaktınYok normal ince uzun kollu gecelik takımını giydiriyorum okadar üstünüde örtürmüyo hiç. Asla sıcağı sevmiyor
Üstünü örtüğümde resmen uyanıyo onu tekmeliyo, doğalgazı açarsam şuan kesin terler benim evde sıcak ciddenDoğal gaz yakıyor musunuz eviniz kaç derece? Bnmkşde sevmiyor sıcak çok sık uyanıyo aceba ondna mı? Ben yakmıyorum doğal gazı sabaha karşı çok az serin oluyo üşür zannediyorum ama en garibi de uzun olarak o vakitte uyuyor. Belki de sıcaklaması gittiği içindir. Şu an bende bir ışık yaktın
Valla benimkide hiç sıcağı sevmiyor üstünü de ortturmuyor. Uzun kollu ince zibin giydiriyorum altına bisey giydirmiyorum sadece bacaklarını ötüyorum. Sıcak olunca uyanıyor ve aşırı terliyorKızlar bebişleri gece üzerine hala tulum mu giydirip yatırıyonuz.? Havalar malum kış gibi değil sıcak
Ben sebamed çok yönlü koruyuculu aldım 50 spf. Sürüşü zor beyazlık bırakıyor yağlı tabaka duruyor çocuğun yuzunde. Hic hoşuma gitmedi. Kullanan arkadaşlarımdan 2 tavsiye aldım onlardan birini denicem şimdi. Biri sunny days 30 spf. Diğeri siveno 50 spf. Birde sivrisinek haşere için ihtiyac halinde lavanta yağı damlatiyorum yakasına yada yastığına bir damla çok işime yarıyor. Morluk veya ciziklere sudocrem kullanıyorum ama senin gönderdiğini de incelicem şimdiKızlar bebişler için güneş kremi aldınız mi? Birde bana bi ürün önerildi. Morarmaya yaralsra çiziklere sinek böcek ısırıklarına iyi geliyor rahatlatıyormuş. O da babyton stick. Aşağıdaki ürün.
Güneş kr3mi. Olarak doktorum 30 spf olsun dedi. Diğer türlü kümyasali artıyor ister istemez dedi. Lavanta yağı güzelmiş tuttum bu fikri hemen eeineceğüm inşallah.Ben sebamed çok yönlü koruyuculu aldım 50 spf. Sürüşü zor beyazlık bırakıyor yağlı tabaka duruyor çocuğun yuzunde. Hic hoşuma gitmedi. Kullanan arkadaşlarımdan 2 tavsiye aldım onlardan birini denicem şimdi. Biri sunny days 30 spf. Diğeri siveno 50 spf. Birde sivrisinek haşere için ihtiyac halinde lavanta yağı damlatiyorum yakasına yada yastığına bir damla çok işime yarıyor. Morluk veya ciziklere sudocrem kullanıyorum ama senin gönderdiğini de incelicem şimdi
Aynen 30 spf ile 50 arasında koruyuculuk olarak pekte fark yokmuş boşuna daha fazla kimyasala maruz kalmaması adına 30 daha makul. Ben alırken 30 yoktu 50 aldım zaten sevmedim de. Bide losyon olarak var daha mı kolay sürülür acaba losyonunu denemek istiyorum aslında bahsettiğim iki markadan birinin.Güneş kr3mi. Olarak doktorum 30 spf olsun dedi. Diğer türlü kümyasali artıyor ister istemez dedi. Lavanta yağı güzelmiş tuttum bu fikri hemen eeineceğüm inşallah.