2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben de sıkıntı yaşıyorum yav kaçıyor. Eline ne versem de oynasa diye bakıyorum.

Çıkar çıkar,çıkınca da hızına yetişemezsin. Altta iki dilimiz vardı. İki ay geçti bir anda üstten iki çıktı, görünürken iki tane daha çıkmaya başladı. Sonrası uykusuz geceler

ATPaz alıntılamayı unutmuşum, sana yazmıştım. :)

Zaten uyuduğum yok, gelecekte uyuyacagim da yok, uykudan hiç umudum kalmadı
Bi de ısırmaya başlar dişler çıkınca Zaten hamileyken emzirmenin en zor kısmı göğüs acısı, bi de dişler eklenince değmeyin keyfime
Bu arada maşallah kuzum dislerinize

Bizşmdenaltm2 9 aylıkken çıktı, üst 2 kaşınıyo yeri belli olmuş bi patlarsa rahatlsyacaz inşallah. Mememin ucu kalmadı ısırılmaktan kaşındıpı için, elimi de tutup ağzına götürüyor kaşımak içün ama genelde ısırıyor

Hepsi çıktığında düşünemiyorum ısırılmayı. Çünkü marifet sanıp daha çok ısırıyor bide senden korktuğunun tepkisi görsün oyun sanıyor. Meme ucu diye birşey kalmaz

Hanımlar nasılsınız? Aklıma bisey takıldı. Benim bebegim aşırı hareketli kucakta yerde alt değiştirirken vs bir dakika durmuyor. Koltuklara tutunup kalkmayı ve sıralamayı öğrendi sürekli ayağa kalkmak istiyor ve malum sürekli de düşüyor. Henüz konuşma filanda yok. Hiperaktif mi acaba diye dusunmeye basladim. Tanısı 5-6 yaş civarı konsada bebeklik çağından kendini belli edebiliyomus akranlarini da bi gözlemlemek gerekiyormuş bu durumda. E bizde akrani yok çevrede en iyisi size sorayım dedim. Bebisleriniz nasıl benim ki gibi mi daha mı sakin? Kız çocukları sakin olur derlerdi hiç öyle değilmiş yani. Acaba yalnızca kesifte mi yoksa altında farklı bi durum mu var merak ettim açıkçası. Ha birde herseyden çok çabuk sıkılıyor oyundan oyuncaktan olduğu yerden filan

Sanırım en normal zamanı, bizimde bi çok arkadşaında şuan bebekleri bu şekilde bir dk durmuyolar.. hele yeni birşey öğrendiyse habire yapmak istiyolar .
Bazen alt açarken deliriyo tutamıyorum.. laf anlayacak zamana gelseler

Oyundan kitaptan vs çabuk sıkılması varmi?
Aynen biraz daha artık laftan anlicak kadar olsalardı

Oyundan kitaptan vs çabuk sıkılması varmi?
Aynen biraz daha artık laftan anlicak kadar olsalardı
Evet sıkılıyo hatta ağzına götürmeye çalışıyo sıkılınca. Israr edersen, atmaya çalışıyo.
Geçen yine istediğini yapmadım. Kendini birden arkaya attı kafacı acıdı bu sefer ağladı.
Çok değişik zamanlar
Oysaki ilk 6 ayım nasılda sessiz sakin geçmişti

Evet hep öyle olacak sanmıştım bende fakat işler çığırından çıkıyor asla durmuyor çok sık düşüyor elinden bisey alınca kıyametler kopuyor
Ama içim rahatladı bu sıkılganlık ve hareketlili normal ozaman bazen fazla pimpirikliyim galiba

Bakma allahdan burası var sorabiliyoruz, bazen insan merak ediyo cidden acaba bu normalmi değilmi diye valla korkar olduk

Bakma allahdan burası var sorabiliyoruz, bazen insan merak ediyo cidden acaba bu normalmi değilmi diye valla korkar olduk
Aynen ya bide çevremde bebek yok nasıl gozlemleyim. Google da arattirsam milyon tane kotu sey cikariyor insanin ici bunaliyor Allahtan burası var bilgi alışverişi iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…