2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hanımlar bende bisey sorayım yaz için havuz deniz yada balkon havuzunda giymesi için owli mayo alan önceden kullanan veya bilgisi olan varmi? Normal mayo alcam ama balkonda havuzda filan oynarken usutmemesi için böyle bi mayo almayı düşünüyorum. Birde myminibaby kolluk bakıyorum fiyat bi tık yüksek yorumları güzel ama emin olamadım bilgisi olan varmi yada kollukla mi simitle mi boyunlukla mi sokacaksiniz suya?

Marksı ne? Başladı mı ev içinde felan tutuanrak yürümeye. Görümcem bunu almıştı 2 sene önce. Bnde sizlerinde görüşünü alayım dedim. Artık dışarı çıkıyoruz, alışsın en azından. 😀
Bizimki kotuklara tutunup sıralıyor, bi de yürüteçte yürüyor biraz. Yürüteci güvence olarak kullanıyor, parmak ucuyla değil tam basıyor yürütece tutunarak yürüyor. Ayakkabıyı lcw den aldım.

Eklentiler

• 16832983633151636560836808605837.jpg
    16832983633151636560836808605837.jpg
    139,7 KB · Görüntüleme: 44
Kiz sen nerdesin😃
Benim ilk çocuk 1.sinif bu sene, anaokulundan 1e geçiş sancılı 😄 her gün ödev yaptırmak, kitap okutmak, çantasını hazirlatmak ve beslenme çantası hazırlamak şu bu derken eylülden beridir her gün koşuşturma. Bi taraftan da bebe var, ablası okuldan ne enfeksiyon varsa getiriyo hep beraber 1 hafta yatıyoruz😄 tam iyleşiyoruz sonra bi daha 😄
Başta telefonum bozulunca giremedim, sonradan da böyle koşuşturmaca içinde koptum gitti🤷‍♀️

Benim bebişde bu aralar bi değişiklikler var hep oyın oynamak ayağa kalkmak istiyo otutturduğumda ağlamaya başlıyo, kablo ellediğinde hayır diyp elinden aldığımdada ağlıyor🤦🏼‍♀️😀
Ağlamak için bahane buluyor gibi bi baktımki 7. Büyüme atağındaymışız ve belirtiler aynı resmen😀
41-46hafta arasıymış 44. Haftada en yüksek görüldüğü haftaymış
Bizimkide tamam 44 de😂😂😂 allahım inşallah hemen biter😂

Benim ilk çocuk 1.sinif bu sene, anaokulundan 1e geçiş sancılı 😄 her gün ödev yaptırmak, kitap okutmak, çantasını hazirlatmak ve beslenme çantası hazırlamak şu bu derken eylülden beridir her gün koşuşturma. Bi taraftan da bebe var, ablası okuldan ne enfeksiyon varsa getiriyo hep beraber 1 hafta yatıyoruz😄 tam iyleşiyoruz sonra bi daha 😄
Başta telefonum bozulunca giremedim, sonradan da böyle koşuşturmaca içinde koptum gitti🤷‍♀️
Kolaylıklar diliyorum canim yaz gelsin artik cidden hastalik cekecek dermanimiz kalmadi benim kizimda 3 yaşında okula gidende yok ama gel gorki 4 şişe antibiyotik bitirdik bu kış 🤦‍♀️

Kolaylıklar diliyorum canim yaz gelsin artik cidden hastalik cekecek dermanimiz kalmadi benim kizimda 3 yaşında okula gidende yok ama gel gorki 4 şişe antibiyotik bitirdik bu kış 🤦‍♀️
Geçmiş olsun canım, benim kız da ilaç firmalarını ayakta tuttu yıllardır 😁 çok şükür büyüdükçe azalıyor.

Canlar bu arada ben 2024 ocak anneleri grubuna terfi ettim😅 bu gün itibariyle karnımda 5.3 mm keseyi görerek ruhani bir aydınlanma yaşamış bulunmaktayım. 36 yaşında plansız hamile kalıp 3 çocuk anası olmak da varmış 😁 ilk çocuktan sonra 7 yıl ara verip her şeyi hesaplayan ATPaz'a kaderin bir oyunu mu bu diyor hayırlısı olsun sağlıkla gelsin diye bitiriyorum😅

Canlar bu arada ben 2024 ocak anneleri grubuna terfi ettim😅 bu gün itibariyle karnımda 5.3 mm keseyi görerek ruhani bir aydınlanma yaşamış bulunmaktayım. 36 yaşında plansız hamile kalıp 3 çocuk anası olmak da varmış 😁 ilk çocuktan sonra 7 yıl ara verip her şeyi hesaplayan ATPaz'a kaderin bir oyunu mu bu diyor hayırlısı olsun sağlıkla gelsin diye bitiriyorum😅
Oooo hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin minik😍 bu yol çok inişli çıkışlı sana başarılar ve kolaylıkla diliyorummmm 😂😂😂
Şuan en korktuğum şeyyyy 😀

Hayırlı olsun, analı babalı olsun şimdiden...

Hayirli olsun canim ,allahim kolayligini veriyor insallah hersey guzel olcak senin icin🤲☺️🤪

Oooo hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin minik😍 bu yol çok inişli çıkışlı sana başarılar ve kolaylıkla diliyorummmm 😂😂😂
Şuan en korktuğum şeyyyy 😀
Ben de çok korkuyordum ama pozitif görünce bi genişlik geldi😄 çok yoğun zamanlar beni bekliyor😅
Hayirli olsun canim ,allahim kolayligini veriyor insallah hersey guzel olcak senin icin🤲☺️🤪
Teşekkür ederim,zor olacak biliyorum ama inşallah güzel de olacak.
Maşallah senin bebek daha küçükmüş benim oğlum 12 kızım 9 yaşında bende 30 yaşındayım buda daha yeni benimkiler çok istiyor
Senin durum benimkinin yanında bayaa ferah sayılır 😄 sağ salim kucağına al inşallah 🥰

Ben de çok korkuyordum ama pozitif görünce bi genişlik geldi😄 çok yoğun zamanlar beni bekliyor😅

Teşekkür ederim,zor olacak biliyorum ama inşallah güzel de olacak.

Senin durum benimkinin yanında bayaa ferah sayılır 😄 sağ salim kucağına al inşallah 🥰
Amin canım çok sağol herkes sağ sağlim alsın kucagına ikiz gibi büyürler ne güzel diğer büyüğün kaç yaşında

Normalde eşim korunuyor, ama bunda bi kaçamak yaptık, takvimine güvendim ama meğersem hayatımın en uzun menstrual döngüsünü yaşıyormuşum. Hata bizde yani, korunma yöntemine suç bulamam😄
Bnde çok korkuyorum normalde evlat tedavi ve kontrol eşliğünde oldu ama korkuyorum 2.ye olursa diye. Bnmde düzensiz adetim, eşimin sperm sayısı düşük ama yine de korkuyorum.

X