- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.515
- Konu Sahibi yoncambenim
- #102.241
Evet benim bebisin 10-11 cm hala oyuzden 18-19 oluyor hatta 19 biraz parmak ucundan pokluk duruyorDaha bakmadım ki. Herhalde ölçüp alıyor muşuz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet benim bebisin 10-11 cm hala oyuzden 18-19 oluyor hatta 19 biraz parmak ucundan pokluk duruyorDaha bakmadım ki. Herhalde ölçüp alıyor muşuz.
Bizimki kotuklara tutunup sıralıyor, bi de yürüteçte yürüyor biraz. Yürüteci güvence olarak kullanıyor, parmak ucuyla değil tam basıyor yürütece tutunarak yürüyor. Ayakkabıyı lcw den aldım.Marksı ne? Başladı mı ev içinde felan tutuanrak yürümeye. Görümcem bunu almıştı 2 sene önce. Bnde sizlerinde görüşünü alayım dedim. Artık dışarı çıkıyoruz, alışsın en azından.
İllaha aci çekecekler işte ne diyelim cikar elbet bekliyorum hala bendeBizimde ilk diste salya harici bi belirti yoktu huzursuzluk ateş vs. Salyada çok uzun zamandır var olduğundan hiç anlamadım. Ama ikincide acısını çıkardı
Kiz sen nerdesinBizimki kotuklara tutunup sıralıyor, bi de yürüteçte yürüyor biraz. Yürüteci güvence olarak kullanıyor, parmak ucuyla değil tam basıyor yürütece tutunarak yürüyor. Ayakkabıyı lcw den aldım.
Bebislerden firsatmi var artikyoncambenim @Astirid Anteplililili @Amy lee ne çok konuşurduk be şimdi çocuktan aaslla sııra gelmiyor..
Benim ilk çocuk 1.sinif bu sene, anaokulundan 1e geçiş sancılı her gün ödev yaptırmak, kitap okutmak, çantasını hazirlatmak ve beslenme çantası hazırlamak şu bu derken eylülden beridir her gün koşuşturma. Bi taraftan da bebe var, ablası okuldan ne enfeksiyon varsa getiriyo hep beraber 1 hafta yatıyoruz tam iyleşiyoruz sonra bi dahaKiz sen nerdesin
Kolaylıklar diliyorum canim yaz gelsin artik cidden hastalik cekecek dermanimiz kalmadi benim kizimda 3 yaşında okula gidende yok ama gel gorki 4 şişe antibiyotik bitirdik bu kışBenim ilk çocuk 1.sinif bu sene, anaokulundan 1e geçiş sancılı her gün ödev yaptırmak, kitap okutmak, çantasını hazirlatmak ve beslenme çantası hazırlamak şu bu derken eylülden beridir her gün koşuşturma. Bi taraftan da bebe var, ablası okuldan ne enfeksiyon varsa getiriyo hep beraber 1 hafta yatıyoruz tam iyleşiyoruz sonra bi daha
Başta telefonum bozulunca giremedim, sonradan da böyle koşuşturmaca içinde koptum gitti
Geçmiş olsun canım, benim kız da ilaç firmalarını ayakta tuttu yıllardır çok şükür büyüdükçe azalıyor.Kolaylıklar diliyorum canim yaz gelsin artik cidden hastalik cekecek dermanimiz kalmadi benim kizimda 3 yaşında okula gidende yok ama gel gorki 4 şişe antibiyotik bitirdik bu kış
Oooo hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin minik bu yol çok inişli çıkışlı sana başarılar ve kolaylıkla diliyorummmmCanlar bu arada ben 2024 ocak anneleri grubuna terfi ettim bu gün itibariyle karnımda 5.3 mm keseyi görerek ruhani bir aydınlanma yaşamış bulunmaktayım. 36 yaşında plansız hamile kalıp 3 çocuk anası olmak da varmış ilk çocuktan sonra 7 yıl ara verip her şeyi hesaplayan ATPaz'a kaderin bir oyunu mu bu diyor hayırlısı olsun sağlıkla gelsin diye bitiriyorum
Hayırlı olsun, analı babalı olsun şimdiden...Canlar bu arada ben 2024 ocak anneleri grubuna terfi ettim bu gün itibariyle karnımda 5.3 mm keseyi görerek ruhani bir aydınlanma yaşamış bulunmaktayım. 36 yaşında plansız hamile kalıp 3 çocuk anası olmak da varmış ilk çocuktan sonra 7 yıl ara verip her şeyi hesaplayan ATPaz'a kaderin bir oyunu mu bu diyor hayırlısı olsun sağlıkla gelsin diye bitiriyorum
Hayirli olsun canim ,allahim kolayligini veriyor insallah hersey guzel olcak senin icinCanlar bu arada ben 2024 ocak anneleri grubuna terfi ettim bu gün itibariyle karnımda 5.3 mm keseyi görerek ruhani bir aydınlanma yaşamış bulunmaktayım. 36 yaşında plansız hamile kalıp 3 çocuk anası olmak da varmış ilk çocuktan sonra 7 yıl ara verip her şeyi hesaplayan ATPaz'a kaderin bir oyunu mu bu diyor hayırlısı olsun sağlıkla gelsin diye bitiriyorum
Ben de çok korkuyordum ama pozitif görünce bi genişlik geldi çok yoğun zamanlar beni bekliyorOooo hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin minik bu yol çok inişli çıkışlı sana başarılar ve kolaylıkla diliyorummmm
Şuan en korktuğum şeyyyy
Teşekkür ederim,zor olacak biliyorum ama inşallah güzel de olacak.Hayirli olsun canim ,allahim kolayligini veriyor insallah hersey guzel olcak senin icin
Senin durum benimkinin yanında bayaa ferah sayılır sağ salim kucağına al inşallahMaşallah senin bebek daha küçükmüş benim oğlum 12 kızım 9 yaşında bende 30 yaşındayım buda daha yeni benimkiler çok istiyor
Amin canım çok sağol herkes sağ sağlim alsın kucagına ikiz gibi büyürler ne güzel diğer büyüğün kaç yaşındaBen de çok korkuyordum ama pozitif görünce bi genişlik geldi çok yoğun zamanlar beni bekliyor
Teşekkür ederim,zor olacak biliyorum ama inşallah güzel de olacak.
Senin durum benimkinin yanında bayaa ferah sayılır sağ salim kucağına al inşallah
Normalde eşim korunuyor, ama bunda bi kaçamak yaptık, takvimine güvendim ama meğersem hayatımın en uzun menstrual döngüsünü yaşıyormuşum. Hata bizde yani, korunma yöntemine suç bulamamATPaz kuzum bu doğumun sezaryen miydi? Eşin korunuyor muydu?
Bnde çok korkuyorum normalde evlat tedavi ve kontrol eşliğünde oldu ama korkuyorum 2.ye olursa diye. Bnmde düzensiz adetim, eşimin sperm sayısı düşük ama yine de korkuyorum.Normalde eşim korunuyor, ama bunda bi kaçamak yaptık, takvimine güvendim ama meğersem hayatımın en uzun menstrual döngüsünü yaşıyormuşum. Hata bizde yani, korunma yöntemine suç bulamam