2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Merhaba, evet 46xx cikmisti bir sorun yoktu delesyon vs gibi.ben hani bizim kromozomlarda sorun olmasada bebektede olmazmi demek diye sormuştum aslinda
Canm bazi kromozom hastaliklari kromozomlarin dizilimi sırasında gelisebiliyor yani anne yada babadan degilde bebegin kromozomu olusurken kiriliyor yada yapisiyor bunu belli bir haftaya gelinde kontrol ederler

Canm bazi kromozom hastaliklari kromozomlarin dizilimi sırasında gelisebiliyor yani anne yada babadan degilde bebegin kromozomu olusurken kiriliyor yada yapisiyor bunu belli bir haftaya gelinde kontrol ederler
Evet öyleymiş bende biraz bakinmistim bu soruyu sorduğum sıralar, teşekkürler çok şükür bir sorun olmadan aldım kucağıma

Kızlar günaydın. Nasıl gidiyor?
Bnm idâre eder düşe kalka gidiyor, Yenice dişimiz çıktı artık. Sonunda kendini gösterdi. Arada sıkıyor emerken. Dişleri ıyıce çıkınca nasıl olacak bilemiyorum.

Kızlar ben orucun son 3. Günü adet oldum. Benmki çok gelmez normalde ki. Bu da öyle oldu. 5 gün sürdü. Derken 5. Gün bir kanama başladı bugün 9. Gün hala devam ediyor. Sanki biranda 2 kez üst üste adet olur gibi oldum. Anlam veremedim.. Bu arada bu doğumdan sonra 2.adetim...

Bizimde 10 günde 2 dis çıktı. İlki sessiz sedasız ikincisi baya sıkıntılı oldu. Elimi ısırıyor iki tanecik disiyle

Aaaa hayırlı olsunnnn sağlıkla dünyaya gelsin inşallah çok grupda 2 kişi daha hamile kasım 2023 annelerine gittiler

Aaaa hayırlı olsunnnn sağlıkla dünyaya gelsin inşallah çok grupda 2 kişi daha hamile kasım 2023 annelerine gittiler
Aaa gerceten mi hayırlı olsun sağlıkla kucağına alsınlar hamiş annelerini tebrik ederim benm ki 26 aralığa geliyor ama sezeryan olduğu için muhtemel Aralık ortası gibi olur bu duruma alışmaya calisiyorm suan psikolojik olarak cokuslerdeyim kızım daha 9 buçuk aylıktı oğlum okula baslicak 1. Sınıf napcam bilmiyorm baya zor olcak ağlanacak halime guluyorm ya

Evet cidden seni biraz zorlayacak , şuan 10 aylık oldu yeni yeni kendime geliyorum birde hareketlenmeye başladı, düşünemiyorum hamile kaldığımı ama vardır bundanda bir hayır bütün engellere rağmen gelmek istemiş bebiş

Aynen hayırlısı olsun bakalım hakkımızda

Hayırlı olsun. Spirale güvenmiyorum ben ya. Kondom mantıklı geliyor tabi hiçbirinin garantisi yok. Doğacaksa her türlü oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…