- 8 Nisan 2016
- 3.453
- 5.021
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #102.201
Merhaba, evet 46xx cikmisti bir sorun yoktu delesyon vs gibi.ben hani bizim kromozomlarda sorun olmasada bebektede olmazmi demek diye sormuştum aslindaCanim merhaba tam konuya hakim olamadım eşinizin sonucu 46xx miydi? Ve azfcdelesyon varmiydi
Canm bazi kromozom hastaliklari kromozomlarin dizilimi sırasında gelisebiliyor yani anne yada babadan degilde bebegin kromozomu olusurken kiriliyor yada yapisiyor bunu belli bir haftaya gelinde kontrol ederlerMerhaba, evet 46xx cikmisti bir sorun yoktu delesyon vs gibi.ben hani bizim kromozomlarda sorun olmasada bebektede olmazmi demek diye sormuştum aslinda
Peki dimdik sağlam basıyor mu dizleri üzerinde yoksa ayakları yamuk ya da dizleri bükülüyor mu ?Benimki aynu böyle nereye gitmek isterse dönerek gidiyor,emeklemek istemiyo gibi
Dik dururkende ben tutuyorumm
Evet öyleymiş bende biraz bakinmistim bu soruyu sorduğum sıralar, teşekkürlerCanm bazi kromozom hastaliklari kromozomlarin dizilimi sırasında gelisebiliyor yani anne yada babadan degilde bebegin kromozomu olusurken kiriliyor yada yapisiyor bunu belli bir haftaya gelinde kontrol ederler
Yok diz üstünden durmuyo emeklemiyo o pozisyona gelmiyo ben kendim zorla yapıyorum sevmiyoPeki dimdik sağlam basıyor mu dizleri üzerinde yoksa ayakları yamuk ya da dizleri bükülüyor mu ?
Bizimde 10 günde 2 dis çıktı. İlki sessiz sedasız ikincisi baya sıkıntılı oldu. Elimi ısırıyor iki tanecik disiyleKızlar günaydın. Nasıl gidiyor?
Bnm idâre eder düşe kalka gidiyor, Yenice dişimiz çıktı artık. Sonunda kendini gösterdi. Arada sıkıyor emerken. Dişleri ıyıce çıkınca nasıl olacak bilemiyorum.
Kızlar ben orucun son 3. Günü adet oldum. Benmki çok gelmez normalde ki. Bu da öyle oldu. 5 gün sürdü. Derken 5. Gün bir kanama başladı bugün 9. Gün hala devam ediyor. Sanki biranda 2 kez üst üste adet olur gibi oldum. Anlam veremedim.. Bu arada bu doğumdan sonra 2.adetim...
Bizim daha dislerimiz cikmadi , belirtide yok huzursuzda degil sicaklara kalcaz bu gidişle ve delip gececek gibiBizimde 10 günde 2 dis çıktı. İlki sessiz sedasız ikincisi baya sıkıntılı oldu. Elimi ısırıyor iki tanecik disiyle
Aaaa hayırlı olsunnnn sağlıkla dünyaya gelsin inşallahSelamlar güzel annelerbende temmuz annesiydim sizinle birlikte uzun zamandır gelemiyordum aslında tekrardan buraya gelip hamileyim diyeceğim aklıma gelmezdi ama kızlar bn bugün test yaptm ve tekrar hamileyim hemen linclemeyin siprailim vardı
Aaa gerceten mi hayırlı olsun sağlıkla kucağına alsınlar hamiş annelerini tebrik ederimAaaa hayırlı olsunnnn sağlıkla dünyaya gelsin inşallahçok grupda 2 kişi daha hamile kasım 2023 annelerine gittiler
Evet cidden seni biraz zorlayacak , şuan 10 aylık oldu yeni yeni kendime geliyorum birde hareketlenmeye başladı, düşünemiyorum hamile kaldığımıAaa gerceten mi hayırlı olsun sağlıkla kucağına alsınlar hamiş annelerini tebrik ederimbenm ki 26 aralığa geliyor ama sezeryan olduğu için muhtemel Aralık ortası gibi olur bu duruma alışmaya calisiyorm suan psikolojik olarak cokuslerdeyim kızım daha 9 buçuk aylıktı oğlum okula baslicak 1. Sınıf napcam bilmiyorm baya zor olcak ağlanacak halime guluyorm ya
Aynen hayırlısı olsun bakalım hakkımızdaEvet cidden seni biraz zorlayacak , şuan 10 aylık oldu yeni yeni kendime geliyorum birde hareketlenmeye başladı, düşünemiyorum hamile kaldığımıama vardır bundanda bir hayır bütün engellere rağmen gelmek istemiş bebiş
Hayırlı olsun.Selamlar güzel annelerbende temmuz annesiydim sizinle birlikte uzun zamandır gelemiyordum aslında tekrardan buraya gelip hamileyim diyeceğim aklıma gelmezdi ama kızlar bn bugün test yaptm ve tekrar hamileyim hemen linclemeyin siprailim vardı
Hayırlı olsun. Spirale güvenmiyorum ben ya. Kondom mantıklı geliyor tabi hiçbirinin garantisi yok. Doğacaksa her türlü oluyor.Selamlar güzel annelerbende temmuz annesiydim sizinle birlikte uzun zamandır gelemiyordum aslında tekrardan buraya gelip hamileyim diyeceğim aklıma gelmezdi ama kızlar bn bugün test yaptm ve tekrar hamileyim hemen linclemeyin siprailim vardı