- 12 Mart 2022
- 444
- 517
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #102.181
Evet bu haftalarda kanama çok görülüyo ne yazık ki geçmiş olsun hayırlısı insallah sağ Salim kucağınıza alırsınızSagol canim , normal doğum yaptım bu yüzden aranın kısa olması bir sorun değil dedi doktorum suan için düşük riski var ama rahim kaynaklı değil kese etrafında hafif kanama gördü kızımı çok kucağıma alıp indir kaldır yaptığım için olabilir dedi malum uzanıp dinlenmek imkansız. Hayırlısı diyorum nasibi varsa inşallah
Napim alerji diyeti yapıyoruzSen neler yapıyoraun. Bebiş nasıl, sağlığı nasıl?
Buraya bu mesajı yazarken dedim Amy Lee ne yapıyor, grubun aktif üyesiydi, sesi çikmiyor bi etikeltlesem diye düşünürken sen yazdın
Hamileyken yüz lazere gitmek sıkıntı yaratır mı acaba?Hamilelikte de doğurduktan sonra da çok bir değişiklik olmadı. Once lazer epilasyona gittim .bacak kol kolalti ve yüz için. Bacak çabuk bitti belli yerler hiç bitmedi .mesela diz bitmedi ya da üst bacağın bazı yerleri. Yüz bitmedi ama bıyık bölgesi hiç çıkmadı. Kol daha kötü oldu .özellikle üst kol simsiyah oldu benim .Yani lazer tetikledi .genitale gitmedim .sonra dedim bu böyle olmaz .hep aynı yerler bitmiyor .Braun un 400 bin atislik makinesi var onu aldım. Üst kolu çok inceltti.yuzume de yaptım. Hamilelikte 3 ayda bir yaptım yüzüme. Kollarıma ve kol altına yaptım. Karnıma yastık bağladım. Kollara da bir iki kere yapmışımdır. Çok çıkmadı bile. 2.5 aydır vücuda 1 kere yaptım. Bacaklarda yok zaten .Yani beni etkilemedi .iyiki öncesinde yaptirmisim .Hamilelikte hiç o dertlerle ugrasmadim
Hesabını dondurdu arkadaşHamileyken yüz lazere gitmek sıkıntı yaratır mı acaba?bir sıkıntı yarattı mı sizde?
Hesabını dondurdu arkadaş
doğumdan önce myrogynon doğumdan sonra cerazette kullanmıştı sanırım ama cerazette çok kanma yapıyormuş haberin olsunKizlar ekeblad daha once bi dogum kontrol hapi soylemisti ne oldugunu bilen hatirlayan var mi
Cok tesekkur ederimdoğumdan önce myrogynon doğumdan sonra cerazette kullanmıştı sanırım ama cerazette çok kanma yapıyormuş haberin olsun
Merhaba,Kizlarr az omce saglik ocagindan hemsire aradi topuk kani alinmasi lazim diyor neden dedim kalitsal bi hastalik tespit edilmis Kistik Fibrozis diye , arastirdim ve ic acici seyler yazmiyor 1 saatir agliyorum cok kotuyum kizlaar boyle bisey basina gelen varmidir benim aydinlatilamm lazimm nolur biri bisey desin
Temiz çıkmıştı arkadaşın sonuçları canımMerhaba,
Bugun ben de 8 gunluk bebegimin sonucunun 75 old ogrendim.
1 hafta sonra tekrar test yapicaz ama aklim cikti.Bir yerde turkiyede sinirin cok asagida tutuldugunu ve bu yuzden cogunlukla 2.teste yonlendirildigini onda da temiz ciktigini okudum.
Siz de tecrubelerinizden bahseder misiniz?
Aklim cikacak resmen
Ay sen yazinca o gunlere gittim yine ama cok şükür sonucumuz temiz cikmisti , benim bebegim iri dogdugu icin ve dogum esnasinda zorlandigi icin degerleri yaniltici ooldu malesef ,sende kalbini serin tut sonuc temiz gelecek allahin izniyleMerhaba,
Bugun ben de 8 gunluk bebegimin sonucunun 75 old ogrendim.
1 hafta sonra tekrar test yapicaz ama aklim cikti.Bir yerde turkiyede sinirin cok asagida tutuldugunu ve bu yuzden cogunlukla 2.teste yonlendirildigini onda da temiz ciktigini okudum.
Siz de tecrubelerinizden bahseder misiniz?
Aklim cikacak resmen
Merhaba. Bunu diyen kim?Aşıya gelince bu kızamık aşısı dedi aslında koruyuculuğu yok dedi asıl aşı 1 yaş aşısı dedi. 3 ay önce salgın vardı o yüzden 9. Ayda aşı kızamık aşısı yapıldı dedi vucüd alışsın diye dedi. Şuan salgın yok, salgın durumunda oluyor bu kızamık aşısı dedi. Yumurta yiyorsa yptırın hastane de yaptırmak şart değil dedi. Bnde madem salgın yok yaşında yaptırır ım dedim , yok siz yaptırın dedi. Ama açıkca kararsız kaldım bu konuda da...
Ben ne olur ne olmaz yaptırdım, çevreme fazla güvenmiyorum oyuzden gerekiyorsa yapılması taraftarıyımMerhaba. Bunu diyen kim?
şimdi ben prematüre 9 aylık ( düzeltilmiş 7 ) annesiyim ama takvim aşı yaşı 9 ay.
O yüzden sağlık ocağı tekrar aradı aşı için.
Şimdi burda salgın yok vs. diye okuyunca kararsız kaldım götüreyim mi diye. Yaşını mı bekliyor herkes? Yoksa yaptırdınız mı KKK aşısını?
Yaptırdım. Başkn doktora daha götürdüm özele. Orada doktorum yaptır tabi kongreler yapılıyor bunla alâkalı dedi. Bnde yaptırdım.Merhaba. Bunu diyen kim?
şimdi ben prematüre 9 aylık ( düzeltilmiş 7 ) annesiyim ama takvim aşı yaşı 9 ay.
O yüzden sağlık ocağı tekrar aradı aşı için.
Şimdi burda salgın yok vs. diye okuyunca kararsız kaldım götüreyim mi diye. Yaşını mı bekliyor herkes? Yoksa yaptırdınız mı KKK aşısını?
Dr götürdün mü kardiyolojik bir durum olabilirMerhaba arkadaşlar, bebeğinin alt dudağında morarma olan oldu mu hiç?
Benimki aynu böyle nereye gitmek isterse dönerek gidiyor,emeklemek istemiyo gibiÖncelikle herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun kizlar,
Hepinizin bebeği emekledi mi ? Benim kızım daha hiç emeklemedi dönüyor yuvarlanıyor ama çok uğraşmama rağmen emeklemiyor.. ellerinden tutunca da iki ayağı üzerinde dimdik basmıyor yani destekli tutmam lazım sadece parmaklarımla tutup kendi dengede dursun dye bekliyorum ama bacakları hemen kıvrılıyor .. sizin bebekleriniz de bu şekilde mi ?
Canim merhaba tam konuya hakim olamadım eşinizin sonucu 46xx miydi? Ve azfcdelesyon varmiydiKızlar bu konuyla ilgili bişey danışmak istiyorum bilenler vardır belki.ben tüp bebek yaptircakdim kasım reglimde kendiliğinden gebe kaldım.tupe başlayacağım için önlem amaçlı eşimle birlikte kromozom testlerimizi yaptirmisdik.pihtilasma vs.kromozon testleri sonucunuz ikimizin de temiz ama bu bebeğin bir hastalık taşımayacak anlamina gelmez demi. Yani 46 xx ve 46 xy kromozonlarimiz bizim ama bebekde yinede bozukluk çıkma ihtimali oluyor mu bileniniz varmı acaba ?