2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet bu haftalarda kanama çok görülüyo ne yazık ki geçmiş olsun hayırlısı insallah sağ Salim kucağınıza alırsınız

Hamileyken yüz lazere gitmek sıkıntı yaratır mı acaba? bir sıkıntı yarattı mı sizde?

Merhaba,
Bugun ben de 8 gunluk bebegimin sonucunun 75 old ogrendim.
1 hafta sonra tekrar test yapicaz ama aklim cikti.Bir yerde turkiyede sinirin cok asagida tutuldugunu ve bu yuzden cogunlukla 2.teste yonlendirildigini onda da temiz ciktigini okudum.
Siz de tecrubelerinizden bahseder misiniz?
Aklim cikacak resmen

Temiz çıkmıştı arkadaşın sonuçları canım

Ay sen yazinca o gunlere gittim yine ama cok şükür sonucumuz temiz cikmisti , benim bebegim iri dogdugu icin ve dogum esnasinda zorlandigi icin degerleri yaniltici ooldu malesef ,sende kalbini serin tut sonuc temiz gelecek allahin izniyle

Merhaba. Bunu diyen kim?

şimdi ben prematüre 9 aylık ( düzeltilmiş 7 ) annesiyim ama takvim aşı yaşı 9 ay.

O yüzden sağlık ocağı tekrar aradı aşı için.
Şimdi burda salgın yok vs. diye okuyunca kararsız kaldım götüreyim mi diye. Yaşını mı bekliyor herkes? Yoksa yaptırdınız mı KKK aşısını?

Ben ne olur ne olmaz yaptırdım, çevreme fazla güvenmiyorum oyuzden gerekiyorsa yapılması taraftarıyım

Yaptırdım. Başkn doktora daha götürdüm özele. Orada doktorum yaptır tabi kongreler yapılıyor bunla alâkalı dedi. Bnde yaptırdım.

Öncelikle herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun kizlar,
Hepinizin bebeği emekledi mi ? Benim kızım daha hiç emeklemedi dönüyor yuvarlanıyor ama çok uğraşmama rağmen emeklemiyor.. ellerinden tutunca da iki ayağı üzerinde dimdik basmıyor yani destekli tutmam lazım sadece parmaklarımla tutup kendi dengede dursun dye bekliyorum ama bacakları hemen kıvrılıyor .. sizin bebekleriniz de bu şekilde mi ?

Benimki aynu böyle nereye gitmek isterse dönerek gidiyor,emeklemek istemiyo gibi
Dik dururkende ben tutuyorumm

Canim merhaba tam konuya hakim olamadım eşinizin sonucu 46xx miydi? Ve azfcdelesyon varmiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…