- 9 Temmuz 2021
- 11.406
- 24.258
- Konu Sahibi yoncambenim
- #102.161
yildizsavascisi canım denk geldim, hayırlı olsun gebeymişsin tekrar, grubun ilk gebesi sen oldun sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa yeni duydum bn. Hayırlı olsun.. ☺yildizsavascisi canım denk geldim, hayırlı olsun gebeymişsin tekrar, grubun ilk gebesi sen oldun sanırım
Hayirli olsun yildizyildizsavascisi canım denk geldim, hayırlı olsun gebeymişsin tekrar, grubun ilk gebesi sen oldun sanırım
yildizsavascisi canım denk geldim, hayırlı olsun gebeymişsin tekrar, grubun ilk gebesi sen oldun sanırım
Aa yeni duydum bn. Hayırlı olsun.. ☺
Sagolun arkadaşlar vallahi öyle oldu 2022 temmuz dan 2023 Kasım anneleri topikine hızlı bir geçiş yaptım bebek düşünmüyorsaniz çok iyi korunun bu zamanlarda çok hızlı hamile kalinirmis doktor söylemişti ama bizim 3 sene olmadı suan ki kızım da aşılama tedavisi ile olunca amaaaan olmaz dedik ha korunduk tabiki ama arada bi kaçamak oldu o kacamaklardan biri tutmuş Rabbim işte nasip biraz korkuyorum kızım çok ufak ne yapacam nasıl baş edicem kızımın hakkına mi girdim gibi duygular yaşıyorum henüz çok yeni zaten 6 haftalık ve kese etrafında kanama düşük riskim var ama nasipHayirli olsun yildiz
Bu arada ilk gebe ben değilim galiba Rabia diye biri vardı hani Almanya da yaşayan eşi ile sorunlar yaşayan o 3. Çocuğa hamile galiba onu da gördüm Kasım topik de bi arayildizsavascisi canım denk geldim, hayırlı olsun gebeymişsin tekrar, grubun ilk gebesi sen oldun sanırım
Aynen geçen yazmıştı korunmuyoduk olabilirmi fln diye , demekki aynı zamanlarda hamile kalmışsınızBu arada ilk gebe ben değilim galiba Rabia diye biri vardı hani Almanya da yaşayan eşi ile sorunlar yaşayan o 3. Çocuğa hamile galiba onu da gördüm Kasım topik de bi ara
hayirlisi Allah danAynen geçen yazmıştı korunmuyoduk olabilirmi fln diye , demekki aynı zamanlarda hamile kalmışsınız
İkiz gibi büyürler artık biraz en başlarda zor olur amaaa
Uyanması demir eksikliginden bacakları nasıl çekiliyorKızlar dün demiri kullanmaya başladım bugün sabh önce yeşil ve cuvık büyük abdesti oldu. Ayrıca sabah da verdim üzerinde 15 dakka geçmeden 2 avuç dolusu kustu. Bnde o doktor yerüne özele gittim özelde muayene ettirdim. Bi çok şeyde bu doktorun dediklerinin tersini söyledi. Mesela gece bırak emsin nasıl engel olabilirsin dedi. Uyanmasıbda zaten demir eksikliğinden dir bacakları çekiliyor dur dedi. B12 de düşük dedi. Demekki sendede var düşüklük dedi o yüzden ikimize sprey verdi ortak kullanın dedş. Demir için bestiron plus yazdı a ay sonra gel dedi. Ama gelecepin hafta ilaç alma ki bizi kandırmasın ilaç dedş. Ayrıca bana da diyet başladi. Sende sahır ve iftarda 1 yumurta yiyeceksin bebeğe sabah yumurta sarısı sadece. İkinizde haftda 3 gün kırmızı et tüketeceksinşz. Sütün değeri artsın kalitesi artsın dedş. Öyle çoı mutlu ayrıldım iyiki buna gitmişim dedim.
Siz dedi Hamileyken bacaklarınız kasılıyordur dedi. Oda demir eksikliğinden ve kansızlıktan kasılma oluyordur o da rahatsız ediyordur uyanıyordır dedi.Uyanması demir eksikliginden bacakları nasıl çekiliyor
Anlamadım?
İlk defa duydum. Hamileyken ok. Ama bebekler doğduSiz dedi Hamileyken bacaklarınız kasılıyordur dedi. Oda demir eksikliğinden ve kansızlıktan kasılma oluyordur o da rahatsız ediyordur uyanıyordır dedi.
Başladm canm. Elhamdülillah iştahı da iyi. Besrtiron plus demir ilacına başladık. Birde b12 başlayacam inşallah.İlk defa duydum. Hamileyken ok. Ama bebekler doğdu
Ek gıdaya baslamadiniz mi?
Yorgun, uykusuz. Soğuk algınlığı, öksürük vurup duruyor. Büyüyoruz işte...Merhabalar millet nasılsınız
Zamanı da geldi tabi. Şifa olsunBaşladm canm. Elhamdülillah iştahı da iyi. Besrtiron plus demir ilacına başladık. Birde b12 başlayacam inşallah.
Etkisi var mı bilmiyorum ama bu demir ilacından sonra emeklemeye başladı 3 adım emekleyip so ra sünüyonüyo, gücğnü toplayınca yine aynı aceba güc mü geldş diye düşünmedim değil
Sen neler yapıyoraun. Bebiş nasıl, sağlığı nasıl?Zamanı da geldi tabi. Şifa olsun
Merhaba hayırlı olsun. Doğumu normal mi yapmıştınız sezaryen mi acaba? Sezaryense iki gebelik arası yakın olunca sorun oluyo mu onu merak ediyorum açıkçasıSagolun arkadaşlar vallahi öyle oldu 2022 temmuz dan 2023 Kasım anneleri topikine hızlı bir geçiş yaptım bebek düşünmüyorsaniz çok iyi korunun bu zamanlarda çok hızlı hamile kalinirmis doktor söylemişti ama bizim 3 sene olmadı suan ki kızım da aşılama tedavisi ile olunca amaaaan olmaz dedik ha korunduk tabiki ama arada bi kaçamak oldu o kacamaklardan biri tutmuş Rabbim işte nasip biraz korkuyorum kızım çok ufak ne yapacam nasıl baş edicem kızımın hakkına mi girdim gibi duygular yaşıyorum henüz çok yeni zaten 6 haftalık ve kese etrafında kanama düşük riskim var ama nasip
Sagol canim , normal doğum yaptım bu yüzden aranın kısa olması bir sorun değil dedi doktorum suan için düşük riski var ama rahim kaynaklı değil kese etrafında hafif kanama gördü kızımı çok kucağıma alıp indir kaldır yaptığım için olabilir dedi malum uzanıp dinlenmek imkansız. Hayırlısı diyorum nasibi varsa inşallahMerhaba hayırlı olsun. Doğumu normal mi yapmıştınız sezaryen mi acaba? Sezaryense iki gebelik arası yakın olunca sorun oluyo mu onu merak ediyorum açıkçası