2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kesinlikle ya.. Ah ahhh
Canım bisey sorcam bilgin varsa eğer.
Keçi sütü aldırdım yoğurt mayalamak için firinda. Sabah yaptım şimdi baktım hem hiç mayalanmamis hemde süt bozulmuş tadı değişmiş neden oldu acaba bu böyle daha önce inek sütünü hep firinda mayaliyodum

Bnde inek sütünü fırında mayalarım da anneme sorayım o bilir keçi sütü mayalamayı. Mayasını keçi yoğurdu mayası mı? Hazır maya mı?

Bnde inek sütünü fırında mayalarım da anneme sorayım o bilir keçi sütü mayalamayı. Mayasını keçi yoğurdu mayası mı? Hazır maya mı?
Süzme keci yogurdu mayası kullandım.
Bu arada Sen o sütü kaynat kesilmiş o. Peynir olsun bebişe yedir. Şifa niyetine.
Tadı değişmiş bozulmuş gibi kötü olmuş yine de peynir olur mu

Kızlar 8. Aya girdik ama doğru düzgün birşey yemiyor. Yoğurt, avokado, meyve püresi yiyor. Çorbalara bile burun kıvırıyor. Süte alışık hala...sizde de böyle bir durum var mı? Pütürlüyü de öğürüyor. Çok canım sıkılıyor bu işe.

Süt eski ise ta da yeni doğum yapmış keçinin sütü ise tutmaz dedi birde mayasını sorunca da süzmeden maya olmaz miş ondan da olabilir dedi
Tesekkur ederim canim sut 27.02 tarihli şarküteriden aldırdım oyuzden cok bilemiyorum sagimini ama süzme maya dan olmadı ozaman galiba ya onu bilmiyodum vallahi baştan yapayım ozaman. Annenden de Allah razı olsun sagolsun yardımcı oldu valla

Ne demek. O işlerin içinde büyümüş birisi . Şimdi yaşlansa da..

Bizimkide şuanlık çok şey yemiyo sevdiği 2-3 bişi var onları vermek zorunda kalıyorum, illa sever sanırım napalım

Olabilir. Hep köpek dişlerimizi kaşıyo ruz aceba ilk o dişler mi çıkcak bilemedim. Eğer öyle ise önümüzdeki 1 yaşına kadar iyi bi sıkıntı bekliyor
Çıkadabiliyomuş sanırım ilk önce herşey olabilir allahdan altlar çıktı. Bakalım üstler nezman olucak bunlarında dertleri bitmiyo , ilk 3 ay gaz sancısı
Sonra diş
Yok atağı ooooo

Çıkadabiliyomuş sanırım ilk önce herşey olabilir allahdan altlar çıktı. Bakalım üstler nezman olucak bunlarında dertleri bitmiyo , ilk 3 ay gaz sancısı
Sonra diş
Yok atağı ooooo
Maşallah. Bnmkinin daha ilkleri çıkmadı. Hiç diş buğdayı veya pasta şeklinde kutlama felan yaptın mı?

Bizim de diş çıkmadı henüz sen menenjit yaptıracak mısın

Bizim de diş çıkmadı henüz sen menenjit yaptıracak mısın
Menenjit 2 doz B grubu 1 doz da A grubu yaptırdık henüz. B grubu aşıları yapıldığı zamanlar ateş ve huzursuzluk çok yaşadık A grubu geçen ay oldu onda sıkıntı olmadı. Yarın kontrolü var A grubu 2. Dozu yapar belki

Ateş kaçı gördü ben de yaptıracağım ama korkuyorum
Bugün de b grubu aşı yaptı bexsore. Ateş oncekilerde 38 i bi tık geçti fazlası olmadı doktor 39 görebilir diyodu. Şimdi carpol verdim biraz ates cikmadan birde bacagi aciyor agriyi kessin diye. umarım geceyi rahat atlatiriz şuan bi huzursuzluk huysuzluk yok

Selam aynı dertlerden muzdarip anneler. Ek gıda serüveninizi sorarsanız canın nasıl isterse pek yanaşmıyor. Mesela yoğurt çorbasının 3-4 kaşık çay kaşığı ile içiyor. Canı isterse Bir dilim elma yiyor canı isterse Bir dilim portakal. Yoğurdu sade hiç yemedi zaten yoğurt pekmez bebe bisküvisini karıştırırsam belki yiyor kumar gibi yani bizim ek gıda muhabbeti.
Alt iki dişimiz çıkmıştı şimdi de üstlerden ön dişler ve köpek diş çıkıyor Allah yardımcımız olsun

Dişler yüzündendir belkide, bizimkininde öyle dertleri var üstler kabardı gibi ama patlamadı, huysuz bazen yiyiyo bazen yemiyo değişik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…