-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #102.001
Bizde ögürmede yok hiç açmıyor ağzını. Tekrar ara versem bende iyice kötü mü olur acaba daha mı iyi olur bilemedimBende hala dolu dolu yedirebilmiş değilim. Pütürlülerde öğürüyor. Ağzını açmıyordu, ara verdim yeniden başladık. Tadacak o kadar çok şey var ama yemiyor. Biraz daha zaman vereceğim mecbur. Az az denemeye devam
Bizde de mesela zorla 2 kasik yiyor hemen ardından kana kana mama içiyor sanki yediğinden bisey anlamamista mamayla midesini bastırıyor gibiBizde dueum şöyle yiyor bira üzerine fazla geçmeden en fazla yarım saat sonra emmek istiyor ağlıyor.
Bizde öyleyiz kesinlikle açmıyor tadım bile yapamıyoruz kitliyor dudaklarını ek gıda adına gram yol katedemedik doktorum ilk zamanlar 1 hafta ara ver dedim ben 4 gün ara verdim yine bişey değişmediBizde ögürmede yok hiç açmıyor ağzını. Tekrar ara versem bende iyice kötü mü olur acaba daha mı iyi olur bilemedim
E ara vermek te çözüm değilmiş napcaz böyle hiç anlamadım ya baya sıkıntı yapıyorum kendimeBizde öyleyiz kesinlikle açmıyor tadım bile yapamıyoruz kitliyor dudaklarını ek gıda adına gram yol katedemedik doktorum ilk zamanlar 1 hafta ara ver dedim ben 4 gün ara verdim yine bişey değişmedi
Bir uyku meselemiz var onla uğraşıyorum...Bavulunu alıp uzaklaşıp gittilerkızzzzz nerdesinizzzzzz
Bavulunu alıp uzaklaşıp gittilerkızzzzz nerdesinizzzzzz
Bi pişik meselemiz var onla uğraşıyorumBir uyku meselemiz var onla uğraşıyorum...
Kolay gelsin hayırdır, yiyeceklerden mi oldu pişik aceba? Y da serum fizyolojik den mi?Bi pişik meselemiz var onla uğraşıyorum
Serum fizyolojik hep kullaniyodum burnuna yada hava olarak hiç pişik olmamıştı şimdiye kadar. Ek gıdaya geçince olustu diye düşünüyorum kantaron yağı sürmeye başladım umarım gecirir. Sizde uyku sorunu neden dis mi atak haftası mı?Kolay gelsin hayırdır, yiyeceklerden mi oldu pişik aceba? Y da serum fizyolojik den mi?
Olabilir ek gıda.bazı asitli yiyecekler yapıyor pişik..Diş hep kaşınıyor ha çıktı diyoruz yanlış alarm. Bi Ankara'ya gidip geldim orad abeşik yok ya oraya uyum sağladı şiödi tekrar buraya uyum sağlar ken oluyor sanırım. İlk uykuda problem yok ama ara uykuda sıkıntı yaşıuoru z çünkü.Serum fizyolojik hep kullaniyodum burnuna yada hava olarak hiç pişik olmamıştı şimdiye kadar. Ek gıdaya geçince olustu diye düşünüyorum kantaron yağı sürmeye başladım umarım gecirir. Sizde uyku sorunu neden dis mi atak haftası mı?
O sanırım hepimizdeBir uyku meselemiz var onla uğraşıyorum...
Ahhh kıyamammm totosunaaa yaaaa ,Bi pişik meselemiz var onla uğraşıyorum
Olabilir. Hep köpek dişlerimizi kaşıyo ruz aceba ilk o dişler mi çıkcak bilemedim. Eğer öyle ise önümüzdeki 1 yaşına kadar iyi bi sıkıntı bekliyorAhhh kıyamammm totosunaaa yaaaa ,
Uyku sorunuda bence diş yaaa ben öyle düşünüyorum
Ah ah geçen sene bu zamanlar yanıyordu buralarBavulunu alıp uzaklaşıp gittilerkızzzzz nerdesinizzzzzz
Bizde de daha diste gelen giden yok cikiyomu kabardı mi derken yok valla daha bakıyorum çoğunun çıkmış.Olabilir ek gıda.bazı asitli yiyecekler yapıyor pişik..Diş hep kaşınıyor ha çıktı diyoruz yanlış alarm. Bi Ankara'ya gidip geldim orad abeşik yok ya oraya uyum sağladı şiödi tekrar buraya uyum sağlar ken oluyor sanırım. İlk uykuda problem yok ama ara uykuda sıkıntı yaşıuoru z çünkü.
Vallahi toto hala kızarık nasıl geçecek nekadar sürüyor bilemedimAhhh kıyamammm totosunaaa yaaaa ,
Uyku sorunuda bence diş yaaa ben öyle düşünüyorum
Sorma, yürüteçi mama sandalyasi bebek arabası bgajı doldurdu. Giderken uyursa dşye battanşye yastık derken kıyafetlere yer kalmadı.Bizde de daha diste gelen giden yok cikiyomu kabardı mi derken yok valla daha bakıyorum çoğunun çıkmış.
Bebekle kalmalı biyere gitmek te zor hem düzeni değişiyor hem onca eşya taşı
Vallahi toto hala kızarık nasıl geçecek nekadar sürüyor bilemedim
Yaa biz annemle aynı şehirdeyiz yine de gidince kalmalı gidiyoruz iki koca canta reflu yatağı şimdi bide ek gıdaları ki annemde yegenimden kalma yürütec filan var ona rağmen gidesim gelmiyor eşya taşımaktanSorma, yürüteçi mama sandalyasi bebek arabası bgajı doldurdu. Giderken uyursa dşye battanşye yastık derken kıyafetlere yer kalmadı.birde onu getir yerleştir derken uf uff.. Gelince de annem üzüldü ne çabuk gittin diye gönüllendi.. Öyleee
Kesinlikle ya.. Ah ahhhYaa biz annemle aynı şehirdeyiz yine de gidince kalmalı gidiyoruz iki koca canta reflu yatağı şimdi bide ek gıdaları ki annemde yegenimden kalma yürütec filan var ona rağmen gidesim gelmiyor eşya taşımaktanah bu anneler gideriz bi dert evimize döneriz bi dert gitmeyiz ayrı dert bide onlarda aklımız kalıyor böyle olunca