- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.515
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #102.061
Çabalıuor ama daha yok..İyi akşamlar hanımlar, bebisi emekleyen varmi?
Ay maşallah ya benimkinde daha çaba bile yok biraz durup ya komple uzanıyor yada sırt üstü dönüyorÇabalıuor ama daha yok..
HayırrrrrrAy maşallah ya benimkinde daha çaba bile yok biraz durup ya komple uzanıyor yada sırt üstü dönüyorbugün biri artık emeklemeliydi filan dedi moralim bozuldu
Ban da diyen çok. Yok biz ayağından desteklersik, yok işte elleründen tutar yürütrdük. Dedim bnm evladım dönerek işini yapmayı seviyor. Hallediyor mu hallediyor. O yüzden sıkıntı yok dedim. Umursamıyor umda vallahi kimseyi. Ona kalırsa kardeşimin kızı 4 aylık bnmki 9 undan gün alıyor onun dişleri kabarmış damağında belli olmuş bizimki kaşıyor ama daha çıkacakAy maşallah ya benimkinde daha çaba bile yok biraz durup ya komple uzanıyor yada sırt üstü dönüyorbugün biri artık emeklemeliydi filan dedi moralim bozuldu
Bazıları cidden çok erken çıkarıyo dişleri bazılarıda 1 yaşını buluyomuş. Sonuçda eninde sonunda çıkıcak, bence emziren anneler için diş geç çıksın. Sonra ısırabilirBan da diyen çok. Yok biz ayağından desteklersik, yok işte elleründen tutar yürütrdük. Dedim bnm evladım dönerek işini yapmayı seviyor. Hallediyor mu hallediyor. O yüzden sıkıntı yok dedim. Umursamıyor umda vallahi kimseyi. Ona kalırsa kardeşimin kızı 4 aylık bnmki 9 undan gün alıyor onun dişleri kabarmış damağında belli olmuş bizimki kaşıyor ama daha çıkacaksallamıyor um yani.
Bak sen Ateş'e.Bazıları cidden çok erken çıkarıyo dişleri bazılarıda 1 yaşını buluyomuş. Sonuçda eninde sonunda çıkıcak, bence emziren anneler için diş geç çıksın. Sonra ısırabilir,
Şuan benimkin altta iki dişi var onunla bile habire ısırmaya çalışıyo heryerimi
Üstten 4 dişte kabardı. Patladı patlıcak. Ozaman yandımyürüteçden bacağımı çekip ısırmaya çalışıyo bide
Aynen cidden emziren için büyük sıkıntıBak sen Ateş'e.aynen bnde emzirdiğim için işime geliyor. Bir ara diş olmadı ğı halde damaklarıyla sıkıyordu. Şükür onu unuttuk
Ya bizim de alttan iki kısmen kolay çıktı. Üstte birkaç kabarma var ama gece uyku kalmadı bir haftadır neredeyse. Ağlayarak uyanıyor uyumuyor vs.Bazıları cidden çok erken çıkarıyo dişleri bazılarıda 1 yaşını buluyomuş. Sonuçda eninde sonunda çıkıcak, bence emziren anneler için diş geç çıksın. Sonra ısırabilir,
Üstten 4 dişte kabardı. Patladı patlıcak. Ozaman yandımyürüteçden bacağımı çekip ısırmaya çalışıyo bide
Hayırrrrrrayyy böyle saçma sapan konuşam insanlara uyuz olurum.
Emin ol şuan burdaki çoğu emeklemiyor. 4-5 bebek haricinde..
her bebek bir değil. Benimki daha desteksiz otutturamıyorum tek başına. İlla etrafına yastık koyuyorum sıkılınca birden kendini arkaya atıyo
Yada uzanmak istediğinde düşüyo
Yüz üstü durduğunda emeklemiyo ama etrafında dönüyoo uzanmaya çalışırken
Valla bende sinir oldum cevabını da verdim ama eve gelince aklımda da bi acaba kaldı ya insanın aklına zorla biseyler sokuyorlar. Bide benimki erken doğumlu ya önümüzdeki ay 1 yaşına girecek ama bazılarına anlatamıyorum motor ve fiziksel gelişimi 31 temmuzdan itibaren değerlendiriliyor zaten ona göre gelişiyor aslında yani 10bucuk aylık bi bebek gibi değil uzun süre oturuyor ama devriliyor yani sıkılınca kendini atıyor yada emzirme yastığı koyuyorum arkasına. İstediği yöne istediği kadar dönüyor ama emekleme cabası yok ellerinden tutuyorum adim atıyor ama parmak ucu belki hiç emeklemicek direk yürücek hayret bisey insanlar değişik vallahi sinir oldumBan da diyen çok. Yok biz ayağından desteklersik, yok işte elleründen tutar yürütrdük. Dedim bnm evladım dönerek işini yapmayı seviyor. Hallediyor mu hallediyor. O yüzden sıkıntı yok dedim. Umursamıyor umda vallahi kimseyi. Ona kalırsa kardeşimin kızı 4 aylık bnmki 9 undan gün alıyor onun dişleri kabarmış damağında belli olmuş bizimki kaşıyor ama daha çıkacaksallamıyor um yani.
Bizde de diş yok gelen giden yok vallahiBan da diyen çok. Yok biz ayağından desteklersik, yok işte elleründen tutar yürütrdük. Dedim bnm evladım dönerek işini yapmayı seviyor. Hallediyor mu hallediyor. O yüzden sıkıntı yok dedim. Umursamıyor umda vallahi kimseyi. Ona kalırsa kardeşimin kızı 4 aylık bnmki 9 undan gün alıyor onun dişleri kabarmış damağında belli olmuş bizimki kaşıyor ama daha çıkacaksallamıyor um yani.
Aynen bende saldım artık dönüyo dönmüyo emekliyo fln illa yapıcaklarYa bizim de alttan iki kısmen kolay çıktı. Üstte birkaç kabarma var ama gece uyku kalmadı bir haftadır neredeyse. Ağlayarak uyanıyor uyumuyor vs.
Şuan iki alt diş ile ısırmadı ama üstten de çıkınca emzirme nasıl olacak bilmiyorum. Ama damağıyla ucunu ezip çektiği zamanlarım yok değil.
Emekleme konusunda da bizimki de yeni dönmeye başladı. Başlarda geç diyordum, sonra bıraktım. Vakti gelince ve hazır hissedince oluyor. O yüzden zamana bırakalım. İki kardeşin gelişimi bile farklı gidiyor.
Sadece pütürlülerde ağızda tutup öğürme devam ediyor. Çok birşey yemiyor bu yüzden. Onu halledersek zamanla tamamdır.
Bizimkide düşüyoo daha tam oturmaları için 1 ay daha var bence, bak seninki ellermden tutunca emekliyomuş bende oda yokValla bende sinir oldum cevabını da verdim ama eve gelince aklımda da bi acaba kaldı ya insanın aklına zorla biseyler sokuyorlar. Bide benimki erken doğumlu ya önümüzdeki ay 1 yaşına girecek ama bazılarına anlatamıyorum motor ve fiziksel gelişimi 31 temmuzdan itibaren değerlendiriliyor zaten ona göre gelişiyor aslında yani 10bucuk aylık bi bebek gibi değil uzun süre oturuyor ama devriliyor yani sıkılınca kendini atıyor yada emzirme yastığı koyuyorum arkasına. İstediği yöne istediği kadar dönüyor ama emekleme cabası yok ellerinden tutuyorum adim atıyor ama parmak ucu belki hiç emeklemicek direk yürücek hayret bisey insanlar değişik vallahi sinir oldum
Cok tesekkur ediyorum, surekli takipte oldugu ozel bir doktoru yok. Saglik ocagi tavsiye edince, baska annelerin dusuncesini merak ettim.Merhaba prematüre annesi bendensinbizim doktorumuz 9.ayda gerek olmadığını 12.ayda yaptiracagimizi söyledi biz yaptirmadik. Sizde önce doktorunuza danisip öyle yaptırın isterseniz
Merhaba, benimki emekliyor ama tutunup kalkamiyor henüz.İyi akşamlar hanımlar, bebisi emekleyen varmi?
Masallah disler geliyorBazıları cidden çok erken çıkarıyo dişleri bazılarıda 1 yaşını buluyomuş. Sonuçda eninde sonunda çıkıcak, bence emziren anneler için diş geç çıksın. Sonra ısırabilir,
Aynen , yedirme saatlerine , azligina cokluguna bile karisanlar var.Ban da diyen çok. Yok biz ayağından desteklersik, yok işte elleründen tutar yürütrdük. Dedim bnm evladım dönerek işini yapmayı seviyor. Hallediyor mu hallediyor. O yüzden sıkıntı yok dedim. Umursamıyor umda vallahi kimseyi. Ona kalırsa kardeşimin kızı 4 aylık bnmki 9 undan gün alıyor onun dişleri kabarmış damağında belli olmuş bizimki kaşıyor ama daha çıkacaksallamıyor um yani.
Aynen dün babam şakayl karışık bu oğlana az yedir ondan emeklemiyordur. Ağırlaşmış dedi. Emeklesün yürüsün atar kilosunu da emeklemesi kendini taşıması için az kilo iyi olur dedi. Bnde bişi demedim güldüm. Ne edeyim bnm bebe ne yerse yesn üzerine emmeden yapamıyordu şimdi şimdi onu azalttı. Demekki sütte yarıyor bn ne edeyim.Aynen , yedirme saatlerine , azligina cokluguna bile karisanlar var.
Evet ya , onu doktorumuza soracaktim ben de unutmusum sormayi. Ek gidaya gecis sonrasinda ne verirsem vereyim üzerine ek gida oncesi ictigi miktardaki sütü yine iciyor. Herhalde kati gidalari beyin henüz algilamiyor diye düsünmüstüm.Aynen dün babam şakayl karışık bu oğlana az yedir ondan emeklemiyordur. Ağırlaşmış dedi. Emeklesün yürüsün atar kilosunu da emeklemesi kendini taşıması için az kilo iyi olur dedi. Bnde bişi demedim güldüm. Ne edeyim bnm bebe ne yerse yesn üzerine emmeden yapamıyordu şimdi şimdi onu azalttı. Demekki sütte yarıyor bn ne edeyim.
Bn doktora sordum ver demişti 7 aylıkken. Anne sütü içiyorßisa sıkıntı yok hateketlendikçe atar kilisonu dedi.Evet ya , onu doktorumuza soracaktim ben de unutmusum sormayi. Ek gidaya gecis sonrasinda ne verirsem vereyim üzerine ek gida oncesi ictigi miktardaki sütü yine iciyor. Herhalde kati gidalari beyin henüz algilamiyor diye düsünmüstüm.