2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bnmkindede oldu öyle bnde emzirdim sadece ara ara pirinç unu muhallebi yaptım meyveli olduğu için yemişti, yoğurt mesela yiyemedi birde sütü yoğurtla kestirip lor peyniri yapmıştım onu yiyordu bnde onu verdim. Şimdi ise sabahları bâzen yine pirinç unu muhallebisi cevizli, bazen peynirli patates püresi tereyağda, bazende hiç vermiyorum. Lakin ietisnasız sevdiği tek şey eline ekmk verince kemirmek bende öyle yapıyor um koparınca ağzından alıyorum.

Aynen öyle yaptım bu süre zarfında. İki gündür az az sebze püresi ile başladık tekrar. Ben de yiyorum aynı anda onunla, o zaman yemeye başladı küçük küçük. Teşekkürler:)

Yeni yeni başladım, bakalım ürkütmeden devam edip çeşitlendirmeye çalışacağım. Teşekkürler:)

Bebeğiniz de egzama vardı sanki ne yaptınız geçti mi
Yumurta diyeti devam maalesef. Arada unutup yumurta içeren pişmiş birşey yesem hemen kızarıklık kaşınma başlıyor. Zaten vcüudunda da %90 iyileşti, az da olsa kuruluk duruyor. Muhtemelen yaşına kadar diyete devam edeceğim.

Sizde de var mıydı?

İyi geceler hanımlar,
Bisey sorcam size bizim doktor süzme keci yogurdu kullanmamizi söyledi. Zaten pek bulunmuyor nadir markalar var hadi en küçük boy 400 gr olanını alıyorum ama bebeğim pek yemiyor da genel olarak ek gidayi. E 3 gün sonra eksimeye başlıyor yoğurt pahalı da. Küçük buz küplerinde buzluğa atsam günlük çıkarsam olur mu? Buzluğa yogurt atan varmi? Internette bi buzluğa konulur yazmışlar bi konulmaz yazmışlar anlamadım hiç

Annem koyardı ama uzun süre olmasın. Siz süt temin edip mayalayamaz mısınız. Küçük mama kaplarına felan

Süzme yogurdu tutturabilirmiyim o konuda kendime güvenim yok hiç yapmadım süzme yoğurt normal olsa çok yaptım da. Normal keci yoğurdu versem ne olurki
SüMe yoğurt mu veriyosun vallha ben normalninek sütünü mayalayıp veriyorum. Son keçi sütünü marketimşzden kaçırmasaydım karıştırıp mayalayacaktım ama olmadı. Bnce bişi Olmaz. Süzmeyi buzluğa atacaksan çok tutma kesiliyo. Bn normal yığurt sandım gerçi o da öyle.

Evet doktor süzme yoğurt dedi. Süzme yoğurt alıyorum havuç patates kabak meyve yediği herseyi organik alıyorum. Tam pirinc unu tam buğday unu yulaf unu bilmem ne herseyi organik yiyeceği peyniri bile az az 3 günde bir aldırıyorum. Ama hiç biseyi yemiyor okadar mama pure blw neler hazırlıyorum sıkılmasın diye değişik değişik sunuyorum yok yemiyor. Galiba ben çok abartıyorum ya salmak mi lazım biraz da. Ama bazen de kendimi suçlu hissediyorum. 2 kasık yedirebilirsem dünyayı kurtarmisim gibi ozguven geliyor üstüme

Bende hala dolu dolu yedirebilmiş değilim. Pütürlülerde öğürüyor. Ağzını açmıyordu, ara verdim yeniden başladık. Tadacak o kadar çok şey var ama yemiyor. Biraz daha zaman vereceğim mecbur. Az az denemeye devam

Ben yarı dikkatli yarı salm modelinde ilerliyorum. Yoksa daima yetişemem. Birde büyüdüğün de de aynısı olur yapamam diye şimdiden biraz yarı salma modeli işe ilerliyorum inşallah bişi olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…