2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Allah kolaylık versin. Yazıldıysa gelecek artık. Bundan sonrası için dediğim gibi yapmaya değil yetiştirmeye çalışırsınız inşallah. Böylesi daha doğru.

Rabbim büyüktür dua ediyorum, dinleniyorum bende canım..
Sağlıkla yavrumu bize nasip etsin Allah'ım
Asla kötüyü düşünmüyoruz. Bir psikolog arkadaşım kiraz bahçeleri hayal et kızın olsun , portakal bahçeleri hayal et oğlun olsun dedi. Valla benim için farketmezdi ama hep kirazlara giderdi aklım Önemli olan hissettiklerimi, dışardakilere kulaklarını tıka. Evini tabiri caiE çöp götürse de kalkma.ve su iç birşey sormak istersen burdayım

Canım benim
Şu mesajın öyle iyi geldi ki..
Allah razı olsun senden
Adana da büyümüş biri olarak portakal bahçesi hayal etmek geldi icimden..
Aynen uzanıyorum dinleniyorum canım .
Çok sağol

Testim bu böyle olup kirli peçeteye gelecek kadar olan varmı. 3 uncu gün oldu. Kanamam adetim gelmiyor. Böyle olan varmı aranızda hamileliğin başında

Eklentiler

• 20230212_130107.jpg
    56,8 KB · Görüntüleme: 80
Testim bu böyle olup kirli peçeteye gelecek kadar olan varmı. 3 uncu gün oldu. Kanamam adetim gelmiyor. Böyle olan varmı aranızda hamileliğin başında
Rabiacim selam agustos annelerinde biraz konusmustuk. Testin erken gebelik testi diye anladim ben. Erken gebelik testleri bat gunu yaparsan boyle silik sonuc gostermez. Hele gecince yaparsak aninda kiplirmizi cizgi cikar. Kimyasal gebelik geciriyo olabilir misin?

Kızlar merhaba aylardır aralıklı girip bakıyorum ama yazma fırsatım olmadı depremden etkilenen herkese geçmiş olsun kayıpları olanların başı sağolsun Allah hepsinin yardımcısı olsun
Bizim yakinen bir kaybımız yok ama haberler çok çok kötü anneler bebekler gebeler hep haberleri geliyor
Ben de çok etkilendim bir haftadır bebeğimin yanında ağlamamak için kendimi çok zor tutuyorum o uyuyunca dayanamıyorum nefes almaya gülümsemeye bile utanır oldum manisa da deprem bölgesi geçen senelerdeki bir depremle bizim binada da çatlaklar oldu evde sürekli tedirginiz ne yapacağımızı bilemiyoruz
Sizlerle iyi kötü bir seneden uzun zaman geçirdik aklıma geldiniz inşallah hepiniz iyisinizdir Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kimyasal nasıl oluyor bilmiyorum ama

Kimyasal nasıl oluyor bilmiyorum ama
Ben de sanrm bi kere gecirdim kimyasal. O ara pandemiydi gidecek doktor yoktu o derece kapanma vardi falan. Once leke geldi bikac gün. Hamile miyim ki dedim. Sonra aadet oldum ama resmen söküldü cok fazla kanama yogun pihti oldu test yapmamistm daha erken test yoktu normal test de alamamistm. Hala aklma gelir kimyasal gebelik miydi acep derim.

Kızlar bizim kızın ağzı komple kapandı.

Birkaç kaşık tarhana içerdi. Katı olmayan muhallebi yerdi. Birkaç kere öğürdü. Sonra ne olduysa ağzında tutup yememeye başladı. Sanki başlarda sebze meyve püresi yememiş çocuk, hem ağzını açmıyor. Zorla alsa ağzından çıkıyor.

İrrite olduğunu düşünüp birkaç gün birşey vermedim. Sadece yoğurdu yiyor. Nasıl bir yol izlemeliyim sizce?

Bence bir süre sadece yoğurt yedir, zorlama. Sonra tekrar ufak ufak meyve, çorba vs ye geç ya da yoğurdun içine ufak ufak meyve kat. Zorlamak tepkiyi arttırabilir. Çünkü benimki de bir aydır sadece yoğurt yiyordu. Baktım bir kaç gündür meyve püresini tukurmuyor, az az veriyorum. Ek gıda bunlar şu an, alışma asmasindalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…