-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #101.961
Allah kolaylık versin. Yazıldıysa gelecek artık. Bundan sonrası için dediğim gibi yapmaya değil yetiştirmeye çalışırsınız inşallah. Böylesi daha doğru.Söylediklerin hepsi doğru ben şimdiden çok yıprandım.
Büyük kızıma yeterli ilgiyi vermeden ıkıncısıde oldu. Ikıncısı daha bebek olduğunun farkında değil 3 uncu su yaptık.
Hele evde 3 çocuğun altını bağla 3 çocuğa sütver ilgi ver.
Çok zor.
Allahu teala verdi hakkımda hayırlısı olsun.
Ben herşeyin farkındayım ama veren canı alacak değilim allah yardımcım olsun inşallah.
Dua et bana başka ne diyeyim
Rabbim büyüktür dua ediyorum, dinleniyorum bende canım..Bende aynı durumu yaşadım.
Yattım dinlendim kalkmadim bebeğimle konuştum.
İnşallah sende sağlıkla kucağına alırsın canım
Asla kötüyü düşünmüyoruz. Bir psikolog arkadaşım kiraz bahçeleri hayal et kızın olsun , portakal bahçeleri hayal et oğlun olsun dedi. Valla benim için farketmezdi ama hep kirazlara giderdi aklımRabbim büyüktür dua ediyorum, dinleniyorum bende canım..
Sağlıkla yavrumu bize nasip etsin Allah'ım
Canım benimAsla kötüyü düşünmüyoruz. Bir psikolog arkadaşım kiraz bahçeleri hayal et kızın olsun , portakal bahçeleri hayal et oğlun olsun dedi. Valla benim için farketmezdi ama hep kirazlara giderdi aklımÖnemli olan hissettiklerimi, dışardakilere kulaklarını tıka. Evini tabiri caiE çöp götürse de kalkma.ve su iç birşey sormak istersen burdayım
Oğlunun ismi belli olunca haber verCanım benim
Şu mesajın öyle iyi geldi ki..
Allah razı olsun senden
Adana da büyümüş biri olarak portakal bahçesi hayal etmek geldi icimden..
Aynen uzanıyorumdinleniyorum canım .
Çok sağol
Oğlunun ismi belli olunca haber ver
Ben hamile olduğumda öyleydi. 3 gün kadar sadece peçeteye kadar geliyordu.Testim bu böyle olup kirli peçeteye gelecek kadar olan varmı. 3 uncu gün oldu. Kanamam adetim gelmiyor. Böyle olan varmı aranızda hamileliğin başında
Evet. Sürekli değil zaten. Üçüncü gün ve uzun aralıklar ile peçeteye silince geliyorBen hamile olduğumda öyleydi. 3 gün kadar sadece peçeteye kadar geliyordu.
İyi bari daha dikkatli olursun bidahaHanımlar bugün 4 uncu gün adet oldum bebek değil galiba. Testim neden öyle çıktı bilmiyorum.
Hayırlısı olsun inşallah.
Rabia kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin.Hanımlar bugün 4 uncu gün adet oldum bebek değil galiba. Testim neden öyle çıktı bilmiyorum.
Hayırlısı olsun inşallah.
Rabiacim selam agustos annelerinde biraz konusmustuk. Testin erken gebelik testi diye anladim ben. Erken gebelik testleri bat gunu yaparsan boyle silik sonuc gostermez. Hele gecince yaparsak aninda kiplirmizi cizgi cikar. Kimyasal gebelik geciriyo olabilir misin?Testim bu böyle olup kirli peçeteye gelecek kadar olan varmı. 3 uncu gün oldu. Kanamam adetim gelmiyor. Böyle olan varmı aranızda hamileliğin başında
Kimyasal nasıl oluyor bilmiyorum amaRabiacim selam agustos annelerinde biraz konusmustuk. Testin erken gebelik testi diye anladim ben. Erken gebelik testleri bat gunu yaparsan boyle silik sonuc gostermez. Hele gecince yaparsak aninda kiplirmizi cizgi cikar. Kimyasal gebelik geciriyo olabilir misin?
Hazır değilim kızım 6 aylık daha oturmuyor bileRabia kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin.
Madem adet oldun, 3.ye hazır değilsen korunabilirsiniz.
Ben de sanrm bi kere gecirdim kimyasal. O ara pandemiydi gidecek doktor yoktu o derece kapanma vardi falan. Once leke geldi bikac gün. Hamile miyim ki dedim. Sonra aadet oldum ama resmen söküldü cok fazla kanama yogun pihti oldu test yapmamistm daha erken test yoktu normal test de alamamistm. Hala aklma gelir kimyasal gebelik miydi acep derim.Kimyasal nasıl oluyor bilmiyorum ama
Sagliksiz bi gebelik. Kese yok bebek yok cunku erken haftada dusukle sonuclaniyo. Geciken yogun pihtili ve agrili adet oluyosunKimyasal nasıl oluyor bilmiyorum ama
Bence bir süre sadece yoğurt yedir, zorlama. Sonra tekrar ufak ufak meyve, çorba vs ye geç ya da yoğurdun içine ufak ufak meyve kat. Zorlamak tepkiyi arttırabilir. Çünkü benimki de bir aydır sadece yoğurt yiyordu. Baktım bir kaç gündür meyve püresini tukurmuyor, az az veriyorum. Ek gıda bunlar şu an, alışma asmasindalar.Kızlar bizim kızın ağzı komple kapandı.
Birkaç kaşık tarhana içerdi. Katı olmayan muhallebi yerdi. Birkaç kere öğürdü. Sonra ne olduysa ağzında tutup yememeye başladı. Sanki başlarda sebze meyve püresi yememiş çocuk, hem ağzını açmıyor. Zorla alsa ağzından çıkıyor.
İrrite olduğunu düşünüp birkaç gün birşey vermedim. Sadece yoğurdu yiyor. Nasıl bir yol izlemeliyim sizce?