- 9 Temmuz 2021
- 11.406
- 24.258
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #101.941
Birde teksin senin için cidden zor olucakIkı kızımda küçük eğer hamile olur isem 3 tane küçük olacak aslında. Zaten bu ıkısı beni çok yıpratmış idi
Evet canım aynı dediğin gibi. Test aldım. Bugün yine peçeteye gelecek kadar kahve rengi geldi. Test yapmak için lavaboya girdim afedersin küçük abdestimi yapmışım unuttum test yapmayı akşama yaparım inşallah. Aldığın test adetten 5 gün önce gösteriyor. Erken test. Ama hamile olduğumu hissediyorum. Hayatımda hiç lekelenme olan biri değilim.Birde teksin senin için cidden zor olucakeşin kendini korusaydı keşke sanırım eşim istiyor..
Açık açık yazmak gerekirse birliktelikde içeri değil dışarı boşalsın, en azındna biraz daha az risk olur ama içeri yapıyosa eşin bilerek yapıyo
Rabia seninle en başından beri muhabbetimiz varEvet canım aynı dediğin gibi. Test aldım. Bugün yine peçeteye gelecek kadar kahve rengi geldi. Test yapmak için lavaboya girdim afedersin küçük abdestimi yapmışım unuttum test yapmayı akşama yaparım inşallah. Aldığın test adetten 5 gün önce gösteriyor. Erken test. Ama hamile olduğumu hissediyorum. Hayatımda hiç lekelenme olan biri değilim.
Hanımlar hayal çizgi göründü ama resimde göstermiyor net. Görenler varmı
Evet hepsi doğru canım. Aslında herşey tersine döndü şimdi herşey çok iyi eşim ile.Rabia seninle en başından beri muhabbetimiz varaz çok neler çektiğini de biliyoruz hepimiz. Eşinle olsun, ailenle olsun. Bir tarafta gurbette olman, dil bilmemen…Sanki doğumun da zor olmuştu.
Güzel kardeşim sen bu 3. bebeğe hazır mısın
Hamileysen Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Erkek olsun diye mi eşin uğraşıyor?
Kendini çok yıpratıyorsun gibi geliyor bana…
Hakkında hayırlısı
Amin Allah razı olsun senden canım sağolun. Hepinizi allah için seviyorum.Rabia seninle en başından beri muhabbetimiz varaz çok neler çektiğini de biliyoruz hepimiz. Eşinle olsun, ailenle olsun. Bir tarafta gurbette olman, dil bilmemen…Sanki doğumun da zor olmuştu.
Hakkında hayırlısı
3 üncü bebeğe hazır değilimRabia seninle en başından beri muhabbetimiz varaz çok neler çektiğini de biliyoruz hepimiz. Eşinle olsun, ailenle olsun. Bir tarafta gurbette olman, dil bilmemen…Sanki doğumun da zor olmuştu.
Hakkında hayırlısı
Eşine bu durumdan bahsettin mi? Gidip kan verme ihtimalin varsa ver. Yoksa da tekrar test alıp sabah saatlerinde tekrarla bakalım.3 üncü bebeğe hazır değilim
.bu ıkısı beni çok yıprattı..
Ama birlikte büyürler belki rahat ederim bşr kaç yıl allah ömür verirse. Yaşın 36 çocuk yapmak için bekleyemem belki hayırlısı bu olur
Malesef test pahalı 1 tane aldım. Bu test bebek yok ise hayak çizgide görünmez. Sem görebiliyor musunEşine bu durumdan bahsettin mi? Gidip kan verme ihtimalin varsa ver. Yoksa da tekrar test alıp sabah saatlerinde tekrarla bakalım.
Gölge var gibi ama bu test bizdekilerden farklı. Tam birşey diyemiyorum. Kan ver yada testi tekrarla bence.Malesef test pahalı 1 tane aldım. Bu test bebek yok ise hayak çizgide görünmez. Sem görebiliyor musun
Ben görüyorum hatta testi atmadıysan eminim daha belirgin olmuştur.
Bu test 5 gün öncesinde yapılabiliyorGölge var gibi ama bu test bizdekilerden farklı. Tam birşey diyemiyorum. Kan ver yada testi tekrarla bence.
Evet daha belirgin olmuşBen görüyorum hatta testi atmadıysan eminim daha belirgin olmuştur.
Hakkında hayırlısı olsun ama pek mantıklı bir karar gibi gelmedi sizin bu durum.Evet daha belirgin olmuş
Bende aynı durumu yaşadım.Bende bugün kontrole gittim..
5+3 teyim , kesenin beğenmedi doktorum.
Kese etrafında kanama alanı var dedi
Hakkında hayırlısı olsun canımEvet canım aynı dediğin gibi. Test aldım. Bugün yine peçeteye gelecek kadar kahve rengi geldi. Test yapmak için lavaboya girdim afedersin küçük abdestimi yapmışım unuttum test yapmayı akşama yaparım inşallah. Aldığın test adetten 5 gün önce gösteriyor. Erken test. Ama hamile olduğumu hissediyorum. Hayatımda hiç lekelenme olan biri değilim.
Söylediklerin hepsi doğru ben şimdiden çok yıprandım.Hakkında hayırlısı olsun ama pek mantıklı bir karar gibi gelmedi sizin bu durum.
İlgiye en muhtaç oldukları zamanlarda bebeğinle yeterince ilgilenemeyeceksin. Ayrıca bedeninin tam anlamıyla kendine gelmesi için iki yıl geçmesi gerekiyor diyor doktorlar. Yani erkek beklentisi mi yada başka ne nedeni var bilmiyorum ama çok büyük sorumluluk ve bu kadar oldu bttiye gelmemeli gibi.
Tekrar diyeyim, hakkında hayırlısı olsun. Bundan sonrası için de artık bebek yapmak değil de bakmak ve yetiştirmek üzere çalışırsanız daha hoş olur. :)
Aynen canım şuan ilk sensinUzun zamandır takipte değil idim türkiye'ye gittim geldim orda ki düzen burdaki. Bu grupta hamile kalan ilk ben miyim bildiğiniz kimse varmı. Burda en son doğum yapan ben idim. 31 temmuz da doğum yaptım.