2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ikı kızımda küçük eğer hamile olur isem 3 tane küçük olacak aslında. Zaten bu ıkısı beni çok yıpratmış idi
Birde teksin senin için cidden zor olucak eşin kendini korusaydı keşke sanırım eşim istiyor..
Açık açık yazmak gerekirse birliktelikde içeri değil dışarı boşalsın, en azındna biraz daha az risk olur ama içeri yapıyosa eşin bilerek yapıyo

Evet canım aynı dediğin gibi. Test aldım. Bugün yine peçeteye gelecek kadar kahve rengi geldi. Test yapmak için lavaboya girdim afedersin küçük abdestimi yapmışım unuttum test yapmayı akşama yaparım inşallah. Aldığın test adetten 5 gün önce gösteriyor. Erken test. Ama hamile olduğumu hissediyorum. Hayatımda hiç lekelenme olan biri değilim.

Rabia seninle en başından beri muhabbetimiz var az çok neler çektiğini de biliyoruz hepimiz. Eşinle olsun, ailenle olsun. Bir tarafta gurbette olman, dil bilmemen…Sanki doğumun da zor olmuştu.
Güzel kardeşim sen bu 3. bebeğe hazır mısın
Hamileysen Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Erkek olsun diye mi eşin uğraşıyor?
Kendini çok yıpratıyorsun gibi geliyor bana…
Hakkında hayırlısı

Evet hepsi doğru canım. Aslında herşey tersine döndü şimdi herşey çok iyi eşim ile.

Amin Allah razı olsun senden canım sağolun. Hepinizi allah için seviyorum.

3 üncü bebeğe hazır değilim
.bu ıkısı beni çok yıprattı..
Ama birlikte büyürler belki rahat ederim bşr kaç yıl allah ömür verirse. Yaşın 36 çocuk yapmak için bekleyemem belki hayırlısı bu olur

Eşine bu durumdan bahsettin mi? Gidip kan verme ihtimalin varsa ver. Yoksa da tekrar test alıp sabah saatlerinde tekrarla bakalım.

Evet daha belirgin olmuş
Hakkında hayırlısı olsun ama pek mantıklı bir karar gibi gelmedi sizin bu durum.

İlgiye en muhtaç oldukları zamanlarda bebeğinle yeterince ilgilenemeyeceksin. Ayrıca bedeninin tam anlamıyla kendine gelmesi için iki yıl geçmesi gerekiyor diyor doktorlar. Yani erkek beklentisi mi yada başka ne nedeni var bilmiyorum ama çok büyük sorumluluk ve bu kadar oldu bttiye gelmemeli gibi.

Tekrar diyeyim, hakkında hayırlısı olsun. Bundan sonrası için de artık bebek yapmak değil de bakmak ve yetiştirmek üzere çalışırsanız daha hoş olur. :)

Hakkında hayırlısı olsun canım

Söylediklerin hepsi doğru ben şimdiden çok yıprandım.
Büyük kızıma yeterli ilgiyi vermeden ıkıncısıde oldu. Ikıncısı daha bebek olduğunun farkında değil 3 uncu su yaptık.
Hele evde 3 çocuğun altını bağla 3 çocuğa sütver ilgi ver.
Çok zor.
Allahu teala verdi hakkımda hayırlısı olsun.
Ben herşeyin farkındayım ama veren canı alacak değilim allah yardımcım olsun inşallah.
Dua et bana başka ne diyeyim

Uzun zamandır takipte değil idim türkiye'ye gittim geldim orda ki düzen burdaki. Bu grupta hamile kalan ilk ben miyim bildiğiniz kimse varmı. Burda en son doğum yapan ben idim. 31 temmuz da doğum yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…