2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Çoğu akrabam göçük altında çıkarmıyorlar. Kalanlar dışarlarda. 83 yaşındaki annem sefil. Ablamın çocukları arabası olanlar arabalarda. Merkezde olanlar durumu iyi biraz yardım alabilirler ama köydekilere yardım gitmiyor. Ve ara ara deprem oluyor sallantılar var. Durumlar göründüğünden daha kötü. Çocukların durumu çok kötü bıgün kaybımız vardı. Hem dua hem yardım edin lütfen. Adıyaman Adıyaman durum çok kötü
Ahh canım
Çoğu kişi aynı durumda. Allah yardımcınız olsun 😔

Arkadaşlar merhabalar ikiz bebeklerim var desteksiz kaka yapmıyor sıkıntıdan patlıycak gibi oluyor 2 haftadır bezi acıp kaka göremıyorum hep yagla kendim yaptırıyorum kulak copuyle manasının delıgıne yag surdugum an yapıyolarr .. yanı sureklı popoda bise hıssetmek ıstıyolar .. doktor 1 hafta yapmazsa müdahale et diyor ama cocuklsr kızarıyor cırlıyor mecburen destek yapıyorum neden olabılır

Arkadaşlar merhabalar ikiz bebeklerim var desteksiz kaka yapmıyor sıkıntıdan patlıycak gibi oluyor 2 haftadır bezi acıp kaka göremıyorum hep yagla kendim yaptırıyorum kulak copuyle manasının delıgıne yag surdugum an yapıyolarr .. yanı sureklı popoda bise hıssetmek ıstıyolar .. doktor 1 hafta yapmazsa müdahale et diyor ama cocuklsr kızarıyor cırlıyor mecburen destek yapıyorum neden olabılır
Bebekler ne kadarlık acaba,
Genelde uyarılmaması gerekiyo deniyo. Mama kullanıyolarmı onlarda kabız yapıyo. Ama 2 hafta çok fazla.. küçüklerse zorlanmaları biraz normal, uzamadığı sürece süreç..
yani ben kendimce yaptığımı söyliyim yapıp yapmamak sana kalmış. Ben bazen çok zorlanırda maamasının içiine bi çay kaşığı zeytinyağı koyuyodum . Bazende direk zeytinyağını veriyodum ama bu benim uyguladığım birşey doğru yada yanlış emin değilim.. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Yada

Benim bebeğim de mamaya başladığında hep kabizdi. Besin alerjisi çıktı

Kızlar o yuvarlak veya fasülye olayı daha 5 haftalıkken boş kese görünüyor ya ona deniyor böyle büyüyünce kese yamuk yumuk bişey oluyor bundan anlayamazsınız yani. Benim büyük kızın bu haftalarda türkiye haritası gibi çok acayip bi şekildi mesela😂 ama 5 haftalıkken yüzük gibi yusyuvarlaktı böyle solucan gibi uzun şekilli olursa kesin erkek ama bazen ne yuvarlak ne uzun oluyor o yanıltabiliyor insanı. Ben bunda 5 hafta civarı dr a bile gitmedim yusyuvarlak görüp sinir olmayayım diye😅
Bende bugün kontrole gittim..
5+3 teyim , kesenin beğenmedi doktorum.
Kese etrafında kanama alanı var dedi 😒

Eklentiler

• IMG_20230209_105618.jpg
    IMG_20230209_105618.jpg
    70,7 KB · Görüntüleme: 46
Çoğu akrabam göçük altında çıkarmıyorlar. Kalanlar dışarlarda. 83 yaşındaki annem sefil. Ablamın çocukları arabası olanlar arabalarda. Merkezde olanlar durumu iyi biraz yardım alabilirler ama köydekilere yardım gitmiyor. Ve ara ara deprem oluyor sallantılar var. Durumlar göründüğünden daha kötü. Çocukların durumu çok kötü bıgün kaybımız vardı. Hem dua hem yardım edin lütfen. Adıyaman Adıyaman durum çok kötü
Çok geçmiş olsun. İnşallah sağ salim çıkartılmışlardır. Tüm dualarım oradakilerle 🥺

Kızlar göğsümün tam ucunda değilde ucunun kenarında bir yara çıktı sivilce gibi. Hatta açıldı içinden biraz sıvı irin gibi de bişey çıktı. Ağzımın içi falanda yara hep... Sanırım deprem haberleri beni çok üzdü. Antibiyotikli krem sür dedi eczacı 2 gündür fucidin sürüyorum bi de lansinoh ama yani tam geçmedi sadece söndü. O taraf ile emzirmiyorum çünkü çok acıtıyor. Pompa ile boşaltıyorum. Daha önce yaşayan var mı böyle bir sorun, nasıl geçti ?

Arkadaşlar merhaba, bebeğim 7. Ayını bitirdi, gece uykuları cook kötü, bir ara düzelmisti baya ama uzun zamandır gece zor uyuyor, sonra hemen uyanıyor sonra uyursa gece 12 ye kadar uyuyor bir şekilde sonrası sık sık uyanıyor yatağa koyunca uyanıyor yanıma alıyorum uyanıyor çok yoruldum artık :KK43: gündüz 1.5-2 saat güzelce uyuyor ilk uykuda , bazen 2 bazen 3 uyku yapıyor böyle olan var mı :KK43:

B
Arkadaşlar merhaba, bebeğim 7. Ayını bitirdi, gece uykuları cook kötü, bir ara düzelmisti baya ama uzun zamandır gece zor uyuyor, sonra hemen uyanıyor sonra uyursa gece 12 ye kadar uyuyor bir şekilde sonrası sık sık uyanıyor yatağa koyunca uyanıyor yanıma alıyorum uyanıyor çok yoruldum artık :KK43: gündüz 1.5-2 saat güzelce uyuyor ilk uykuda , bazen 2 bazen 3 uyku yapıyor böyle olan var mı :KK43:
Biz öyleyiz. Gece uykusuna yatiririm, bir saat uyur sanki sabah olmuş gibi kalkar, bir kaç saat uyumaz. Gece de sıkca uyanır. Gündüz iyi uyur.

B

Biz öyleyiz. Gece uykusuna yatiririm, bir saat uyur sanki sabah olmuş gibi kalkar, bir kaç saat uyumaz. Gece de sıkca uyanır. Gündüz iyi uyur.
Geçicidir umarım, nedenini bulamıyorum. Bazen oyun oynuyor bazen deli gibi ağlıyor, uyumaya da direniyor çok fazla, mücadele ile uyuyor koyduğum an açıyor gözlerini, atak da değilmiş ama canları sağ olsun ne diyelim

Selam aleyküm kardeşlerim öncelikle teşekkür ederim soranlara. Durum göründüğünden daha kötü adıyamanda henüz çıkarılmayan ailelerin tamamı var. Çıkarılan akraba aile dostları ise çoğu cansız bedenler.
Almanyada benim gurbetçi arkadaşlarıma var adıyamanlı onların da aileleri vefat etti.
Büyük küçük hepsi.
Psikolojik olarak iyi değiliz hele gurbette olmak daha kötü
Ancak elimizden gelen tek şey maddi manevi destek vermek.
Belki yeri zamanı değil ama bu durumda böyle bir şeyi sadece sizler ile paylaşa bilirim. Benim bugün peçeteye gelecek kadar da olmayacak şekilde kan geldi.
Pembe açık. Öğle idi ama bu saate kadar gelmedi. İlk kızımda böyle olmuştu.
Ve büyük ihtimal hamile olduğumu düşünüyorum.
Kızım 6 ay 11 günlük.
Test yapıp kesinleştirdikten sonra kızımı emzirebilirmiyim yada bırakmalı mıyım.
Yada kaçıncı aya kadar emzirebilirım.
İçinde olduğumuz durum çok kötü ama böyle bir şeyi bu durum da kimse ile paylaşıp öneri alamam.
En doğrusu size sormam idi.

Selam aleyküm kardeşlerim öncelikle teşekkür ederim soranlara. Durum göründüğünden daha kötü adıyamanda henüz çıkarılmayan ailelerin tamamı var. Çıkarılan akraba aile dostları ise çoğu cansız bedenler.
Almanyada benim gurbetçi arkadaşlarıma var adıyamanlı onların da aileleri vefat etti.
Büyük küçük hepsi.
Belki yeri zamanı değil ama bu durumda böyle bir şeyi sadece sizler ile paylaşa bilirim. Benim bugün peçeteye gelecek kadar da olmayacak şekilde kan geldi.
Kızım 6 ay 11 günlük.
Test yapıp kesinleştirdikten sonra kızımı emzirebilirmiyim yada bırakmalı mıyım.
İçinde olduğumuz durum çok kötü ama böyle bir şeyi bu durum da kimse ile paylaşıp öneri alamam.
Annenler ne durumda rabia?
Çok üzgünüz bizim de elimizden bisey gelmiyor :KK43:

Emzirme konusunu doktora danışman gerek diye biliyorum
Peki var mı hamile olma ihtimalin? Korunmuyor musun?

Büyük küçük hepsi.
Kızım 6 ay 11 günlük.
Küçük diğeri eğer hamileysen zor olucak senin için baya

Büyük küçük hepsi.
Kızım 6 ay 11 günlük.
İçinde olduğumuz durum çok kötü ama b

öyle bir şeyi bu durum da kimse ile paylaşıp öneri alamam.
Allah yardımcıları olsun . O kadar çok insan öldü ki...

Bence tekrar çocuk istiyordun
Yoksa tedbiri alırdın. 😀
Hamileysen hayırlı uğurlu olsun, erkek olur umarım
Yoksa bu gidişle erkek olana kadar çocuk düşünür esin.

Ama yardim eden kimse yok. 3 kat yaşlanırsın söyleyeyim. Ruh hali kalmaz insanda.
Çünkü diğeri daha bebek

Büyük küçük hepsi.
Kızım 6 ay 11 günlük.
Bebek istiyor muydun bu kadar çabuk bilmiyorum ama test sonucunu da bizimle paylaş. Genellikle tüm doktorlar emzirmeye devam edip bebek doğunca da tandem emzirme yaptırıyor. Hatta bu konuda bir arkadaş da 2. Bebeğini bizim gibi temmuzda doğurup ikisini de emziriyordu.

Bebek istiyor muydun bu kadar çabuk bilmiyorum ama test sonucunu da bizimle paylaş. Genellikle tüm doktorlar emzirmeye devam edip bebek doğunca da tandem emzirme yaptırıyor. Hatta bu konuda bir arkadaş da 2. Bebeğini bizim gibi temmuzda doğurup ikisini de emziriyordu.
Aslında şimdi istemiyordum. Ama korunmuyordukda. Eşimi sıkıştırıyordum doktora gidelim diye almanca yok. Tmm deyip götürmedi hiç 6 aydır. En doğrusu doktora danışmak. Ama bak dünden beri birşey yoı namazımı kıldım adet günümde dün idi. Üstünü görme idi biliyorum ilk kızımda öyle oldu.

Allah yardımcıları olsun . O kadar çok insan öldü ki...

Bence tekrar çocuk istiyordun
Yoksa tedbiri alırdın. 😀
Hamileysen hayırlı uğurlu olsun, erkek olur umarım
Yoksa bu gidişle erkek olana kadar çocuk düşünür esin.

Ama yardim eden kimse yok. 3 kat yaşlanırsın söyleyeyim. Ruh hali kalmaz insanda.
Çünkü diğeri daha bebek
Evet haklısın allahtan hayırlısı bakalım.
Aslında şimdi istemiyordum. Ama korunmuyordukda. Eşimi sıkıştırıyordum doktora gidelim diye almancam yok. Tmm deyip götürmedi hiç 6 aydır. En doğrusu doktora danışmak. Ama bak dünden beri birşey yok namazımı kıldım adet günümde dün idi. Üstünü görme idi biliyorum ilk kızımda öyle oldu.

Annenler ne durumda rabia?
Çok üzgünüz bizim de elimizden bisey gelmiyor :KK43:

Emzirme konusunu doktora danışman gerek diye biliyorum
Peki var mı hamile olma ihtimalin? Korunmuyor musun?
Annem dayımlara gitmiş orda ise arabada gece kalıyorlar kaç gündür sürekli deprem oluyor özellikle sabaha doğru. Evler emniyetli değil bu yüzden. Ama can kaybımız çok 😞

X