2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Tadımlara devam ediyorum ben şu an geç başladık biraz biz ama köy tavuğu bulursam veririm başka tavukvermem

Benim kız yirmi günlükken yüzünde aşırı derece de döküntü ve mukuslu kaka mevcuttu doktor senin gibi diyet verdi ama bana birçok şeyi verdi yavaş yavaş diyetleri açtık yumurta sanıyorduk ama 4 aylıkken falan deri testi yaptırdık fıstık ve cevize çıktı hiç beklemiyordum bunlar birşey yapmaz diye testten sonra yemeyi kestim düzeldi yavrum

Deri testi en erken ne zaman yapilabiliyor bizim doktor erken diyor.

Anne sütünü bıraktırmaz sen süt ürünlerini bırakıcaksın eğer öyleyse henüz geçmedi sanıyorum bizimki arada kaçamak yaptığımda birkaç döküntü ve mukus oluyor kakasında kafaya takılacak birşey değil yemezsen sorun çıkmaz ayı geldiğinde test yaparlar muhtemelen ama özel laboratuvarlara detaylı alerji testi kesinlikle yaptırma bence para israfı ben düştüm o hataya doktorum çok kızdı gerek olsaydı ben yönlendirirdim bunların çoğu 2 yaşına gelmeden kayboluyor zaten kalıcı değil ileri ki yaşlarda geçmezse yaptırırdın falan dedi

3 gundur basladim.diyete ama halen kakada yert yer mukus var ne zaman baslar.ki gecmeye etkileri

Önümüzdeki ay et ve süt ürünleri dedi doktor başlamadık daha anca kabak havuç patates tarhana filan yedi. Zaten daha 1 hafta olmadı ek gıdaya başlayalı. Geçen ay patates havuç yoğurt filan başlamıştık doktor kestirdi bu ay başlattı ikinci kez yeniden başlamış olduk. Yoğurt keci yogurdu diyor oda heryerde bulunmuyor

Aynen keçi sütü yokki. Yoğurdu bulunsın her yerde. Haklısınız.

Çoğu akrabam göçük altında çıkarmıyorlar. Kalanlar dışarlarda. 83 yaşındaki annem sefil. Ablamın çocukları arabası olanlar arabalarda. Merkezde olanlar durumu iyi biraz yardım alabilirler ama köydekilere yardım gitmiyor. Ve ara ara deprem oluyor sallantılar var. Durumlar göründüğünden daha kötü. Çocukların durumu çok kötü bıgün kaybımız vardı. Hem dua hem yardım edin lütfen. Adıyaman Adıyaman durum çok kötü

Çok çok büyük geçmiş olsun canım çok kötü ciddennn nasıl altından kalkılıcak nasıl yapılacak, inşallah yardımlar gider bi an evvel, annenede yazık ..
haber beklemek en kötü inşaalah göçükdekiler sağ sağlim kurtulur

Başımız sağolsun allah yardımcınız olsun çok üzgünüm günlerdir gözüme uyku girmiyo maddi yardım dışında dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyo allahım bir an önce aydınlığa çıkartsın herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…