- 9 Temmuz 2021
- 11.406
- 24.258
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #101.861
Bence hiç sorun yapma bi gün bi bakıyosun pat diye dönüyorrBenim kız yarım dönüyor, uzanıyor ama tek başına tam dönüş yapmadı hiç. Şu an için sorun olmaz değil mi...
Bnde çözüm bulamadım valla peteklere o kadar da suluk taktım yok 35 ile 40 arasında nem. Bnde açığım çözümlere...Hanımlar ya gece evde nem oranı oldukça düşüyor bizim bile burnumuz kuruyor bebişin daha fazla tabi gece bi uyanıyorum aşırı baş ağrısı. Doktor oda nem makinesi almayın diyor. Siz neler yapıyorsunuz nem oranı için?
Hanımlar ya gece evde nem oranı oldukça düşüyor bizim bile burnumuz kuruyor bebişin daha fazla tabi gece bi uyanıyorum aşırı baş ağrısı. Doktor oda nem makinesi almayın diyor. Siz neler yapıyorsunuz nem oranı için?
Ben bi doktordan sey dinlemiştim en etkili peteğin üstüne ıslak havlu koymak diyorduBnde çözüm bulamadım valla peteklere o kadar da suluk taktım yok 35 ile 40 arasında nem. Bnde açığım çözümlere...
Birde onu deneyim hazır uyımamişken sağolasın.Ben bi doktordan sey dinlemiştim en etkili peteğin üstüne ıslak havlu koymak diyordu
Dün yatak odasına en yakın açık olan peteğe taktığım suluk sayısını ikiye çıkardım içlerine de birer çay kaşığı vazelin koydum suyun içine. Yatmadan hamilelikten kalan bi okyanus suyu burun spreyim vardı onu sıktım bebise değil kendime bu bebeğe de sıkılır mı onu bilemedim birde SKT gecmis kasim 2022 yaziyor. Birde hindistan cevizi yağı sürdüm eşimin kendimin bebisin burun deliklerine. Gece ve sabah daha rahat uyandık tıkanıklık yok baş ağrısı yok hangisi fayda etti bilmiyorumBnde çözüm bulamadım valla peteklere o kadar da suluk taktım yok 35 ile 40 arasında nem. Bnde açığım çözümlere...
Bütün tuşlara aynı anda basınca hangisi fayda etti bilemedin.Dün yatak odasına en yakın açık olan peteğe taktığım suluk sayısını ikiye çıkardım içlerine de birer çay kaşığı vazelin koydum suyun içine. Yatmadan hamilelikten kalan bi okyanus suyu burun spreyim vardı onu sıktım bebise değil kendime bu bebeğe de sıkılır mı onu bilemedim birde SKT gecmis kasim 2022 yaziyor. Birde hindistan cevizi yağı sürdüm eşimin kendimin bebisin burun deliklerine. Gece ve sabah daha rahat uyandık tıkanıklık yok baş ağrısı yok hangisi fayda etti bilmiyorum
Vallahi öyle olduBütün tuşlara aynı anda basınca hangisi fayda etti bilemedin.bnde peteklerdeki sulukların içine viks mi atsam ya da bu cold mix mi damlatsam.
Vazalün deyince attım sulukların içine vazalin ve cold mix. Yahu bizde 2 haftadır hastayız. Burun akıntısı bitmedi o da öksürük yapıyor. Bnde hergün serımle yıka yıka bezdim. Tek başına yıkatmıyor da.Vallahi öyle olduama bezdim ya kaç gündür beynimin içi sarsintili uyanmaktan vazelinide kimden duydum bilmiyorum bronsite iyi mi gelmiş böyle yapınca ne aklımda sadece sonuç kısmı kalmış giriş gelişme yok viks denersen bize de bildir gelişmeleri bide viks koyarım bende
Bebeğinizin olduğu aylarda mukuslu kaka çok normal. Bence direkt diyete girmeyin bu benim fikrim tabi.Kizlar merhaba aralik annelerinden geliyorum bebegim 53 gunluk sadece anne sutu aliyor. 2 3 bezinde mukuslu kaka yapti yani kakanin bir kismi mukusluydu sol kaşının ustunde ufacik bir döküntü vardi doktor inek sütü alerjisi olabilir diyerek bana sut urunleri diyeti başlattı boyle bi durum yasayaninix oldumu sonrasinda duzeldimi ne aşamadasinz dünden beri kafaya takiyorum anne sutunu biraktirirmi doktor bebegime bsy olurmu diye
Meme reddi yok huysuzluk genelde geceleri oluyo uyku ici de sürekli direniyor diyemiyorum her bebek kadar saati belli olmuyo acikcasi daha ufak çünkü.Bebeğinizin olduğu aylarda mukuslu kaka çok normal. Bence direkt diyete girmeyin bu benim fikrim tabi.
Çünkü aynı seyler bizde de vardı. Kaşında da vardı kuruluk , konak da olabilir bu alerji olacak diye bir şart yok. O aylarda bağırsak florası tam düzgün olmadığı için mukus normal karşılanıyor
Ama bunların yanında devamlı huysuzluk
Memeyi reddetme
Uykuya direnme vs varsa o zaman alerjidir
Biz de bunlar yoktu mesela. O yüzden hiç diyet yapmadım.
Anne sütünü kestirmez siz sadece diyet yapacaksınız merak etmeyin
Ama bi gözlemleyin bakalım saydıklarım var mı.
Benim kız da hala dönemiyor. Ben de bunu sormaya gelmiştimBenim kız yarım dönüyor, uzanıyor ama tek başına tam dönüş yapmadı hiç. Şu an için sorun olmaz değil mi...
Beklemeye devam. Olacak bir şekilde artıkBenim kız da hala dönemiyor. Ben de bunu sormaya gelmiştim
Aynen vallahi her gün dikkatle izliyorum ama yok daha hazır değil galibaBeklemeye devam. Olacak bir şekilde artık
Bnmki de tek yöne dönüyor. Sola dönemiyor.Aynen vallahi her gün dikkatle izliyorum ama yok daha hazır değil galiba
Bnde senin yaptıklarını denedim Hindistan cevizi yağı hariç, vkste attım ama sabah hatta gece uyandığımda bile burnum boğazım acayip kıruydu. Sanırım size Hindistan cevizi yağı fayda etmiş burna sürmek.Vallahi öyle olduama bezdim ya kaç gündür beynimin içi sarsintili uyanmaktan vazelinide kimden duydum bilmiyorum bronsite iyi mi gelmiş böyle yapınca ne aklımda sadece sonuç kısmı kalmış giriş gelişme yok viks denersen bize de bildir gelişmeleri bide viks koyarım bende
Evet artık zorluyorlar iyice burun yikatmaya sonra cektirmiyoda bogusuyoruz resmenVazalün deyince attım sulukların içine vazalin ve cold mix. Yahu bizde 2 haftadır hastayız. Burun akıntısı bitmedi o da öksürük yapıyor. Bnde hergün serımle yıka yıka bezdim. Tek başına yıkatmıyor da.
Bu gece benimde kurumuş yine halbuki yatmadan yağ filan da sürmüştüm gece kalkınca sprey yağ tekrar sürdüm hafifletti. Her gece yatmadan önce eşim ve kızım duş alıp öyle uyutuyorum ben genelde gündüz bebis uyuyunca duş alıyorum ilk gece bende geç saat yaptım vallahi şimdi dün yine kuruyunca acaba ilik duş mu almak lazım diyorum yada bu işin çözümü yokmu yaaBnmki de tek yöne dönüyor. Sola dönemiyor.
Bnde senin yaptıklarını denedim Hindistan cevizi yağı hariç, vkste attım ama sabah hatta gece uyandığımda bile burnum boğazım acayip kıruydu. Sanırım size Hindistan cevizi yağı fayda etmiş burna sürmek.
Canım nem oranı neden o kadar çok düşük? İstanbulda değilsin sanırım, petekler çok mu yanıyor. Odanın ısısı kaç derece?Evet artık zorluyorlar iyice burun yikatmaya sonra cektirmiyoda bogusuyoruz resmen
Bu gece benimde kurumuş yine halbuki yatmadan yağ filan da sürmüştüm gece kalkınca sprey yağ tekrar sürdüm hafifletti. Her gece yatmadan önce eşim ve kızım duş alıp öyle uyutuyorum ben genelde gündüz bebis uyuyunca duş alıyorum ilk gece bende geç saat yaptım vallahi şimdi dün yine kuruyunca acaba ilik duş mu almak lazım diyorum yada bu işin çözümü yokmu yaa
Odanın ısısı 23 te gece dışarısı -2 filan bi kaç gündür. Aslında hava bu hafta soğudu izmirde ondan önce böyle sıkıntı yoktu. Petekleri çok açamıyorum istesemde bebis sıcak sevmiyor isilik atıyor hemen evin konumu itibariyle de gerek kalmıyor çok açmaya üst alt sağ sol evler yakıyor bizim evde de 3 petek açık yatak odasında filan kapalı acmiyoruz gündüz nem oranı iyi gerci cam filan açıyorum ama gece çok düşüyorCanım nem oranı neden o kadar çok düşük? İstanbulda değilsin sanırım, petekler çok mu yanıyor. Odanın ısısı kaç derece?