- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.515
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #101.881
Bugün bnde baya çalıştm ama mutfakta.Bugun erkenciyim her işi yaptım saat 3 sanki akşam 7 gibi
Tuzsuz yiyor. Ben vermem kesinlikle tuzluEk gidayi nasıl veriyorsunuz? Daha doğrusu tuz filan kullaniyomusunuz az miktarda? Tarhana yaptım mesela tatsız yavan sebze çorbası yine öyle hiç tadı tuzu yokki ben yemem bebis te sevmiyor. Biliyorum yasak zaten sadece tadım yapiyolar ama yine de kötü geldi bana
Ayyy bende kahvaltıya misafir çağırmıştım erken uyanıp her işi yaptım 1 de kahvemi içip oturudum geçmedi saat 3 den sonra dayanamadım eşime bebeği bıraktım çıktım dışarıBugün bnde baya çalıştm ama mutfakta.poaça ve ıslak kek yaptım, yoğurt mayaladim. Derken akşam oldu. Ve hala evdeyım pazartesi den beri dışarı çıkmadım. Delirmek üzereyim
Benimde tek kriterim ek gıdada tuz , ayına göre verilmeyen yiycekler vee şeker yasakkkEk gidayi nasıl veriyorsunuz? Daha doğrusu tuz filan kullaniyomusunuz az miktarda? Tarhana yaptım mesela tatsız yavan sebze çorbası yine öyle hiç tadı tuzu yokki ben yemem bebis te sevmiyor. Biliyorum yasak zaten sadece tadım yapiyolar ama yine de kötü geldi bana
Evet evet biliyorum beynim anliyo ama gönül anlamıyorTuzsuz yiyor. Ben vermem kesinlikle tuzlu
Evet yavan çünkü bizim oluşmuş bir damak tadımız var bize tabiki güzel gelmez :) onlar biz nasıl alıştırırsak onu yiyecek şuanda
Şekeri pekmezle hallediyoruz da tuza care yokBenimde tek kriterim ek gıdada tuz , ayına göre verilmeyen yiycekler vee şeker yasakkk
Geri kalan serbest
Zaten en sevdiği
yayla çorbası, tarhana, tel şehriye çorbası flnen favorisi bunlar, sebze çorbasını pek sevmiyo zaten ama yineede zorluyorum alışıcak ialla🖨
Bugünkü görecim bne bırakıp gitcem inşallah...Ayyy bende kahvaltıya misafir çağırmıştım erken uyanıp her işi yaptım 1 de kahvemi içip oturudum geçmedi saat 3 den sonra dayanamadım eşime bebeği bıraktım çıktım dışarıyoksa bende delirirdim
Bnmki pekmez yyemyo pekmezi az da damlatsam hemen ya yüzünde ya karnında feln böcek ısırmış gibi 1 tane kızarıklık oluşuyor. Bnde bıraktım öyle olunca.Şekeri pekmezle hallediyoruz da tuza care yoksebze çorbasını benimkide sevmedi tarhanayi baya güzel yiyor yayla çorbası denemedim daha yeni başladık sayilir bide biz
Bende bi deniyüm dedim prinçli şekilde baya sevdi.Şekeri pekmezle hallediyoruz da tuza care yoksebze çorbasını benimkide sevmedi tarhanayi baya güzel yiyor yayla çorbası denemedim daha yeni başladık sayilir bide biz
Vallaa bırak gitt bakabilirse kendinede vakit ayırBugünkü görecim bne bırakıp gitcem inşallah...
Doktor bi tatlı kaşığı pekmez üstüne 2-3 damla limon sık icir demişti yaptım ama kustu bogazina doladı sanırım pekmez. Muhallebinin içinde filan yiyo ama. Seninki alerji mi yapiyo acaba yada severek yemediginden vücut reaksiyon mu gösteriyorBnmki pekmez yyemyo pekmezi az da damlatsam hemen ya yüzünde ya karnında feln böcek ısırmış gibi 1 tane kızarıklık oluşuyor. Bnde bıraktım öyle olunca.
Bende denicem senden hevese geldimBende bi deniyüm dedim prinçli şekilde baya sevdi.bende yoğurta atıyorum pekmex veriyorum yeter sanırım
Hepsini denedim. Seviyoruz yerken sıkıntı yok sonra çıkıyo. Bende vermiyorum. Demir için doktor kuzu kıyma başla demşti tadımdan sonra. Bnde ona başladım. Bi tavuk başlamadım o da köy tavuğu olsun istiyorum eşimde erteliyor sürekli akrabası var ona sorup alacak aöa hep unutuyor. Sizler tavuk başladınız mıDoktor bi tatlı kaşığı pekmez üstüne 2-3 damla limon sık icir demişti yaptım ama kustu bogazina doladı sanırım pekmez. Muhallebinin içinde filan yiyo ama. Seninki alerji mi yapiyo acaba yada severek yemediginden vücut reaksiyon mu gösteriyor
Bakar bakmasına da hasta diye gidemedim. Ev işiyd felan derken eb azından yürüş nyapsam iydrVallaa bırak gitt bakabilirse kendinede vakit ayır
Benim neredeyse bir ay oldu.Kuzu kıymaya kaçıncı ay başlamak gerekiyor? Yumurta yemediği için yoğurt çorbası da yapamıyorum. Bebek tarhanası aldım, ekşi geldi tadı gerçekten de öyle.
Ne yapacağımı şaşırdım
Evet 1 yaş diye biliyorum ben deEvet evet biliyorum beynim anliyo ama gönül anlamıyorsanıyorum ki yavan olunca sanki anlayacak ta yemeyecek filan aslında ne bilsin de işte neyse nezaman verebiliyomuşuz az tuz 1 yaş mı acaba
denersen yazBende denicem senden hevese geldim
Bu aralar havalar soğuk bideBakar bakmasına da hasta diye gidemedim. Ev işiyd felan derken eb azından yürüş nyapsam iydr