2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Noluyo len

Ayyy doldum artık, görmezden geliyodum hep ama 3. De artkk yeter daa
Şu hayatta benimle anlaşamayan insan kimseyle anlaşamaz
Boşver aman takma kafana. herkes aynı şeyi yapmıyor ki evlâdına herkesin yetişme ve yetiştirilme şekli farklı herkesin doğrusu farkli. Kendi doğrulaı farklı. Sen takma kafana boşver. ☺

Boşver aman takma kafana. herkes aynı şeyi yapmıyor ki evlâdına herkesin yetişme ve yetiştirilme şekli farklı herkesin doğrusu farkli. Kendi doğrulaı farklı. Sen takma kafana boşver. ☺
Tabikide öyleeee asla karışmam bende kimseye ,bilmiyorum zaten belkide yaramıyo işe , ama arkadaş ne ne dersem diyim hep bi farklısını söylüyo herzaman oyuzden bi artık patladım. Yoksa herkes dediğin gibi doğru olanı yapıyor . Kişi bana hamileykenden beri uyuz oluyo erkek kız muhabbetinde takık kaldı Ben genelde kimseyle tartışmam ılımlıyımdır ortayı bulurum neyse amannn

Aynen tatlı canını sıkma Ateş Paşa'ya lazımsın

Her zaman giremiyorum. Konuyu sonundan yakaladım diye Yusrackfatma ya cevap verdim. Ama kendini aşırı önemseyen biri nedense benimle polemiğe heves etmiş.
Ben buradaki kimseye özellikle cevap verme sevdalısı değilim. Sayısını da tutmam o nedenle. Kimsenin askeri de değilim elhamdülillah.
Hayaller ve gerçekler işte..

Neyse ne buraya daha girmeyeceğim.
Gelince hanımefendinin hayranlarından! biri ilk sayfadaki listeden silinmem için hatırlatıversin. Bulunmak istemiyorum..

Amanın kız bana yazdın sandım..ben hani dedim ya bende takıyordum doktor kızdı çıkarttırdı deyince..bana patladım sandım..asla kötü niyetle lazılmadığını düşünüyorum açıkçası hani herkes burda ne yapıp ne kullandığını yazıyor benceöyle bişey oldu..inanın ikizlerle ancagirip arada bir ğörüyorum

Yok ya sana demedim dermiyim aşk olsun bi arkadaşa dedimde o aldı üstüne zaten

Bişi sorcam anneler aklımıbişiler kurcaladı. Benm bebem geçen ay hasta olunca kendi kendüne yüz üstü yatmayı öğrendi. Bn sırt üstü yatırsam da o yüz üstü dönüyor gece boyu öyle yatıyor geri de dönmüyo. Araştırma yapıyoum tehlikeli diyorlar. Ama rngel de olamıyorum. Sizce kuruntu mu yapıyorum.

Benim bebeğim 2 ayllıkken bile çok severdi yüz üstü yatmayı sünnetten sonra unuttu ama şuanda yan yatmak istiyo deli gibi.
O nasıl severse öyle yatsın. Sende haklısın interntte yok doğru yanlış bilgi var . Korka bilirsin gayet normal .. Gerçi illa hareket ediyodjr geceleri benimki durmuyo yerinde kıpır kıpır

Bnmkide öyle beşiğin kenarına bugün kendini sıkıştırmış ağlayarak uyandı ama yinede vazgeçmiyor. bnm içim rahattı aslında nefesini kendi ayarlıyordu. Arkadaşım kız kalbine zarar verir niye yatırıyosun deyince bn bi aceba ya düştüm. ondan sorayım sizlerde durumlar nasıl diye.

Artık kendilerini kurtarıyo minnoşlar

Benim kız yarım dönüyor, uzanıyor ama tek başına tam dönüş yapmadı hiç. Şu an için sorun olmaz değil mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…