- 9 Temmuz 2021
- 11.406
- 24.258
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #101.821
Hee ben güne değilde doğduğun gün olarak hesaplıyorum kafam karışır öyleBn ayı 30 günden saydığım için 210 güne göre hesaplıyorum. Yoksa doğum 5 temmuz. Aramızda 5 gün var.
Satış muhasebe hepsini yapıyorumMesleğiniz ne?
Aynen bende farketmemiştim en başta annem aaa dişi var dedi şok oldum 2 hafta oldu baya çıktıBenim tosbiğimin alt dişlerinden sağdakinin ucu çikmiş.Dün akşam uyutamayınca fark ettim. Belki de ateşi ondan çıktı, mememi emerken ondan çekip durdu. Bnde süt mü fazla geldi ya da az mı diye rahatsız oldu da çekiyor diye düşünmüştüm . Dışardan görünmüyor elle dokununca hissediliyor.
Bir anda çıktığını gördüm minicik. İki gündür az az çıkıyor. Büyüdüğünü görebiliyorum. Annem tamamen çıkması 7-10 gün olur diyorKaç günde çıkto aceba? Derlerki yarıpta kendini gösterene kadar zor olur derler bn öyle duydum.
Demek bnmki ondan kaç gündr böyle birde hastalık olunca tu biber oldimuş kıyamam kuzuma
Branş matematik olunca mesleki deformasyon olsa gerek ayları hep 30 alıyorum. Buradan da gün görününce ona göre hesaplıyorumHee ben güne değilde doğduğun gün olarak hesaplıyorum kafam karışır öyle
Aynen yaaaa beklide evettBranş matematik olunca mesleki deformasyon olsa gerek ayları hep 30 alıyorum. Buradan da gün görününce ona göre hesaplıyorum
Geçmiş olsunMerhaba kızlar benim ikizlerde huzursuz..dişten mi bilmiyorum..alt damağında beyaz nokta olunca noluyor? Kaç güne çıkar ki dişve baş ağrısından çocuklara bakamıyorum..annemle eşim bakıyor bugün hep yattım
Diş ten olabilirr beyazsa diş geliyodurr zaten diş işi en zor olandan birtanesii allah kolaylık versin hepimize inşaallahhMerhaba kızlar benim ikizlerde huzursuz..dişten mi bilmiyorum..alt damağında beyaz nokta olunca noluyor? Kaç güne çıkar ki dişve baş ağrısından çocuklara bakamıyorum..annemle eşim bakıyor bugün hep yattım
Diş ten olabilirr beyazsa diş geliyodurr zaten diş işi en zor olandan birtanesii allah kolaylık versin hepimize inşaallahhkonuya dahil oldum yoncam tanır beni
Aaaaa öylemi kızzz sıkıntısızmı olduu kehribar işe yarıyor ozaman yaa
Benimki haberim olmadan çıktı sıkıntısızdı çok şükür, diyorum acaba bu kehribar kolyesi takıyorum oyuzden mi
Malasef öyle herkes..hastalık gidiyor geri ğeliyorGeçmiş olsunBndede var öksürük, diş sancısı , geniz akıntısı, burun tıkanıklığı yetmz gibi eşimde başladı öksürüğe bende derman kalmadı. ah bilsem kaç günde çıkacağını..
Kehribar xenim ikislerihre var fakat korkuyorum geceleri falan doktor kızdı bunları takma dedi çok riskli dedi
Benimki haberim olmadan çıktı sıkıntısızdı çok şükür, diyorum acaba bu kehribar kolyesi takıyorum oyuzden mi
Evet sıkıntısız çıktı bitane bende ona yordumAaaaa öylemi kızzz sıkıntısızmı olduu kehribar işe yarıyor ozaman yaa
Heee ben hep takıyorum bi tek duş alırken çıkarıyorum bi sıkıntı yaşamadık dahaKehribar xenim ikislerihre var fakat korkuyorum geceleri falan doktor kızdı bunları takma dedi çok riskli dedi
Kehribar xenim ikislerihre var fakat korkuyorum geceleri falan doktor kızdı bunları takma dedi çok riskli dedi
Bnmkide ayağında çorabı koymuyo ki dursun. Hele kolye ya da bileklik düşünemiyorum...Ben takmam bebeğe kolye.
Oğluma da takmadım. Ki oğlum diş dönemi aşırı salyalıydı. 5-10 dakikada bir önlük değiştirirdim ki göğsü ıslanıp üşütmesin diye.
O dönem bebekli arkadaşım tavsiye verirdi kehribar kolyesi sayesinde ağrı salya olmadı derdi. Varsın olsun hallederiz bir şekilde. Ama kolye kabusum olur herhalde