2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aynen bende farketmemiştim en başta annem aaa dişi var dedi şok oldum 2 hafta oldu baya çıktı

Kaç günde çıkto aceba? Derlerki yarıpta kendini gösterene kadar zor olur derler bn öyle duydum.
Demek bnmki ondan kaç gündr böyle birde hastalık olunca tu biber oldimuş kıyamam kuzuma
Bir anda çıktığını gördüm minicik. İki gündür az az çıkıyor. Büyüdüğünü görebiliyorum. Annem tamamen çıkması 7-10 gün olur diyor

bugün oğlum uyuyunca yüzüne baktım düşündüm de başımızdn geçenleri vay be dedim.
Daha dün ğibi kaç haftalık cinsiyeti nedir, kime benziyor, yüzünü göstermedi felan deyişlerim. Sonra doğdu 10 günlük yok 40 ı çıktı derken yarıyı devirdiler maşallah. Resmen 7 den günü bitirip 8 den gün almaya başlayacaklar...
Ne güzel ... Elhamdülillah... Rabbim emanetni sağ salim korumayı nâsip etsin, evlatlarımızın güzel günlerini görelim inşallah.
Hayırlı geceler herkese...

Merhaba kızlar benim ikizlerde huzursuz..dişten mi bilmiyorum..alt damağında beyaz nokta olunca noluyor? Kaç güne çıkar ki diş ve baş ağrısından çocuklara bakamıyorum..annemle eşim bakıyor bugün hep yattım

Geçmiş olsun Bndede var öksürük, diş sancısı , geniz akıntısı, burun tıkanıklığı yetmz gibi eşimde başladı öksürüğe bende derman kalmadı. ah bilsem kaç günde çıkacağını..

Selamlar
Ben kk da aktifim aslında ama buralarda pek ses yok diye okuyup çıkıyorum sadece
Bizde henüz diş yok
Bir iki kere ateş oldu o dönemde de huzursuzdu biraz, elleri ağzındaydı hep
Sonra geçti.
Ama şişiklik var gibi sanırım yakında gelir.
Ben ek gıdaya daldım Allah ne verdiyse yedirmeye çalısıyorum mamaya memeye güvenip yemezse sıkıntı çünkü

Diş ten olabilirr beyazsa diş geliyodurr zaten diş işi en zor olandan birtanesii allah kolaylık versin hepimize inşaallahh konuya dahil oldum yoncam tanır beni

Diş ten olabilirr beyazsa diş geliyodurr zaten diş işi en zor olandan birtanesii allah kolaylık versin hepimize inşaallahh konuya dahil oldum yoncam tanır beni

Benimki haberim olmadan çıktı sıkıntısızdı çok şükür, diyorum acaba bu kehribar kolyesi takıyorum oyuzden mi

Reactions: Jou
Kehribar xenim ikislerihre var fakat korkuyorum geceleri falan doktor kızdı bunları takma dedi çok riskli dedi

Ben takmam bebeğe kolye.
Oğluma da takmadım. Ki oğlum diş dönemi aşırı salyalıydı. 5-10 dakikada bir önlük değiştirirdim ki göğsü ıslanıp üşütmesin diye.

O dönem bebekli arkadaşım tavsiye verirdi kehribar kolyesi sayesinde ağrı salya olmadı derdi. Varsın olsun hallederiz bir şekilde. Ama kolye kabusum olur herhalde

Bnmkide ayağında çorabı koymuyo ki dursun. Hele kolye ya da bileklik düşünemiyorum...

Yaaaa sorduk mu sana takıyomusun takmıyomusun diye ..!
ben seninle zaten muhattap olmuyorumki benim söylediğim birşeye cvp veriyorsunn başkasından .

Zaten senin fikrinide merak eden olmadı..!!
her yazdığım birşeye başkası üzerinden yazma yaa,1 değil 2 değil 3 değil aaaa ..

kendi sorunun, çözümün varsa yaz konuş .. benim yazdığım birşeye başkasına mualefet olma esergry

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…