-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #101.801
Aynen. 20 cc bi deliğe 20cc diğerine. Gözüne de damlattım gözü şiştiğümde. Bebiş ateşi felan oldu, onla ilgilenmekten yazamadım giremedim. Kusura bakmayın.Ben emzirmiyorum artık ama buzlukta son bi kaç paket anne sütüm kaldı biraz da 6 ayı geçti açıkçası bozulmuşmudur kullanılır mı diye düşünürken bende böyle değerlendireyim vallahi anne sütünün herseyi fayda bebislere maşallah suphanallah. Burun yıkamayı serum fizyolojik ile yapıyorsunuz dimi
Olur mu hiç çok geçmiş olsun şimdi nasıl bebis? 20 cc çok değil mi?Aynen. 20 cc bi deliğe 20cc diğerine. Gözüne de damlattım gözü şiştiğümde. Bebiş ateşi felan oldu, onla ilgilenmekten yazamadım giremedim. Kusura bakmayın.
Yumurta sarısı katı seviyoMesela ? Ben bulamıyorum ya pankek omlet cart curt bunların hepsi katı ve bizim kızın dişi yok bogazina durur herseyi pure yapıyorum çatalla ezerek sen neler verdin kahvaltıda Peynir yumurta haşlama hariç? Bir de bizim kızın yumurta sonrası rahatsızlığı oldu onu da kestim sabahları verecek nir şey bulamıyorum kahvqltida sizler neler veriyorsunuz???
Elhamdülillah şimdi iyi bu gece de rahat uyudu. Ateşim iz olmadı. Tıkanıklık açıldı.Olur mu hiç çok geçmiş olsun şimdi nasıl bebis? 20 cc çok değil mi?
Ben uşağın hastalığından telefonu elüme adam akıllı almadım bileAnam konuşmasam yazan yok perşembe den berikızzzzz bu gemiyi terkeden yine benim görünüyonuz dimi
Gitmeye calisiyorum umutluyum yaa pes edesim geliyor ama yok kimi dinlediysem teklif et vazgecme diyorEn başta benimkide yapamıyodu veriyodum yarısını çıkarıyodu yemeyi bilmiyodu şuan öğrendi normal veriyorum çıkartmıyor. Yavaş yavaş öğrenirrr üstüne gidersen bence
Aynen biz de öyleyiz. Ufacik tadiyor o kadarBizim de tadımlık hala ek gıda, az yiyip sonra ağzını kapatıyor.Süte güveniyor ama başlaması da lazım. Bu ay da sıkmadan hafif gideceğim. Sonra sıklaştıracağız artık.
Her cocuk ayni olmuyormuş basta zor geldi ama kabullendimİlk çocuğum her şeyi yiyordu, bu bucuruk daha ağzını açmasını bilmiyor. Sadece yoğurt sevdi.
Ben de çalışuyorım arada bi bakıyorıö burayadaBen uşağın hastalığından telefonu elüme adam akıllı almadım bile
Aaaa nezmandı senin doğumGünaydınlar... Nasılsınız hanımlar. 7. Aya merhaba demeye son 3 gün.☺
Ahhh zorluyolar cidden yaaa ve hiöde kolay değilmişGitmeye calisiyorum umutluyum yaa pes edesim geliyor ama yok kimi dinlediysem teklif et vazgecme diyor
Bn ayı 30 günden saydığım için 210 güne göre hesaplıyorum. Yoksa doğum 5 temmuz. Aramızda 5 gün var.Aaaa nezmandı senin doğumbenimde 2 gün kaldı 30 hazirandı
Mesleğiniz ne?Ben de çalışuyorım arada bi bakıyorıö burayadayetebildiği kadar 2 gün geçmiş
Bizim de 3 gün oldu alttan bir tanesi çıktı. Huzursuzluk, uykudan sık uyanma ve uyuyamama vardı. Bugün yanındaki de sanki çıkacak gibi yaklaşmış yüzeye.Benim tosbiğimin alt dişlerinden sağdakinin ucu çikmiş.Dün akşam uyutamayınca fark ettim. Belki de ateşi ondan çıktı, mememi emerken ondan çekip durdu. Bnde süt mü fazla geldi ya da az mı diye rahatsız oldu da çekiyor diye düşünmüştüm . Dışardan görünmüyor elle dokununca hissediliyor.
Kaç günde çıkto aceba? Derlerki yarıpta kendini gösterene kadar zor olur derler bn öyle duydum.Bizim de 3 gün oldu alttan bir tanesi çıktı. Huzursuzluk, uykudan sık uyanma ve uyuyamama vardı. Bugün yanındaki de sanki çıkacak gibi yaklaşmış yüzeye.
Yarıp büyürken mi rahatsız ediyor bu dişler yoksa ilk çıkışı mı zor sadece bilen var mı