2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Küçük su biberonu var her yemekden sonra veriyorum eline onu bitiriyo içiyo baya istiyo bende almıyorum elinden.
Yumurta peynir veriyorum geneldee ezerek sevmiyo elimde ağzına parça parça veriyorum yediriyorum öyle yiyiorre.. ama acıkcası hergünde kahvaltı veremiyorum tok oluyo yemiyo bazen

Nasıl yemek öğünlerini veriyosunuz ben ne yapıcağımı şaşırıyorum yayla çorbasını çok iştahlı yiyo biraz kıvamlı yapıp veriyorum..
dün patates kabak haşlayıp verdim
Ara öğün olarakda Elma armut kuru kayısı verdimm meyve püresi olarak
Sizin yaptığınız bebeğin sevdiği tarifler neler

https://instagram.com/ekgidagunlugumm?igshid=NTdlMDg3MTY=
Bu ve benzeri sayfalar var işime yarayan hoşuma gidenleri deniyorum.
Bnmki meyveli şeylere bayılıyor. Meyveyi çok seviyor çünkü.

Geçmiş olsun canım şifa olsun menenjit aşısı ateş yapıyor canım bizimde ilk dozda ateş yapmıştı çok şükür ikinci dozda yapmadı. İnşallah sizde de ikinci dozda yapmaz

Geçmiş olsun canım şifa olsun menenjit aşısı ateş yapıyor canım bizimde ilk dozda ateş yapmıştı çok şükür ikinci dozda yapmadı. İnşallah sizde de ikinci dozda yapmaz
İnşallah canım.
Ben daha yeni geçtim ek gıdaya yoğurdu sevdi havuca geçtik havucu sevmedi bizimki bende zorlamadım ama 3 gün verdim 1 kaşık bile zor yedi yarın yumurta sarısına geçiceZ
Bizde yeni geçtik ek gıdaya yoğurdu sevmedi yüzünü eksitiyor kafasini ceviriyor havucu yiyor bugün tatlı patates denicem

Atak zamanları gelince soluğu burada alıyorum; bakıyorum ki sayfalar hiç ilerlememis. 6.ayda uyku huyları değişen aglak bebekten de bahseden olmamış. Bu gece her uyku arasında öyle ağladı ki elim ayağım dolaştı. Uykuya aşırı tepkili. Uzun süreli uykular zaten uzuun zamandır yok. Gündüz uykuları daha iyi. Gece olunca tepkisini koyuyor hemen.

Herkes ek gıdaya geçmiş. Acele etmiyorum. Her şey çok yorucu geliyor zaten. Ya da ikinci çocuk olmasının verdiği bir rahatlık var. Mama sandalyesinde de tam oturamaz gibi geliyor. Koltukta öne egiliveriyor çünkü.

Belki de gündüz çok uyuyup sizi özlediği için gece uyanıyordur..

İnşallah canım.

Bizde yeni geçtik ek gıdaya yoğurdu sevmedi yüzünü eksitiyor kafasini ceviriyor havucu yiyor bugün tatlı patates denicem
Yumurta sarısını sevdi bugün bizimki de yumurtadan sonra kabak vericem bende bu ek gıda işi baya yorucu ben biraz pimpirikliyim boğazında falan kalır diye çok korkuyorum alerji olursa falan diye sürekli kontrol ediyorum ilk 6 ay güzeldi istediğinde emzir

1 gün var bebeklerimizin arasında, bizim gündüz uykuları max 30 dk gece şükür uyuyor gazı varsa sık uyanıyor gazını çıkarınca uyuyor belli olmuyor

Slm herkese bebeğim kanlı kaka yapti 3 gündür hafif ishal gibiydi en son kanlı gaita yapınca doktara gittik enfeksiyon değeri yüksek çıktı flagy verdi bağırsak duzenleyici ile birlikte başına gelen oldu mu hiç çok korktum gorunce

Evet fazlaca yorucu ya çatalla güzel ezilmiyo gibi mamasiyla yada suyla açmaya çalışıyorum çok başarılı olamıyorum galiba biraz zorlandim

Ayy bizde havuçla giriş yaptık 6ay olmamıza 10 gün var ama fazla istekli olunca başladım. Ama sadece istekli havucu bi sevmedi ama isteyip ağzına alıyor hep kaşığıbiberon reddinden dolayı bakıcı mamasını kaşık kaşık içirince kaşıkla bir şeyler yendiğini anladı mama sandalyesine de oturunca sofrada ne yersek istiyor uzanıp daha doğrusu havuçtan önce limonla başladık sayılır babası duramadı çocuğa limon yalattı

Evet fazlaca yorucu ya çatalla güzel ezilmiyo gibi mamasiyla yada suyla açmaya çalışıyorum çok başarılı olamıyorum galiba biraz zorlandim
Aynen dediğin gibi çatalla güzel ezilmiyor zeytinyağı koyuyorum birazcık ben, Bir gün blendar yaptım havucu onu hiç sevmedi öğürdü bende çatalla ezip vermeye devam ediyorum.

Aynen dediğin gibi çatalla güzel ezilmiyor zeytinyağı koyuyorum birazcık ben, Bir gün blendar yaptım havucu onu hiç sevmedi öğürdü bende çatalla ezip vermeye devam ediyorum.
Dün tatlı patates verdim çatalla ezip mamasiyla açtım püre yaptım dedigin gibi biraz da zeytinyagi koydum önce ögürüp kustu yarım saat sonra yedi baya da istedi. Niye ögürüyolar acaba ya patates te baya lapa oluyor halbuki havuc daha taneli kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…