2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benimki yuzustunden sırt üstü dönüyor da sırt üstünden yüz üstü donmuyor aklıma düştü de bi sorayım dedim gerci dönmeye de yeni başladı heralde anca olcak oda
Bizimkide ilk yüz üstü dönerek başlamıştı 1 2 gün sonra sırt üstünden yüz üstü dönmeye başladı merak etme senn

Selamlarrr anaaaaağğğğ kendi kendime konuşup gidiyom yaa ben
Herkes bebesinin peşinde şimdi kızı emzirip uyuttum sabaha kadar yatar insallahbiz de dün 6.ay kontrolüne gittik hersey yolunda şükür.Ersin hanım demir başlamamisti, bağırsak düzenleyici şurup kullandığı için 6.ayda başlarız demişti.Dun yeni Bi doktora gittik.O da madem kullanmadiniz 1.5 ay daha bekleyin Bi test yapalım gerek görürsek veririz dedi.haftaya da 6 .ay aşılarımiz olacak saglik ocağında.Bir tek doktora ozel menenjit aşılarını sormayı unuttum.Onu da yarın sorayım Bi.

Ben doğumdan sonra bidaha gitmedim özele hep sağlık ocağından devam ediyorum aşılarına fln, 6 ay aşılarını olduk 3 tane, 1 tanesi hepatit b sanırım yok o gelince yapıcak.. güzel geçti ama allahdan bende hiç kan ilacı vermiyorum valla sonum selamet

Geçmiş olsun canım şifa olsun Ateş yapıyormuymuş 6 ay aşıları bizimde az kaldı aşı olmamıza

Bnde hastane ye 6 aylık kontrole gittim. O da sordu demiri bana bnde vermedim dedim. O zaman verme ama 2 hafta sonra kuzu kıymaya başla dedi. Bebişnyemeye alışmış olır dedi. Kanı toparlayalım dedi. Senin demirin nasıl kansızlık felan var mı dedi bnde yok dedim. Tamm dedi. Pazartesi ya da salıda aşılarımız var. Bn 3 tane olduğunu bilmiyordum. İnşaallah güzel geçer..

Selamlarrr anaaaaağğğğ kendi kendime konuşup gidiyom yaa ben
Bnde gelip gidiyorum bakıyorum konuşan yok geri gidiyorum. Zaten de hastayım kaç gündür. Sağ olsun babamız eve getirdi hastalığı ondan bebişe geçti hepsş iyileşti elhamdülillah bnde patlak verdi onlarınkinden daha ağır şekilde. Onla uğraşıyorum bir yandan. Birde bebiş derken gğnler geçiyor anlamıyorum bile ....
Aralık bi türlü bitmemeli çdi ocsk hemen geçiveriyo

2 bacak 1 ağızdan veriyolar aşıları inşallah güzel geçer her aşı zamanı bi stres oluyo cidden allahdan yaşına kadar bidaha aşı kalmıyo aaaa kıyma yasak değilmiydi veriyomu şimdiden bende olmadı koyıyım öğünlerine

Aynen bu aralar hastalıkda zor cidden bende kafa dağıtmaya giriyorum buraya bakıyorum kimse yok yazıp gidiyorum belki birileri cvp verir de konuşuruz diye cidden büyüdükde daha da zor olmaya başladı sanki bide benimki uysaldı biraz yaramaz olmaya başladı
Amannnn hastalıklar gitsin gelmesin şu kışı atlatalım bahara gelelim valla yaa hiç sevmem kışı zaten

Cok güzel uyuyan bebeğimin bütün düzeni bozuldu artık geceleri hiç uyumuyor sürekli uyanıyor 1 haftadır o kadar yoruldum ki. Bu diş cıkarma dönemi ne kadar zormuş umarım eski düzene geri döneriz. Sizler ne durumdasınız? Diş cıkarma döneminiz başladı mı nasıl geçiyor?

Daha vermedim bnde. Doktor öyle deyince şaşırdım. Tadım aşaması zaten bitene kadar 15 gün sürer dedi 3 er günden. Sonra pirinçli yemek yaparsın kıymalı dedi. Ve hatta 2 öğün 1 ara yemek şeklinde olsun dedi. Öğlen meyveli yoğurt sabah kahvalto, akşam yemek. Düzenli olsun dedi. İlgiliydi hoşuma gitti.

Kesinlikle büyüdükçe değişiyorlar, annemdeydim annem diyor ki dünle bugün arasında bile fark var dedi. Davranışlarında. Hele de bnmki acayip düşkün bana daha doğrusu acıktığı için memeye. Acken gidersem bıralıp ortalığı birbirine katıyor.

Annemde ne güzel uyuyordu tek başına kanepe onundu. Gece 1 kez kalktu, birfe sabah kalktı emdi uyudu geri. Ama eve geldik sabaha kadar 2 saate bir uyandı. Hangi memeden emzirdiğimi unuttum. Birde hastayım ilaç alıyorum ki sorma kafam duman ama sabah oldu bir şekilde.. Sanırım yavaştan var kaşınmalar başladı..

Aaaaa iyü ben kendi kafama göre ilerliyorum biz 4,5 ayllıken tadımlara başladım bitti şuan ben öğün olarak vermeye başladım kahvaltı akşam yemeği meyve püresi şeklinde ilerliyorum şuan o nasıl isterse, mama veriyorum ben gündüz mama vermemeye çalışıyorum ek gıdayla gündüz idare ediyoruz böyleee doyduğjnh anlamıyorum ağzını kapatıyo
Bende yarım kilo kıyma alıp buzluğa atıyım küçük küçük

Aynen benim annemde diyo geçen haftaya gçre farklılaşmış diye, bana kalsa hep yanımda olduğu için ilk doğduğu gibi hissediyorum
Aynen meme verilince öyle oluyo anneden ayrılamıyo hiç ben 3.ayından beri ful mamaya döndükkk oyuzden biraz rahatımmmm ama bana düşkünde olsun istemiyo değilim

Bn her sabah emzirme gece emzirme ile geçiyor. Uyumadan önce de meme. Yine veriyordum ama yemek felan öğün olarka değildi. Pırasa felan verdin mi. Kahvaltıya her gün yumurta sarısı mı veriyorsun. Bn yumurta sarısına avakado muz peynir ekliyorum bazen de muz ywrine elma bazen peynir yumurta yapıyorum.. Sık olarak yumurta vermek istemiyorum ama ne yapcamı da şaşırıyorum.
Kıyma için ayın 15 ini bekliyorum bnde desim eşime ilikli kemik al, birde kıyma iyice çekilmiş bebek için başlayalım bakalım.

Ek gıdada suyu nasıl veriyorsun. Bn onu sormayı unuttum da. Eve gelince aklıma geldi.
Dışarda meme işi zor oluyor. Önceden biberonla veriyordum sütü şimdi onu bilr rmmeyi unutmuş kaldı ki Emziği attı. Hiç emzik kullanmıyoruz gari...

valla biz yarım saat 1 saatte hep kalkıyorız birde bu gece ateşi 38,5tu hasta olmaz inşallah

Bende 2 kere cektirdim kuzu kıymasını kabakla pişiriyorum ya da sade bir sekilde kavuruyorum ceriyorum püre haline getirmiyorum valla yiyo

Geçmiş olsun canım şifa olsun Ateş yapıyormuymuş 6 ay aşıları bizimde az kaldı aşı olmamıza
Biz 6 ay aşılarının tamamını yaptırdık ateş filan yapmadı her ihtimale karşı az carpol vermiştim. Ama 6 ay asilarindan 3 gün sonra menenjit aşısı yaptırdık o geceyi acilde geçirdik sanırım ağır geldi üst üste menenjit ikinci dozu yaptırcaz haftaya ama gözüm korkmuyor değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…