2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
İnsanın içinden neler geçiyoda ağızdan çıkmıyo

İnsanın içinden neler geçiyoda ağızdan çıkmıyo
Akşam eşim eve geldi şeflerinin doğum günüydü dün kutladılardı. Kutlamayan elemanlar varmış. Şefide bugün kutlamayanları utandırmak için kendine doğum günü pastası alıp kutlamışlar tekrar onlara da göndermişler. Eşim anlattı. Dedim bu üstlerin egosu beni bitirdi bnm müdürden sonra bu olay tuz biber oldu eşime patladım. Nasıl arkadaşlarsa daha senin çocuğuna hayırlı olsuna gelecekler ama kendi doğum gününden vazgeçmiyor.. Neymiş birde memurların sadece bir kez kutlanıyormuş şeflerin her sene kutlanıp hediyesi alınacakmış. Dedim başlarım böyle işe biz vallaha değerimizi bilmiyoruz dedim.

6.ay aşıları yapıldı bugün.biri ağızdan damla biri bacaktan.Cogu arkadaş yazmıştı hepatit b 3.doz yok diye Hemşire de öyle söyledi 1 ay içinde gelirmiş haber verecek.
Ek gida son hızla devam
Kizim yogurt sevmedi ve çok huzursuzlandi gaz yaptı sanırım.Ayni şekilde tarhana da sevmedi.en sevdiği muz ve elma oldu.Kuzu kıymasi alıp buzluğa attım minik minik.arada onu veriyorum sebze ve pirinçli.
Ozel menenjit aşılarını onceki doktor 9.ay sonrasi dedi.Yeni doktoru bu ay başlayalım dedi ama karar veremedim.

Hayırlı olsun. Bnm hepatit b 3. Dozda oldu. Ayrıca senin bebişte bnmki gibi elma ve muz hastası. Elimde görünce bilr heyecanlanıyor..

Yok başka dertleri bide aralarında öyle kurmuşlar her sene kutlucaklar memurlar 1 kereymiş olaya bak sennn bak bak hayatta uymam böyle yerlerde kılçık derler bana

Nasıl yapıyosun sebzeli prinçli değişik şeyler istiyorhm yapmak , et suyu koydum bide kapya biberden salça yaptım

Ispanaklı yaptım canım.kuzu kiymasini azıcık kavurdum şu ekleyip içine bir kaç yaprak ıspanak ve pirinç ekledim.Severek yedi.
Blend etmiyosun ozmN direk öylemi veriyosun , bende tadımları ezerek yapmıştım ama şiödi hep kıvamlı çorba yapıyorum. Ama doymuyo böyle şimdi yarın niraz prnçli vericem bakalım yicekmi

Blend etmiyosun ozmN direk öylemi veriyosun , bende tadımları ezerek yapmıştım ama şiödi hep kıvamlı çorba yapıyorum. Ama doymuyo böyle şimdi yarın niraz prnçli vericem bakalım yicekmi
pirinç olduğu için blender ile ezip veriyorum diğer türlü atiyo ağızdan.Ama dün patates ve havucu haşlayıp içine ekmek attım ezdim direk öyle yedi.

Mrb bayanlar 12 . Haftada ikili tarama testi yaptılar bana ayrıntılı ultrosindan sonra karın ağrım geçmedi sanki biraz farklı karnım davul gibi sis bu şekilde olan varmı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…