-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #101.581
Evet evet amy günün 3-4 saat kesin yerde oynuyoruz.Yere bişi serip yatırıyor musun ?
Benınkı yeni dönemeye başladı
Ama canı isterse yapıyor
Bugün hep döndü
Benu ki bugün daha aktif dönmeye başladı. Canı isterse yapıyor benceEvet evet amy günün 3-4 saat kesin yerde oynuyoruz.
Sağa sola koyduğum oyuncaklara uzanıyor ama henüz dönme gerçekleşmedi5,5 aylık neredeyse.
Bnmki dönüyor yüzü koyun yatmayı seviyo. Erken döndğ ama sadece sağ tarafına dönüyor soluna dönemiyor. O da sanırım bnden kaynaklı bn altını açınca iyice temizlemek için hep sağına çevirdim o yüzden sağına dönmek eğlenceli. Hastalanmıştı o esnada gece de dönmeyi öğrendi. Baktı sıkılınca dönüp öyle uyuyor.Kızlaaaaar hepinizin bebişleri dönüyor mu?
Her gün o gün bu gün mü diye bekliyorum
Bnde çok yaşadım geceler haram olmuştu resmen. En son dolaba kayısı atmıştım onu çıkardım haşladım blend ettim ondan 1 çay kaşığı verdim. İçine şeker felan atmadım. Az sulu komposto yapıp blend ettim yani. Güzel çözüm oldu. Birde bn bebe bisküvisi yapmıştım omun içine siyez buğday ile tam buğday unu karıştırdım o da bağırsağına fayda ediyor. Bnde kabakla feşan başladığım için o süreç çok zor geçti alışana kadar.Ek gıda ile kabızlık yaşıyoruz. Havuç, kabak, elma, brokoli sonrası şuan armuta başladık. Zeytinyağı içirdim biraz yapmıştı. Dün bugün yine yok. Öneri var mı?
Bnmde öyle. Artık süt uzun süre uyuyacak kadar doyurucu olmuyor. Eğer yoğurtlu, meyveli bişiler yerse ve erken kalmışsa günde bir kereye mahsus 1,5 saat uyuyor yok değilse 30-40 dakika yapıp iki sefer uyuyor.Gündüz uykularinin uzunlugu hala 30 ile 45 dk arası olan var mı? Haftada bir veya iki gün 1 saatten fazla uyudugu oluyor diger vakitler ve günler hep 30 40 dk da uyanıyoruz. Kalıcı oldu sanrm bizim uyku gerilemesi
Evet benim kız sırt üstünden yüz üstü dönüyor bazen döndüğünde tek kolunu kurtaramayınca basıyor çığlığıBebisleriniz nasıl dönüyor? Sırt üstünden yüz üstü dönüyorlar mi
Benim oğlan da sırt üstünden yüzüstüne tekrar sırt üstüne dönüyorBebisleriniz nasıl dönüyor? Sırt üstünden yüz üstü dönüyorlar mi
Ah canımmm ne kadar da şakacıGüzel geceler dilerim bol uykulu
Evet benim kız sırt üstünden yüz üstü dönüyor bazen döndüğünde tek kolunu kurtaramayınca basıyor çığlığı
Benimki yuzustunden sırt üstü dönüyor da sırt üstünden yüz üstü donmuyor aklıma düştü de bi sorayım dedim gerci dönmeye de yeni başladı heralde anca olcak odaBenim oğlan da sırt üstünden yüzüstüne tekrar sırt üstüne dönüyor
Döner canım bizimki de ilk dönmeye başlayınca sadece sırt üstünden yüzüstüne dönüyordu şimdi art arda dönüyor hoşlarına gidiyor . Ben destekliyordum ilk başlarda sırt üstünden yüz üstüne dönmesi öyle öyle kendi yapmaya başladı bir de dikkat çeken şeyler koyuyordum dönmesi içinBenimki yuzustunden sırt üstü dönüyor da sırt üstünden yüz üstü donmuyor aklıma düştü de bi sorayım dedim gerci dönmeye de yeni başladı heralde anca olcak oda
Hadi dedim belki bi geceliğineAh canımmm ne kadar da şakacı
Yana dönüyor dikkatini çeken şeyi almak için destekleyici tam dönüyor. Biraz daha fazla yaptırayım o aktiviteyi benDöner canım bizimki de ilk dönmeye başlayınca sadece sırt üstünden yüzüstüne dönüyordu şimdi art arda dönüyor hoşlarına gidiyor . Ben destekliyordum ilk başlarda sırt üstünden yüz üstüne dönmesi öyle öyle kendi yapmaya başladı bir de dikkat çeken şeyler koyuyordum dönmesi için