2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Herkes ek gıdaya geçmiş. Acele etmiyorum. Her şey çok yorucu geliyor zaten. Ya da ikinci çocuk olmasının verdiği bir rahatlık var. Mama sandalyesinde de tam oturamaz gibi geliyor. Koltukta öne egiliveriyor çünkü.
Bizde de kestirdi doktor ya önümüzdeki ay başlıcaz. Acele etmeyin 6 ay dolsun diyor
Geçmiş olsun canım şifa olsun 🤲🏻 menenjit aşısı ateş yapıyor canım bizimde ilk dozda ateş yapmıştı çok şükür ikinci dozda yapmadı. İnşallah sizde de ikinci dozda yapmaz
Size ikinci aşı yine b grubu yapıldı dimi ben busefer a grubu yapılacak sandım yine ilk aşının ikinci dozuymus bugün yaptırdık inşallah ateş çıkmaz calpol verdim biraz bakalım

Bizde de kestirdi doktor ya önümüzdeki ay başlıcaz. Acele etmeyin 6 ay dolsun diyor

Size ikinci aşı yine b grubu yapıldı dimi ben busefer a grubu yapılacak sandım yine ilk aşının ikinci dozuymus bugün yaptırdık inşallah ateş çıkmaz calpol verdim biraz bakalım
Geçmiş olsun şifa olsun inşallah bebişimize🤲🏻 İlk dozların devamıydı bizimde canım ateş yapmamıştı ilk önce orda verdiler ateş düşürücü sonra 4 saat sonra tekrar ver demişti doktorumuz ateş çıkarsa yine verirsin demişti çok şükür çıkmamıştı.

Dün tatlı patates verdim çatalla ezip mamasiyla açtım püre yaptım dedigin gibi biraz da zeytinyagi koydum önce ögürüp kustu yarım saat sonra yedi baya da istedi. Niye ögürüyolar acaba ya patates te baya lapa oluyor halbuki havuc daha taneli kalıyor
Yarın kabak denicem bende bakalım sevcek mi, henüz hiç karışım yapmadım, kontrole gidince bakalım ne dicek doktorumuz . şimdilik tadım demişti bende hiç karıştırmadım yemek istemediğinde de zorlamıyorum bırakıyorum

Çorba, yoğurt, yumurtalı kahvaltı başladı. Ama hiç iştahlı yemiyor. İki kaşıktan sonra ağzını kitliyor 😒

Pes etmek yok şimdi olmazsa ileride adapte olamaz yemeklere.
Doktorlara kalsa ağırlık anne sütü diyor ama bu şekilde de ileride ek gıdayı istemiyorlar.
Memeye güveniyor benimki. Gece de hep emmeye uyanıyor zaten.
Ben de gündüz meme vermeden acıkmasını bekliyorum ki biraz yedirebileyim..

Biz de haftaya 6 aylık olacağız. 3 günlük tadımlar devam ediyor Dr önerisiyle. Zeytinyağlı avokado tattık bugün. 6. Ayda da tadıma devam mı ederiz yoksa artırır mı bakacağız.

Bizde aşılarımızı olduk bugün 3 doz. Tadımlar devam ama her zaman aynı olmuyor. Hala memeye çok düşkünüz..

Çorba, yoğurt, yumurtalı kahvaltı başladı. Ama hiç iştahlı yemiyor. İki kaşıktan sonra ağzını kitliyor 😒

Pes etmek yok şimdi olmazsa ileride adapte olamaz yemeklere.
Doktorlara kalsa ağırlık anne sütü diyor ama bu şekilde de ileride ek gıdayı istemiyorlar.
Memeye güveniyor benimki. Gece de hep emmeye uyanıyor zaten.
Ben de gündüz meme vermeden acıkmasını bekliyorum ki biraz yedirebileyim..
Kesinlikle
Memeye güvenen çocuk yemek yemiyor

Geçmiş olsun şifa olsun inşallah bebişimize🤲🏻 İlk dozların devamıydı bizimde canım ateş yapmamıştı ilk önce orda verdiler ateş düşürücü sonra 4 saat sonra tekrar ver demişti doktorumuz ateş çıkarsa yine verirsin demişti çok şükür çıkmamıştı.
Bende eve gelince bi verdim tekrar gerek olmadı şükür sanırım bizde de ateş olmucak ama huysuzluk var biraz bide iğne olan bacağı aciyor galiba dokununca ağlıyor biraz yanar demişti doktorda.
Yarın kabak denicem bende bakalım sevcek mi, henüz hiç karışım yapmadım, kontrole gidince bakalım ne dicek doktorumuz . şimdilik tadım demişti bende hiç karıştırmadım yemek istemediğinde de zorlamıyorum bırakıyorum
İnşallah sever kabagi 😍 bende en azından 3 farklı tadım yapmış oldum önümüzdeki ay onlari es geçerek devam ederim artık 🤭

Gıcık müdürüm aradı az önce hayırlı olsun der önce daha hayırlı olsun bile demedi arıyor ki hocam başlayacak mısınız 2. Dönem. Bende başlamıyorum dedim. Tamm dedi kapattı. (içimden başlamıyorum ülen var mı bi diyeceğin felan deyip sayıp söyleyesim geldi ama öle dümdük diyemedim 😂) buraya deyim de içim ferahlasın bari. 😂

Ocakta düdüklü son dakikalarını geçirirken kucakta bebe memeyle uyıya kalmışken ne yapsın bu kadın...😔 Bugün bebiş durumu değil de öyle sohbet amaçlı yazmak istedim..

X