2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
benim sütüm yeterli değil malesef ve çok.agliyo acikinca aptamil.mama.aldik mümkün değil bir damlasını kendi istegiyle yutmadi kaşıkla bı kaç damla verdim o kadar. onda da öğürdu. hipp in kaşık mamasını aldimn 4+ olan kriz anında onu yapıyorum iki günde bir bazen her gün çok küçük bı ölçekte. ve bugün yoğurt verdim artik ufaktan tadimlamaya ve ek gıdaya geçiyorum

Kizlar breezede pijamalarda beden bulursaniz guzel indirim var 4 adet pijama soyledim ikisininde kumasi guzel mevsimlikti 45-75 tl arasi guzel pijamalar var

Hic bir sekildw korunmadan hamile kalmiyo4 musun? Geri cekilmeyse eger o riskli oluyor. Doktordan bilgi alabilirsin evet.
Canım ben yeni evliyim 4 yıldır. Hani ben art arda 2 çocuk istemiştim diye korunmadım.
Ama şimdi korunmam lazım.
İstemiyorum şimdi. Evim çok küçük. Büyük kızım bebeği istemiyor huysuz oldu.
O zaman ben kendi kadın doktoruma gideyim

Doğum kontrll hapı içersin o hap 1 aylık hergün içiyosun olmaması için, hastalandığında ara veriyosun ..
geri çekilme olayı biraz riskli kaça bilir .
Yada prezervatif kullanıcaksınız yani bunun gibi korunmalar var , ama sanırım en etkili ilaç gibi
Teşekkür ederim canım.
Yanlış anlaşılma olmasın benim almancam iyi değil. Kendimi iyi ifade edemem diye burda size sordum.
Eşimle konuştum o benimle gelecek doktora. İlaç kullanırım

Ben de zor olsa da kabullendim.
Ama hiç almayan bebekler varmış. Mecbur veriliyor o zaman tabii. Zaten ben belki 1 yasına gelınce mamayı da keserım eger alerji biterse

Alerji mamasına para veren arkadaş
Sorunu çözdün mu ?
Aldigimiz alerji mamasi 370tlden 520 tlye cikmis. Bu hafta kendi doktoruna goturebildim eve doner donmez.cogu tadimlari bitirdik sayilir Uc ogun gidaya baslatti. Bu hafta keci peyniri denicez.alerji durumuna bakmak icin. Diger haftada yumurta sarisi.
1 ogunde meyve, digerinde sebze ,yatmadanda hip 5 tahilli/yulafli kasik mamasini onerdi gece ogunu de o. Rapor olayini sormayi unuttum doktora. O kadar soru vardi ki onu unuttum. Yarin yazicam doktoruna , mama zammi inanilir gibi degil ...

2 haftaya yakindir süt ve sut ürünü kullanmamaya dikkat ediyrm. Bebegimde mukuslu kaka ve kusma işi nerdeyse bitti denilecek kadar az.

Kusma ya reflüden ya hassasiyetten diyrdum. Süt ürünlerine hassasiyettenmiş.

Aldigimiz alerji mamasi 370tlden 520 tlye cikmis. Bu hafta kendi doktoruna goturebildim eve doner donmez.cogu tadimlari bitirdik sayilir Uc ogun gidaya baslatti. Bu hafta keci peyniri denicez.alerji durumuna bakmak icin. Diger haftada yumurta sarisi.
1 ogunde meyve, digerinde sebze ,yatmadanda hip 5 tahilli/yulafli kasik mamasini onerdi gece ogunu de o. Rapor olayini sormayi unuttum doktora. O kadar soru vardi ki onu unuttum. Yarin yazicam doktoruna , mama zammi inanilir gibi degil ...
Yuh diyorum gercekten
Şaka gibi fiyat.
Rapor en önemlisi ama onu neden unuttun ki?

X