2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bilgiler için çok sağolasın gerçekten😊 Bu belirtilerin çoğu bizde de vardı, en son mukuslu kaka durumu aşırı yoğunlaşınca test yaptırdık orda durum netleşti. İnşallah aptamilin bu alerji maması şifa olur yavrularımıza🙏
Geçmiş olsun..bende 2 aydır aptamilin alerji mamasını içiriyorim..çok pis kokuyor içine soğuksıkım dut pekmezi yada vanilin surubu dök dedi. Neyse işte bu durum benim canımı çok sıkılordu doktorla görüştüm evovilia Rp diye alerji masada varmış onu bugün eczaneden aldım denedim..pekmezsiz içtiler..bumama daha az kokuyor..neden bu zamana kadar bakmadım diye üzüldüm..en azından pekmez içmezlerdi diye..doktorla görüştüm gel raporla değiştirelim dedi..bence siz de bi araştırın 😊

Kız bende kan ilacını bi bırakalım da deneyelim şu kakayo dedim ..hep yaşildi..simdi kahveye döndü eskisi kadar yeşil değil..bide diyeti açtık ya kaka yeşil olunca kan vs. Görülmüyor o yüzden rengi açılacak mı diye deniyorim
Demir kullanmıyorum ben

En normali sarı olanmıs
Ama alerji mamaları yeşil yapıyor kakayı

Hanımlar ,
Bu dolap uygulamasında ihraacat fazlası ürün satışı yapan sayfalar biliyor musunuz? Artık mağazalardan çocuğa kıyafet almak hayal oldu bu pahalılıkta.

Kız bende kan ilacını bi bırakalım da deneyelim şu kakayo dedim ..hep yaşildi..simdi kahveye döndü eskisi kadar yeşil değil..bide diyeti açtık ya kaka yeşil olunca kan vs. Görülmüyor o yüzden rengi açılacak mı diye deniyorim
Sen şimdi diyeti açıyorsun ya eğer kan gelirse mi geri bırakıyorsun açmayı yoksa mukuslu falan da olursa bırakıyor musun

Kızlar ya demir ilacı olarak sağlık ocağı vagaferon verdi çocuk doktorunu aradım sordum verebilirsin dedi ama içeriğine baktım paraben var bunda da. Temiz içerikli demir ilacı kullanan var mı ? Varsa ismi ne ?

Amin sağol canım senin bebişine de sağlıklar ve tatlı uykular diliyoruz 💝 Ben mama sandalyesi olarak kiwi koalayı aldım memnunum önce yatar poziyonda sonra da oturur poziyonda kullanmaya başladım oyuncak koyuyorum orada oynuyor tadımlarını orada yapıyor etrafı yumuşak olduğu için ve 25kg kadar taşıyabildiği için bunu seçtim benzer tarzda chicconun ve pierre cardinin de var
Sagol canim cevap icin kiwi modelini alicak gibiyim begendim ben de.
Günaydın, diş çıkaran var mı :KK53:
Bizimki 2 hafta once alttan iki diş cikardi ayni anda. Ates falan olmadi ama cok huysuzdu o disler cikana kadar.
Geçmiş olsun..bende 2 aydır aptamilin alerji mamasını içiriyorim..çok pis kokuyor içine soğuksıkım dut pekmezi yada vanilin surubu dök dedi. Neyse işte bu durum benim canımı çok sıkılordu doktorla görüştüm evovilia Rp diye alerji masada varmış onu bugün eczaneden aldım denedim..pekmezsiz içtiler..bumama daha az kokuyor..neden bu zamana kadar bakmadım diye üzüldüm..en azından pekmez içmezlerdi diye..doktorla görüştüm gel raporla değiştirelim dedi..bence siz de bi araştırın 😊
Merhaba. Evolvia rp mamayi yaklasik uc aydir kullaniyorum. Baska mamaya gecince bebegim pisik oluyor baya agir bir piisik gecmesi on gunu buluyor o yaralarin. Ozel klinikte bir doktora gidiyoruz. Bu mama rapor olayindan bahsetmedi, bir kutu mama 5 gun zor dayaniyor. Mamada 370 tl. Nasil rapor cikartabilirim acaba yardimci olur musunz?

Bizimki 2 hafta once alttan iki diş cikardi ayni anda. Ates falan olmadi ama cok huysuzdu o disler cikana kadar.

Merhaba. Evolvia rp mamayi yaklasik uc aydir kullaniyorum. Baska mamaya gecince bebegim pisik oluyor baya agir bir piisik gecmesi on gunu buluyor o yaralarin. Ozel klinikte bir doktora gidiyoruz. Bu mama rapor olayindan bahsetmedi, bir kutu mama 5 gun zor dayaniyor. Mamada 370 tl. Nasil rapor cikartabilirim acaba yardimci olur musunz?
Ben özel hastaneye gittim derdimi anlattım ve rapor istediğini soyledım.
1 saat içinde çıkarıldı

Benim oğlumda 3 gündür çok huysuz gazı var sandım çıkarıyor kakasını yapıyor ama yine aynı sürekli kucak istiyor, acaba dedim diş mi çıkarıyor ama baktım beyazlık falan yok ateşi de yok, sizde de ateş olmamış beyaz gibi görüntü oluştuğunda mı huysuzlandı ne yapacağımı bilemedim sessiz sakin çocuk gitti sürekli mızmızlanıyor gece de aynı şekilde kucağımdan indiği an ağlıyor

Kızlar ya demir ilacı olarak sağlık ocağı vagaferon verdi çocuk doktorunu aradım sordum verebilirsin dedi ama içeriğine baktım paraben var bunda da. Temiz içerikli demir ilacı kullanan var mı ? Varsa ismi ne ?
Biz bunu kullanıyoruz

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    96 KB · Görüntüleme: 61
X