2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Vallahi güzel çözüm bulmuşsun canım. Çok geçmiş olsun. Benim oğlan büyük öyle desem olsun bulassin bir şey olmaz der. Mecbur kardeşini hasta edeceksin yaklaşma diyorum. Bebekler hasta olunca surekli ağlar diyorum. Biraz duruyor sonr a yine yaklaşıyor.

Xenimkiler tek bi kere kalkıyorlar..sabahda 7,8 arası uyanılorlar ..
Canım benimki de hiç kalkamiyirdu önceden şimdi bir kere kalkmaya başladı. Ama bence kilo alımı iyi. Hatta ASM deki hemsire çok uyuyan iyi kilo alır dedi. En son 23 Ekim de gitmiştik ASM ye 6200 şu kilosu.

Benimki 940 gram doğdu. Kuvezde gaviscon kullanılıyordu reflusu için taburculuktan sonra kesti doktor. Bebeğim üniversite hastanesinde kaldı kuvezde. Şuan hem o hastaneden takipli hemde oradaki doktorunun özel muayenesine gidiyor mamayi doktor söyledi üniversite hastanesinden de raporu çıkarttık reflu için tekrar ilaca başlamadı şuan bebelac antireflu mama koyulastiricisini kullanıyoruz özel mamanin içine yarım olcek katıyorum

Benimkiler işte raporlu mama aldık..mamanın içine doktor dut pekmezi kat dedi.çünkü kötü kokusu yüzünden izliyorlardı..20 gün içinde alışır dedi.ve alıştılar.annemğil geldiler bize..sürekli o istemese de bi annem besliyor bi ben besliyorum ikizlere 3 kişi birden bakınca.bide alerjimiz var bizim diyet yapınca kakaları düzeldi.cırt cırt işiyorlardı..artık 1 kere katı yapınca kilo almaya başladılar..bizim hala dişler yok..erken doğdular ..bizim mamayı ümminoloji bölümü raporları.eğer kanında alerjivarsa çocukdoktorlarıda rapor verebiliyor

Ben kızım hasta olursun okula gidemezsin deyince benimki yaklaşmıyor..

Canım benimki de hiç kalkamiyirdu önceden şimdi bir kere kalkmaya başladı. Ama bence kilo alımı iyi. Hatta ASM deki hemsire çok uyuyan iyi kilo alır dedi. En son 23 Ekim de gitmiştik ASM ye 6200 şu kilosu.
Senle aramızda 5 gün doğumda ..benimkilerde 15 gün önce 6280Gr 6580 Gr geldiler.tabi 15 gün geçti bide benimkiler 2250 2400 ve Gr doğdular.daha çocuk doktoruna kontrole gitmedim.6 aylık olsunlar gideceğim.

Her seferinde dut pekmezi fazla olmaz mi?
1 çay kaşığı ile olacak iş değil cunku.hem öyle bılr olsa 7 öğün alsa günde 7 tatlı kaşığı pekmez yemiş oluyor.
Kaldı ki 1 çay kaşığı hicbir ise yaramıyor.

Alerji sayfasına yazmıştım orada kadının bir her öğüne 30 cc koyuyorum yazmış.
Fecı bisi bu

30 cc pekmez mi koyuyor

Valla canım benimkilere 1 çay kasığı dedi fakat ben kasığın ucuyla yavas yavas azalttım...kiii zaten benimkiler günde 3 kere falan mama içiyor..gecede emiyorlar..süğoyorim sütümü sürekli..diyelim ki mecbur kalınca insan öyle bir veriyorki ilk zamanlar hiç mama içmeyence çocuğun ağlayonca..doktorlar zararlı olsa söylemez . Hani vanilya surubuda dedi mesela benimkiler onu içmedi

Hayırlı akşamlar hanımlar. Uuzn süre yazamadım. Türkiyede her zaman internetim yok idi. Yeni geldim almanyaya çocuklarım çok hasta oldu. Günlerce ateşleri düşmedi. İlaç ile 38.50 iidi hep. 40 lara çıkıyordu. Şimdi aşırı oksürük ve iştahsızlık var. Okuyamadım neler yazdınız nasılsınız insan buraya alışıyor ve özlüyor.
Bu arada türkiyede herşey yolunda gitti elhamduliilah. Annem ben orda iken iyi oldu eskiye göre ama ben gelince yapayalnız kaldı yine. Rabbim oradaki abilerime ve ablalalrıma merhamet versin. Biri alır inşallah yanına.

İnşallah canım tek yaşamak çok zor herkes cidden evlat olamıyo bi sen varmışsın sende uzaksın sağlık kuvvet versin anneene
Bebeklerede geçmiş olsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…