- 9 Temmuz 2021
- 11.407
- 24.259
- Konu Sahibi yoncambenim
- #101.021
Yok gözükmedi daha bi huysuzluk varda neyden bilmiyorumMaşaallah dişler daha gözükmedi değil mi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok gözükmedi daha bi huysuzluk varda neyden bilmiyorumMaşaallah dişler daha gözükmedi değil mi.
Hiç içmeyince mecbur tabııValla canım benimkilere 1 çay kasığı dedi fakat ben kasığın ucuyla yavas yavas azalttım...kiii zaten benimkiler günde 3 kere falan mama içiyor..gecede emiyorlar..süğoyorim sütümü sürekli..diyelim ki mecbur kalınca insan öyle bir veriyorki ilk zamanlar hiç mama içmeyence çocuğun ağlayonca..doktorlar zararlı olsa söylemez . Hani vanilya surubuda dedi mesela benimkiler onu içmedi
Biz kullanıyoruz, baya faydasını gördüm önden iki dişi çıktı, kaşıntısına da iyi geliyor... Kullanmadığımda eli sürekli ağzındaTetagil diş granülü kullanan varmı kızlar
Biz sütüm varken daha çok kilo alsın diye mamaya başladık...(Doktor önerisiyle) Çocuk gene kilo almıyor boşuna sütüm azaldı Artık memeyi de zar zor emzirtiyorum biberon istiyor...Valla canım benimkilere 1 çay kasığı dedi fakat ben kasığın ucuyla yavas yavas azalttım...kiii zaten benimkiler günde 3 kere falan mama içiyor..gecede emiyorlar..süğoyorim sütümü sürekli..diyelim ki mecbur kalınca insan öyle bir veriyorki ilk zamanlar hiç mama içmeyence çocuğun ağlayonca..doktorlar zararlı olsa söylemez . Hani vanilya surubuda dedi mesela benimkiler onu içmedi
Selamlar millet . Biz Tazmanya canavarı gibi olduk iyice abuu diyip tükürüyoruz sürekli uykuda bile yapıyor Malum dişler çıkınca biberon reddi olmuştu doktorumuz 5tahıllı mamalar falan var onu anne sütü ile muhallebi kıvamına getirip verebilir bakıcı sen yokken dedi. Kullanan var mı? Hipp in var sanırım
Ne salgını? Kızının neyi var ?Hanımlar almanyada salgın var. Yeni bir hastalık. Biz ailecek çok kötüyüz sabah kızımı hastanede yatıracağız.dikkat edin. Maf ediyor insanı. Özellikle küçük çocukları.
Bana da erken geldi ama bilemedim bakıcımız mamayı kaşık kaşık içirdim bugün dedi olmadı öyle devam ederizOğluma kullanıyordum hipp kaşık mamalarını ek gıda döneminde.
Sabah kahvaltısına karıştırdım. Akşam da uyumadan önce yedirirdim tok tutsun diye.
Oğlum elmalı yulaflı olanı daha çok severdi.
Erken değil miymiş kaşık maması için?
Geçen ebebekte alsam mı daha erken mi deyip bıraktım.
Genelde 6 aydan sonra başlanıyor. Anne sütüyle daha hafif olabilir tabi bilemedim..
Bir bebek biberonu bile reddediyorsa insanın eli kolu bağlanıyor
Ne salgını Çok geçmiş olsunHanımlar almanyada salgın var. Yeni bir hastalık. Biz ailecek çok kötüyüz sabah kızımı hastanede yatıracağız.dikkat edin. Maf ediyor insanı. Özellikle küçük çocukları.
Baby me nin bebek leke çıkarıcısı var sprey şeklinde ben ondan sıkıyorum çıkarıyorBana da erken geldi ama bilemedim bakıcımız mamayı kaşık kaşık içirdim bugün dedi olmadı öyle devam ederiz
Ne salgını Çok geçmiş olsun
Kıyafetlerdeki sarı kaka lekesini nasıl çıkarıcaz Bebek deterjanı çıkarmıyor kullandığınız bi şey var mı
Dalan zeytinyağlı matik sabun tertemiz yapıyorBana da erken geldi ama bilemedim bakıcımız mamayı kaşık kaşık içirdim bugün dedi olmadı öyle devam ederiz
Kıyafetlerdeki sarı kaka lekesini nasıl çıkarıcaz Bebek deterjanı çıkarmıyor kullandığınız bi şey var mı
Allah allah cok gecmis olsun ne salginiymiş ki o?Hanımlar almanyada salgın var. Yeni bir hastalık. Biz ailecek çok kötüyüz sabah kızımı hastanede yatıracağız.dikkat edin. Maf ediyor insanı. Özellikle küçük çocukları.
Hanımlar almanyada salgın var. Yeni bir hastalık. Biz ailecek çok kötüyüz sabah kızımı hastanede yatıracağız.dikkat edin. Maf ediyor insanı. Özellikle küçük çocukları.
Bana da erken geldi ama bilemedim bakıcımız mamayı kaşık kaşık içirdim bugün dedi olmadı öyle devam ederiz
Konuştuğum herkes kelimesi kelimesine aynı seyleri söylüyor.Rsv virüsü mü?
Bu sene kimse iyileşemiyor. Çok tuhaf bir durum var ortada. 6 aydan küçük bebekleri çok etkiliyormuş.
Kiminle konuşsam çocuk bir aydır hasta diyor.
Oğlum birinci sınıfa gidiyor. Aynı şekilde geniz tıkanıklığı bitmiyor. Sürekli tıkanıyor burnu. Geçen hafta öksürük ve boğaz için antibiyotik içti ama bana mısın demedi. Kurumuyor nedense salgı. Takviye yapıyoruz boyuna.
Grip dediğin bir haftada azalıp biterdi. Hava verince biraz rahat uyuyor.
Eşimin hiç bilmem hastalıktan yattığını hep ayakta geçirirdi. Halsiz tıkalı dolaşıyor.
Korkuyordum bebeğe de bulaştıracak diye. Sık emzirmeye uğraşıyorum. Bugün biraz geniz akıntısı oldu. Eyvah dedim. İnşallah devam etmez
Evet. Geceleri inanılmaz huy değişiyorlar.Sevgili anneler size bişey danışmak istiyorum kızım 4 aylık oldu şimdiye kadar gece 3-4 saatte bir mıkırdanarak kalkan çocuk 4-5 gündür saat başı yarım saatte bir ağlayarak kalkıyor ve sürekli memede durmak istiyor emzik emen bebek emzik almamaya başladı aç olduğunu düşünmüyorum sütüm var diş desen görünürde bişey yok bu 4. Ay atağı olabilirmi diye düşünüyorum siz böyle bir durum yaşadınızmı? Uykusuzluktan tansiyonum yükseldi çok zorlandım
Darısı benim başıma ne diyeyim gerçek çok şaşkınım ilk oğlumda hiç böyle şeyler yaşamadım kızımda sessiz uykusu düzenli derken gece uyku terörü estiriyor evde bi sıkıntısı varda benmi bilemiyorum diye endişeliyim cevap verdiğiniz için teşekkür ediyorumEvet. Geceleri inanılmaz huy değişiyorlar.
Ama uyutmak adına daha önce yapmadığı şeyleri yapmamanızı önerirm ki alışkanlık olarak kalmasın. Benim gözlemim bu 4. Ay atağı çok kritik
Ummadık alışkanlıklar ediniyor. O yüzden eski yönteminiz neyse devam etmeye çalısın. Uyanır konusmak ister oynamak ister sakın konusmayın geri uyutun.
Bizim daha yeni bitti sayılır ama ömrümden ömür gitti. Stres ve uykusuzluktan.
Ama geçiyor bir sekilde