2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bizim de çok zordu. Zaten sinirlerim bozuldu uykusuzluktan ve yanıma alıyordum uyuduğu gibi koyuyordum yatağına. Diğer türlü saat başı kalk uyan insan delirecek gibi oluyor. Yani değiştirmiştim rutini.

Geçer gibi oldu ama kilo alımı durunca gece emme zamanı arttı. 3 saatte bir kalkıyoruz şimdi.

Şimdi de alışkanlık gibi yapıp uyanır ve uyumazsa yine ne yapacağım onu düşünüyorum. Sizde gece beslenmesi nasıl? Ve uyku arası geçişleri sessizce yapabiliyor mu?

Duruma göre değişiyor bazen yanıma almadan başa çıkamıyorum çok çabalıyor elleriyle kollarıyla. Uykusu iyice açılmasın diye yanıma alıp bir sonraki beslenmede yerine koyuyorum. Ama o uyanıp agulama dönemi bitti. Çoktandır yapmıyor.
Gece uyksuuna geçtikten sonra
12/1 arası ilk beslenme
2bucuk /3 bucuk 2. Beslenme
6/6bucuk son beslenmesi oluyor

Bizim hep 2 saatte birdi
Bu son 2.3. Beslenme arasını 3 saate çıkardı

Biz 2 haftadır iyi değiliz. Küçük kzıım maf oldu

Hoşgeldin 4 ay

Merhaba kizlar. Hepimizin bebislerine saglik ve uyku diliyorum en cok .

5.ayi doldurduk gecen hafta. Alttan iki diş cikardik. Ve gecen hafta kabak,patates,havuc seklinde tadimlara basladik.
Alerji mamasi ve normal mama donusumlu veriyorum. Normal mamayi surekli verince gecmeyen agir pisik oluyor her defasinda. Anne sutunu de reddetti. Artik sagsamda 30cc bile gelmiyor. Takviye damla , bira mayasi hapi da ise yaramadi. Cunku asla emmek istemiyor haftalardir.
Hala mama sandalyesi de almadim. Kullanan ya da onerisi olan var midir mama sandalyesi? Herkese kolayliklar diliyorum.

Mustelanın egzamalı ciltler için olan vücut nemlendiricisi alın günde 2 kere vacudu nemlendirin.bizdede egzama vardı bebekte..çok şükür geçti..sürekli nemlendirilorum

Canım alerjisi varsa belkide gece huzursuzluğu ondan..çünkü doktor bize özellikle huzursuz mi diye soruyor devamlı

Kızamık kızamıkçık aşısını 9. Aya almışlar maalesef
Aaaaa bilmiyodum hiççç bende en azından 6 ay aşısı z oluruz diyodum
3K aşısı normalde 12. Ayda yapılıyor bizim sağlıkocagi 9.ayda ön doz yapılabiliyor fakat bu isteğe bağlı oluyor genelde bunu doktorunuzla görüşün yapılsın derse 9.ayda birde 12.ayda yapcaz aşıyı dedi doktorumuzda 9.aya gerek yok 12.ci ayda olacak dedi yani biz 9.ayda yaptirmicaz 3K aşısını

Amin sağol canım senin bebişine de sağlıklar ve tatlı uykular diliyoruz Ben mama sandalyesi olarak kiwi koalayı aldım memnunum önce yatar poziyonda sonra da oturur poziyonda kullanmaya başladım oyuncak koyuyorum orada oynuyor tadımlarını orada yapıyor etrafı yumuşak olduğu için ve 25kg kadar taşıyabildiği için bunu seçtim benzer tarzda chicconun ve pierre cardinin de var

Bizim doktorumuzda kızamık kızamıkçık vakalarının suriyelilerin gelişiyle arttığını hele evde bide okula giden çocuk varsa kesinlikle 9. ayda yapılması gerektiğini söyledi o yüzden ben yaptıracağım

Bizimki tek çocuk. Evde okula giden başka yok. Belki oyuzden bizim doktor gerek duymadı 1 yaşı bekletti. Birde menenjitlere başladık çok zorluyor menenjit aşısı olduğu gün

Bizimki tek çocuk. Evde okula giden başka yok. Belki oyuzden bizim doktor gerek duymadı 1 yaşı bekletti. Birde menenjitlere başladık çok zorluyor menenjit aşısı olduğu gün
Belkide ondan gerek görmemiştir. Bizde başladık menenjitlere bexoro çok ateş yaptı nimenrix daha hafif dediler ama inşallah öyledir

Bu tam benim sorum günlerdir elinde oyuncak olduk meme dışında uyumuyor ve asla susmuyor bağıra bağıra ağlamaları var, damaklarına bakıyorum birşey yok gaz desen oda bitti gibi kulak ağrısı falanda değil çook uykusu var ama uyumamak için direniyor bizde ne yapacağımızı şaşırdık. Korkum memeye alışırsa ocakta işe başlayacam ne yapacaz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…