2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben alerji doktoruna daha gitmedim. Kendi kendime hareket ediyorum kısacası.
Çocuk hastalıklarına gittim anlattım alerji olabilir diyet yap dedi o kadar . Ben mama raporu icin doktora gittim. Pazartesi cocuk doktoruna gidicem ve ordan da alerji bölümüne alıcam işte randevu
Merhaba canım araştırma yaparken senin yorumuna denk geldim alerji maması için rapor alabildin mi acaba? Bizde de alerji çıktı nasıl rapor almam gerekiyor onu bilemedim

Merhaba canım araştırma yaparken senin yorumuna denk geldim alerji maması için rapor alabildin mi acaba? Bizde de alerji çıktı nasıl rapor almam gerekiyor onu bilemedim
Özel hastaneye gittim
Çocuk hastalıkları doktoruna anlattım ve rapor istediğini soyledım
Çıkarttı

Test hicbir düşey yapılmadı
Çıkmıyor cunku testlerde

Hanımlar hatırlarsınız kızım prematüre olarak doğdu, hem emiyor hem mama yiyor iştahlıda bir bebek yiyor yani ama kiloya gelince cıkss neresine yiyor anlamıyorum. Boyu uzun çorapları bile 8 9 aylık kıyafetleri 9-12 ay anca boydan oluyor.. Kilo alması için fantomalt gibi özel mamalar ve balık yağı kullanıyorum.. 30 mayıs doğumlu ama 17 temmuz olarak düşünebilirsiniz... 5300 gram sizlerde durumlar nasıl? Sizin boy kilo durumlarınız nasıl?

Hanımlar hatırlarsınız kızım prematüre olarak doğdu, hem emiyor hem mama yiyor iştahlıda bir bebek yiyor yani ama kiloya gelince cıkss neresine yiyor anlamıyorum. Boyu uzun çorapları bile 8 9 aylık kıyafetleri 9-12 ay anca boydan oluyor.. Kilo alması için fantomalt gibi özel mamalar ve balık yağı kullanıyorum.. 30 mayıs doğumlu ama 17 temmuz olarak düşünebilirsiniz... 5300 gram sizlerde durumlar nasıl? Sizin boy kilo durumlarınız nasıl?
Bence kıyas yanlış. Aynı gün aynı kiloda doğmuş olanlarla olabilir belki: p

Benim kızım da prematüre. Şuan 5500 kilosu. Başta istahliydi sonra refluden kaynaklı beslenme sıkıntısı yasadik doktor özel mama yazdı smilac birde infatrini ikisini de denedik smilac baya kusma yaptı infatrini için rapor cikarttirdik şuan özel mamayla besleniyor 10 günde 400 gram aldı

Nasıl kız gece 3 kere mama mı içiyor..ben emziriyorum azıcık emiyorlar sonra sabah 7 ye kadar uyuyorlar

Maşallah :nazar:
Benimki akşam mama içiyor. Ama gece acıkınca mutlaka uyanıp emiyor. Devamında da 2 saatte bir emmek için uyanıyor.

Öyleki yenidoğan bebekken saat kursam bu şekilde yapamazdım herhalde 🙄

Özel hastaneye gittim
Çocuk hastalıkları doktoruna anlattım ve rapor istediğini soyledım
Çıkarttı

Test hicbir düşey yapılmadı
Çıkmıyor cunku testlerde
Tamamdır ayy çok teşekkür ederim inşallah biz de raporu alabiliriz çünkü çok pahalı alerji mamaları gerçekten, aptamil pregomin syneo ya başladık bakalım hayırlısı

Tamamdır ayy çok teşekkür ederim inşallah biz de raporu alabiliriz çünkü çok pahalı alerji mamaları gerçekten, aptamil pregomin syneo ya başladık bakalım hayırlısı
Rica ederim. Abartın biraz doktora
Ben de onu kullanıyorum kilosuna gore veriyorlar
Bize aylık 9 kutu yazdı kiloyu biraz yüksek gösterdi. Her kiloya 1 kutu veriliyormuş.

Kulak arksı kabuk
Kafada geçmeyen konak
Kanlı mukuslu kaka
Karın guruldaması
Makat çevresi pişik
Kusma
Meme reddi

Hepsi bizde vardı

Bence kıyas yanlış. Aynı gün aynı kiloda doğmuş olanlarla olabilir belki: p
1700 gram dogdu :KK43:( sanırım o sekilde bulamam...
Benim kızım da prematüre. Şuan 5500 kilosu. Başta istahliydi sonra refluden kaynaklı beslenme sıkıntısı yasadik doktor özel mama yazdı smilac birde infatrini ikisini de denedik smilac baya kusma yaptı infatrini için rapor cikarttirdik şuan özel mamayla besleniyor 10 günde 400 gram aldı
Benim kızımda da reflü var canım, çooook kustu antepsin kullandık şuan azaldı... Özel mamayı biz yazamıyoruz dedi en son, sen kime yazdırdın kime muayene oldun? Benim kızım 1 ay da 200 300 gram almış :KK43:(

Bemim bebegim 17 temmuz dogumlu. 40+0 tam zamaninda dogdu ama benim bebekle kıyaslaman mantikli olmaz heralde bilemedim. Yine de merak ediyorsan 10 gün once 6150 gramdi. Simdi ne kadardir blmiyrm.

Rica ederim. Abartın biraz doktora
Ben de onu kullanıyorum kilosuna gore veriyorlar
Bize aylık 9 kutu yazdı kiloyu biraz yüksek gösterdi. Her kiloya 1 kutu veriliyormuş.

Kulak arksı kabuk
Kafada geçmeyen konak
Kanlı mukuslu kaka
Karın guruldaması
Makat çevresi pişik
Kusma
Meme reddi

Hepsi bizde vardı
Bilgiler için çok sağolasın gerçekten😊 Bu belirtilerin çoğu bizde de vardı, en son mukuslu kaka durumu aşırı yoğunlaşınca test yaptırdık orda durum netleşti. İnşallah aptamilin bu alerji maması şifa olur yavrularımıza🙏

Reflü için mi mama ?

Benim ikizlerde prematüre doğdu..2250 ve 2400 doğdular.bende 17 gün önce doğum yapmışsın..bende 17 gün önce tarttordom işte 6200 Gr 6540 Gr çıktılar..Banada zayıf dediler..boylarıda 63 64 cm 5 aylıkken..aynen benimkilerde mama anne sütü alıyorlar..iştahsızlar..çünkü alerjilere var..geçen ay hiç almamışlardı.bu ay şükür aldılar 700 Gr ..ek gıdaya başladonmo

Canım tabiki hemen rapor çıkarttor ..bizimde alerjimiz var özel hastanede çıkarttılar.ayda 12 kutu mama alıyoruz ücretsiz .mamaya para vermiyoruz. En azından içmediklerinde verdiğimiz paraya üzülmüyorum çünkü mamalar kokuyor izliyorlar bazen..iştahsızlık var..pahalı..hemen git

Benim ikizlerde prematüre doğdu..2250 ve 2400 doğdular.bende 17 gün önce doğum yapmışsın..bende 17 gün önce tarttordom işte 6200 Gr 6540 Gr çıktılar..Banada zayıf dediler..boylarıda 63 64 cm 5 aylıkken..aynen benimkilerde mama anne sütü alıyorlar..iştahsızlar..çünkü alerjilere var..geçen ay hiç almamışlardı.bu ay şükür aldılar 700 Gr ..ek gıdaya başladonmo
Doktorumuz daha başlamayalım dedi. Bu ay nasıl 700 gram yaptınız? Bebeğim ağlamaz bile gün içerisinde emer oynar süt içer altını değişirim mışıl mışıl uyur... Bir derdi olan bebek değil bu bebek neden kilo almıyor dedi geçen doktorumuz... 🥴 Hayır gastroentoloji bolumune randevu da bulamıyorum kim yazıyor bu mamayı? Özel doktorumuz bizim yetkimiz yok dedi... Kızım sağlıklı gözüküyor ama persentilde %3 ün altına düştük durum kötü... Birde kızımın önden iki dişi çıktı bu ayın başında... Diğerleride çıkmaya başlıyor sanırım.

X