- 29 Eylül 2021
- 302
- 376
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #100.981
Merhaba canım araştırma yaparken senin yorumuna denk geldim alerji maması için rapor alabildin mi acaba? Bizde de alerji çıktı nasıl rapor almam gerekiyor onu bilemedimBen alerji doktoruna daha gitmedim. Kendi kendime hareket ediyorum kısacası.
Çocuk hastalıklarına gittim anlattım alerji olabilir diyet yap dedi o kadar . Ben mama raporu icin doktora gittim. Pazartesi cocuk doktoruna gidicem ve ordan da alerji bölümüne alıcam işte randevu
Özel hastaneye gittimMerhaba canım araştırma yaparken senin yorumuna denk geldim alerji maması için rapor alabildin mi acaba? Bizde de alerji çıktı nasıl rapor almam gerekiyor onu bilemedim
Bence kıyas yanlış. Aynı gün aynı kiloda doğmuş olanlarla olabilir belki: pHanımlar hatırlarsınız kızım prematüre olarak doğdu, hem emiyor hem mama yiyor iştahlıda bir bebek yiyor yani ama kiloya gelince cıkss neresine yiyor anlamıyorum. Boyu uzun çorapları bile 8 9 aylık kıyafetleri 9-12 ay anca boydan oluyor.. Kilo alması için fantomalt gibi özel mamalar ve balık yağı kullanıyorum.. 30 mayıs doğumlu ama 17 temmuz olarak düşünebilirsiniz... 5300 gram sizlerde durumlar nasıl? Sizin boy kilo durumlarınız nasıl?
Benim kızım da prematüre. Şuan 5500 kilosu. Başta istahliydi sonra refluden kaynaklı beslenme sıkıntısı yasadik doktor özel mama yazdı smilac birde infatrini ikisini de denedik smilac baya kusma yaptı infatrini için rapor cikarttirdik şuan özel mamayla besleniyor 10 günde 400 gram aldıHanımlar hatırlarsınız kızım prematüre olarak doğdu, hem emiyor hem mama yiyor iştahlıda bir bebek yiyor yani ama kiloya gelince cıkss neresine yiyor anlamıyorum. Boyu uzun çorapları bile 8 9 aylık kıyafetleri 9-12 ay anca boydan oluyor.. Kilo alması için fantomalt gibi özel mamalar ve balık yağı kullanıyorum.. 30 mayıs doğumlu ama 17 temmuz olarak düşünebilirsiniz... 5300 gram sizlerde durumlar nasıl? Sizin boy kilo durumlarınız nasıl?
Nasıl kız gece 3 kere mama mı içiyor..ben emziriyorum azıcık emiyorlar sonra sabah 7 ye kadar uyuyorlar
Tamamdır ayy çok teşekkür ederim inşallah biz de raporu alabiliriz çünkü çok pahalı alerji mamaları gerçekten, aptamil pregomin syneo ya başladık bakalım hayırlısıÖzel hastaneye gittim
Çocuk hastalıkları doktoruna anlattım ve rapor istediğini soyledım
Çıkarttı
Test hicbir düşey yapılmadı
Çıkmıyor cunku testlerde
Rica ederim. Abartın biraz doktoraTamamdır ayy çok teşekkür ederim inşallah biz de raporu alabiliriz çünkü çok pahalı alerji mamaları gerçekten, aptamil pregomin syneo ya başladık bakalım hayırlısı
1700 gram dogduBence kıyas yanlış. Aynı gün aynı kiloda doğmuş olanlarla olabilir belki: p
Benim kızımda da reflü var canım, çooook kustu antepsin kullandık şuan azaldı... Özel mamayı biz yazamıyoruz dedi en son, sen kime yazdırdın kime muayene oldun? Benim kızım 1 ay da 200 300 gram almışBenim kızım da prematüre. Şuan 5500 kilosu. Başta istahliydi sonra refluden kaynaklı beslenme sıkıntısı yasadik doktor özel mama yazdı smilac birde infatrini ikisini de denedik smilac baya kusma yaptı infatrini için rapor cikarttirdik şuan özel mamayla besleniyor 10 günde 400 gram aldı
Bemim bebegim 17 temmuz dogumlu. 40+0 tam zamaninda dogdu ama benim bebekle kıyaslaman mantikli olmaz heralde bilemedim. Yine de merak ediyorsan 10 gün once 6150 gramdi. Simdi ne kadardir blmiyrm.Hanımlar hatırlarsınız kızım prematüre olarak doğdu, hem emiyor hem mama yiyor iştahlıda bir bebek yiyor yani ama kiloya gelince cıkss neresine yiyor anlamıyorum. Boyu uzun çorapları bile 8 9 aylık kıyafetleri 9-12 ay anca boydan oluyor.. Kilo alması için fantomalt gibi özel mamalar ve balık yağı kullanıyorum.. 30 mayıs doğumlu ama 17 temmuz olarak düşünebilirsiniz... 5300 gram sizlerde durumlar nasıl? Sizin boy kilo durumlarınız nasıl?
Bilgiler için çok sağolasın gerçektenRica ederim. Abartın biraz doktora
Ben de onu kullanıyorum kilosuna gore veriyorlar
Bize aylık 9 kutu yazdı kiloyu biraz yüksek gösterdi. Her kiloya 1 kutu veriliyormuş.
Kulak arksı kabuk
Kafada geçmeyen konak
Kanlı mukuslu kaka
Karın guruldaması
Makat çevresi pişik
Kusma
Meme reddi
Hepsi bizde vardı
Xenimkiler tek bi kere kalkıyorlar..sabahda 7,8 arası uyanılorlar ..Maşallah
Benimki akşam mama içiyor. Ama gece acıkınca mutlaka uyanıp emiyor. Devamında da 2 saatte bir emmek için uyanıyor.
Öyleki yenidoğan bebekken saat kursam bu şekilde yapamazdım herhalde
Hangisi iyi bilemiyorum ..uyanmaları mı benimki gibi tek bi kere mi olması iyi? Belkide kilo almaları açısından sizinkiler iyiBenimki de 3 kere beslenmeye kalkıyor. 12, 2 ve 5bucuk 6 gibi. Her bebek farklı, bazıları da seninkiler gbi sabaha kadar uyuyor
Cıktı mi testte?Bilgiler için çok sağolasın gerçektenBu belirtilerin çoğu bizde de vardı, en son mukuslu kaka durumu aşırı yoğunlaşınca test yaptırdık orda durum netleşti. İnşallah aptamilin bu alerji maması şifa olur yavrularımıza
Reflü için mi mama ?Benim kızım da prematüre. Şuan 5500 kilosu. Başta istahliydi sonra refluden kaynaklı beslenme sıkıntısı yasadik doktor özel mama yazdı smilac birde infatrini ikisini de denedik smilac baya kusma yaptı infatrini için rapor cikarttirdik şuan özel mamayla besleniyor 10 günde 400 gram aldı
Benim ikizlerde prematüre doğdu..2250 ve 2400 doğdular.bende 17 gün önce doğum yapmışsın..bende 17 gün önce tarttordom işte 6200 Gr 6540 Gr çıktılar..Banada zayıf dediler..boylarıda 63 64 cm 5 aylıkken..aynen benimkilerde mama anne sütü alıyorlar..iştahsızlar..çünkü alerjilere var..geçen ay hiç almamışlardı.bu ay şükür aldılar 700 Gr ..ek gıdaya başladonmoHanımlar hatırlarsınız kızım prematüre olarak doğdu, hem emiyor hem mama yiyor iştahlıda bir bebek yiyor yani ama kiloya gelince cıkss neresine yiyor anlamıyorum. Boyu uzun çorapları bile 8 9 aylık kıyafetleri 9-12 ay anca boydan oluyor.. Kilo alması için fantomalt gibi özel mamalar ve balık yağı kullanıyorum.. 30 mayıs doğumlu ama 17 temmuz olarak düşünebilirsiniz... 5300 gram sizlerde durumlar nasıl? Sizin boy kilo durumlarınız nasıl?
Canım tabiki hemen rapor çıkarttor ..bizimde alerjimiz var özel hastanede çıkarttılar.ayda 12 kutu mama alıyoruz ücretsiz .mamaya para vermiyoruz. En azından içmediklerinde verdiğimiz paraya üzülmüyorum çünkü mamalar kokuyor izliyorlar bazen..iştahsızlık var..pahalı..hemen gitMerhaba canım araştırma yaparken senin yorumuna denk geldim alerji maması için rapor alabildin mi acaba? Bizde de alerji çıktı nasıl rapor almam gerekiyor onu bilemedim
Doktorumuz daha başlamayalım dedi. Bu ay nasıl 700 gram yaptınız? Bebeğim ağlamaz bile gün içerisinde emer oynar süt içer altını değişirim mışıl mışıl uyur... Bir derdi olan bebek değil bu bebek neden kilo almıyor dedi geçen doktorumuz...Benim ikizlerde prematüre doğdu..2250 ve 2400 doğdular.bende 17 gün önce doğum yapmışsın..bende 17 gün önce tarttordom işte 6200 Gr 6540 Gr çıktılar..Banada zayıf dediler..boylarıda 63 64 cm 5 aylıkken..aynen benimkilerde mama anne sütü alıyorlar..iştahsızlar..çünkü alerjilere var..geçen ay hiç almamışlardı.bu ay şükür aldılar 700 Gr ..ek gıdaya başladonmo
Kilosu düşük büyük ihtimal o yüzdendir... Prematüre bebeklerin genel durumuReflü için mi mama ?
kiz ne bilem diğer çocuk büyükAyran niyetine verirsin.
Diğer çocuğa ayran yapıp versene
Anlamaz o zaman