2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    273
Şeker yüklemesi icin açlık tokluk istendı mi canim?


Maşallah bebişe bu arada
Cingöz bunlar
 
Canım gözün aydın sağlıkla gelsin inşallah.
Ters derken ayaklar aşağıda mı demek oluyor?
 
Biliyorum bana da yasak meyve suyu ama biraz hareket ederek o yasak delinebilir. Şekeri artıracak bir şey yiyorsan biraz hareket bol su yükseltmiyor şekeri. Ben her gün çorba mutlaka yiyorum. Öğlen de süt ya da ayran içiyorum. Suyu da alıyorum onume bir de bardağım 500ml sürekli yudum yudum içiyorum.
 
Olmayabilir. İlk hamilelikte ben 3 kilo almıştım şeker yuklemesine kadar. Bende çıktı gebelik şekeri. Ama E Ekbl56 in dediği gibi korkacak bir şey yok. Eskiden bildiğin toz şekerle su veriyorlardi. Çok igrencti tadı. Şimdi verdikleri gayet güzelmiş. Şeker yüklemesi yapılması sakıncalı bir şey değil. Çıkarsa da korkacak bir şey yok. Diyet ve yürüyüsle kontrol altına alınmayacak bir şey yok. Ben ilk gebelikte diyetini yürüyüşünü yaptım. Toplamda 9 kg aldım. Çocuk 3200 doğdu. Doğumdan sonra 10 kg direk gitti. Şimdi bana hareket yasak olmasa her gün yürürdum. Evde step aletim var onu yapardım ama yapamıyorum. Sadece yediğine dikkat edip oturuyorum.
 
Canim selamlar. Benim 1 aydır ara ara kanama oluyor. Proloutan iğne hafta da bir vuruluyorum. Progesteron günde 3 kullanıyordum. Kanama olmayınca 2ye düşürdüm. Bol su içip sürekli uzanıyorum. Korkma ama hareket azalt sürekli uzan. Doktorun soylemistir muhtemelen. İnternettrn de okuma öyle şeyleri.
 
Elimde anakucağı varda komidinin üstüne koyarım dedim ama eşim düşer diye korktuk
Bari bunu yatağa sıfırlar koyarım cidden insan ezer fln diye korkuyo minicik zaten, yatağımın yanında az bi boş yer var olur herhaşde öüdem Bende sırf uykusuzluk çekmiyim diye
Aynen aynen kullanılmıyo orda duruyo zaten sadeceeee Ne kadar pis olabilir fazla değildir, o teşhir ürünlerinide herxman vermiyolar diye biliyorum ben
Aaaaa çıkıyosa dahada harikaaaaa oyuzden kirli olurmu diye düşündüm ama bunlar çıkabiliyosa daha rahatlarım cidden letgoyada bakıyım dediğin gibi yakın bölgelere daha iyi olur hem alırken
 

Yanında yatması şahane canim.
40 kez kalkmıyorsun ve uykusuz kalmıyorsun

Ama ilk zamanlar gece de alt acmalar olacak tabii:)
 
Evet canım tabiki sadece alinan kiloyla ilgili değildir.genetik ve yediğimiz içtiğimiz şeylerin gerçekçiliği var muhakkakben işlemden korkmuyorum aslında daha çok sonuçtan tırsıyorum ama kacari yok yaptırmazsam hayatta rahat edemem zaten.yaptıran tanidigim var aynı dediğin gibi, elmalı soda gibi tadı var dedi, eskiden farklıymis demekki.benimde şu an 2 buçuk 3 kilo arası aldığım toplamda.9 kilo supermis benimde keşke seninki gibi olsa step güzel fikir aslında müzikle falan videolarla eğlenceli olur dikkat etmekte en güzel şey zaten inşallah seninde güzel ilerler
 

Stres hormonunun ve eşlik eden diğer hormonların böbrek probleminden daha çok zarar verdiğini bilsen biraz kafanı rahatlatmak isterdin emin ol.

Eşimin kuzeni stres yüzünden 26.haftada doğum yaptı. Anlamamış doğum başladığını bebek oksijensiz kalmış. Devamını yazmak istemiyorum.
Hamile kalmadan önce stres yasaksa şimdi de yasak.

Senin nezdinde diğer hamileleri de uyarmak istiyorum. Rahat olun. Herşeye ah vah etmeyin. Enfeksiyon çıktı antibiyotik kullanıyorum diye bile kafaya takıyorsunuz.
Tansiyonum çıktı ne yaparım deniyor, tatlı yedim, tuzlu yedim ne yapsam falan

Ne olacaksa olacak yaşayarak göreceğiz hayırlısıyla. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize

Arkadaşımın kızında vardı böbrek büyümesi diye anlattım. Ben şahidim. Doğumdan sonra kontrollere gidildi. Ve sorun kalmadı. Kocaman kız oldu maşallah.
 
Benimde erken doğum riskim var serklaj atıldı.gunde iki sefer progesteron alıyorum. Zaten riskli olduğum için hep yatiyordum zaten buna ragmen kanama alanı olunca canım sıkıldı. Sizin kanamalariniz yanlış hatırlamıyorsam miyom kaynakliydi. Ayrıntılı için perinatolog randevu aldım ona kafamdaki herşeyi sorarım. İnşallah bu süreçte biter hayırlısıyla kucağımiza alırız.cok sağol cevabın için.
 
Evet benimkiler miyom kaynaklı. Ama sen de gereken tüm önlemi almışsın boş yere kendini strese sokma lütfen esergry çok haklı benim arkadaşım da stres kaynakli erken doğum yaptı. 28 haftaydi. Şimdi maşallah çocuk iyi ama yok yere kendini üzme. Benim anneme de serkaj yapmışlar sürekli kanaması bitmemiş doğuma kadar. O zaman şimdiki gibi USG de yok. 6 ay hastanede yattı hatırlıyorum. Ama kardeşim 40. haftada doğdu. İyi bir perintolologa git tabi. Ben de gittim hafta sonu.
 
Çok küçük göründü gözüme 2 yas zor gibi geldi. Bizim aldığımız baby plus Lara bakabilirsin ama o da 1 yaşı bile zor cikarir gibi.
Onlarada bakayım bir. Aslında uzun süre kullanmayı düşünmüyorum zaten kendi odası olacak. Bunun renkleri modeli falan hoşuma gitti birde yatak odamla çok uyumlu fiyatıda uygun geldi ama bir yorum göremeyincede emin olamadım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…